- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Dus yapinca damarlar gevsiyor ve daha cok geliyor. Burada cidden atmisaçtım okudum şimdi adetim kesiliyo demiş. bi kere bi adet sırf duş sebebiyle şak diye kesilmez, ayrıca 9 gün adet mi sürer.
şimdi sorsak kesin kokmuyodur, kesin.
Dus yapinca damarlar gevsiyor ve daha cok geliyor. Burada cidden atmis
Cunku burunlari alisiyor. Cogu insana sorun kokuyormusunuz diye kokmuyorum derler. Halbuki les gibi kokuyordurben de özellikle kendi kokularına ve yakın çevrelerindekilerin kokularına alışıp duyarsızlık kazandıklarını düşünüyorum.
mesela hiç deri sanayi sitelerinin yakınından geçtiniz mi bilmem, nefes alamazsınız öyle berbat bir kokusu vardır kı, ama orda çalışan insanlar bir süre sonra o kilometrelerce alandaki nefesinizi kesen kokuyu alamadıklarını söylerler ve orda rahat rahat çalışırlar.
bu insanlar da böyle, ne kendileri, ne eşleri, ne anne babaları kokmaz onlara göre, evleri de kokmaz mesela. oysa her evin kendine özgü bir kokusu vardır, bazı evlere girince mis gibi, bazı evlere girince nefes kesecek kadar ağır. insan bunu alamaz sürekli orda olup alıştığı için. bunun tek çaresi kendini, evini, giysilerini temiz tutmak, çok mu zor anlamıyorum, nasıl rahat ediyorlar onu da anlamıyorum, hiç evden çıkmasam günlerce yalnız yaşasam bile her gün yıkanıp rahatlama ihityacı duyuyorum. ve evet ola ki mecbur kalır 2 gün yıkanmazsam kokuyorum, herkes gibi...
Neden regliyken yıkanınca kanı mı sulanıyomuş ?
ondan bahsediyorum
ama kesinliklen! kokmuyordu dikkatini çekerim
hakkaten gerekçesi neydi acaba ya
hatırlayan var mı?
açtım okudum şimdi adetim kesiliyo demiş. bi kere bi adet sırf duş sebebiyle şak diye kesilmez, ayrıca 9 gün adet mi sürer.
şimdi sorsak kesin kokmuyodur, kesin.
Deme öyle ya, benim de 9-10 gün sürüyor, ilk başladığı yıllarda daha uzun bile sürerdiayrıca 9 gün adet mi sürer.
Deme öyle ya, benim de 9-10 gün sürüyor, ilk başladığı yıllarda daha uzun bile sürerdi
yok yıkanınca kesiliyor demişti
şimdi de onlar bize öğretiyor.. Tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor insanlar, hemde yarısı falan da değil tamamına yakını.. Toplu taşımaya kokudan binemiyorsun, al işte millet Recep İvedik gibi hijyenik mendille siliyor her yerini..
burada biri regl iken hepi topu 10 gün yıkanmıyorum demişti, evet bunu demişti hatırlıyorsun değil mi
Ben kokarım valla kışın gün aşırı yıkanıyorum duştan sonra deo da sıkarım rolonda sürerim unutursam koku oluşuyor koltuk altında, anında farkederim nasıl kokmuyorlar tabi kokudan burunları öldüyse demek35 yıllık ömrümde hiç kokuyorum diyen insan görmedim,
özellikle şu haftada 15 günde bir yıkananlar asla koktuklarını kabul etmiyorlar.
peki toplu taşıma araçlarında koltukaltından fare leşi kokusu yayanlar, saçında 1 haftalık yemek kokusu biriktirenler, regl olduğu kokusundan anlaşılan hemcinslerim uzaylı mı?
insan olan kokar arkadaşlar şunu bir kabul edelim, ağzı da kokar, koltukaltı da, bacak arası da.
hele de bizim millet gibi su içme alışkanlığı az olan, baharatı, soğanı, sarımsaği sofrasından eksik etmeyenler daha beter kokuyoruz, yıkanın allah rızası için yıkanın, şeker değilseniz erimezsiniz, kuduz değilseniz ölmezsiniz, bir kadının pis görünmesi, pis kokması korkunç bir şey, bazen öyle yağlı saçlar görüyorum ki başkası adına utanıyorum, bakamıyorum, yazık...
oha. benim maks 5.
Canım herkes bir değil ki 20 21 yaşına kadar yılda 1 yada 2 kere regli oluyodum onda da enaz 40 gün sürüyodu doğum kontrol hapına başlıyınca ayda 1 olmaya başladım ama böylede 10 günü buluyo
oha. benim maks 5.
Ayy deme yaaBen çözdüm bu işi kesin pedi de 2günde bir değiştiriyodur duştan çıkıp yenisini takınca kesildi sanıyodur
Çok şanslısın :)oha. benim maks 5.
Bende de iki kere 30 gün sürmüştü.. Polikistik over hastasısın galiba sen deCanım herkes bir değil ki 20 21 yaşına kadar yılda 1 yada 2 kere regli oluyodum onda da enaz 40 gün sürüyodu doğum kontrol hapına başlıyınca ayda 1 olmaya başladım ama böylede 10 günü buluyo
40 gün adet mi? normal mi peki?hayatımda duymadım öyle bişey ya. benim kuzenim de ayda yılda bir olur ama normal seyrinde.
Bende de iki kere 30 gün sürmüştü.. Polikistik over hastasısın galiba sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?