- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Dogum kontrol hapini degistir 4 5 gun regl yapan haplar var daha saglikli.Canım herkes bir değil ki 20 21 yaşına kadar yılda 1 yada 2 kere regli oluyodum onda da enaz 40 gün sürüyodu doğum kontrol hapına başlıyınca ayda 1 olmaya başladım ama böylede 10 günü buluyo
Normal bünyen böyle dediler kendini böyle kabul et dediler tıpta baya gelişti ya ülkede :)
Enson cildiye çözdü pcos olduğunu . Anne tarafında kuzenlerim hepsi böyle en erken olan 4-5 ayda bir oluyo oda loğusa gibi geziyo
Şimdide 1 ay kan diğer ay pıhtılaşmış kan et gibi geliyo doğumdan sonra normale döner diyolar.
ayhohaaaa ben şok. çok geçmiş olsun. umarım düzelir.
Hamilemisin menapozdamisinBenim 0
Çok kiloda etkiliyor adet olmayınca,arkadaşımınkızı yıllarca olmadı tam obezti nerdeyse.
Diyete başlayınca kiloda gidince adet olmaya başladı..
ay kendisi ayrı dert olmaması ayrı dert.
Çok kiloda etkiliyor adet olmayınca,arkadaşımınkızı yıllarca olmadı tam obezti nerdeyse.
Diyete başlayınca kiloda gidince adet olmaya başladı..
Hanımım açiklamış belki ondandır ama kendimi bildim bileli olmuyor sadece d.kontrol hapıyla oluyor onuda içmiyorum en iyisi yıkanmim pislenmiyorum zatenHamilemisin menapozdamisin
Yikanmana gerek yok senin o zaman
He ayrıca menepoza yakın olabilirim 36 olucam nerdeyseHamilemisin menapozdamisin
Yikanmana gerek yok senin o zaman
İnşallah kızın olur canım ve benim gibi koç olucak takvime göre yandın1. sayfayi okudum
47. sayfaya atladım
Konu menopoza gelmiş
Hanımım açiklamış belki ondandır ama kendimi bildim bileli olmuyor sadece d.kontrol hapıyla oluyor onuda içmiyorum en iyisi yıkanmim pislenmiyorum zaten
1. sayfayi okudum
47. sayfaya atladım
Konu menopoza gelmiş
Sonra benim abarttığımı söylüyorlar eşim her geldiğinde telini hemen kolonyalı peçeteyle siliyorum o otobüsler yok mu otobüslerkendiside şükür her gün duş alır işten geldikten sonra yatana kadar sürekli mıncıklarım saçını falan öperim yıkanmasa dokunmam bilir
He dün gece yazmıştım ben onu konu hemen önüme geldi
Ben kokarım valla kışın gün aşırı yıkanıyorum duştan sonra deo da sıkarım rolonda sürerim unutursam koku oluşuyor koltuk altında, anında farkederim nasıl kokmuyorlar tabi kokudan burunları öldüyse demek
Bibi kilo durumun nasıl senin..
Heee geldi valla bakınız ben
ben de kokarım, hatta yazın sabah yıkanır, gece yatmadan da mutlaka saçlarımı şampuanlamadan vucudumu sabunlarım yoksa yatamam öyle.
zaten bizim gibiler değil 15 gün yıkanmayanlar kokmmuyor hep, yersen
Gorunurde olmaz zarari ama ya varsaHe ayrıca menepoza yakın olabilirim 36 olucam nerdeyseama bana bi zararı yok alıştım
Tabi var canım ya ama d.kontrol hapıda az zarar vermiyor yıllarca kullandım bıraktım kesildi şişkoyum ilk göze çarpan o zaten neyseki temizim kokmuyorum bunada şükürGorunurde olmaz zarari ama ya varsa
Söylimisenin gibi S beden bir hatun beni ezer
170 boyun türli türlü huyum var118 kilom var
Aynen bazen 3 sefer duşa giriyorum yazın saçim hep ıslak kokuyor artık
Ben boyle sacim kurumadan yikaniyorum demistim cok farkli imalarla bakmislardi banaAynen bazen 3 sefer duşa giriyorum yazın saçim hep ıslak kokuyor artık
Hanımım hep kilolu değildim tabi zayıf olduğum zamanlarda vardı ama gene adet olmuyordum bana kıl demeS bedenden çıkalı 2 yıl oldu artık,menapoz döneminde aldım kiloyu bende..
Arkadaşımın kızıda 115 filandı,bu sene safra kesesinden ameliyat oldu..
Sonra diyetisyene gidince bayağı bir kilo verdi,şu anda ne kadar bilmiyorum ama çok kilo verdi.
Ondan sonrada adet olmaya başladı,kolları filanda aşırı kıllanma oluyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?