- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Gelsin bu konudaki yikanmayanlara konussun birazdaTabi var canım ya ama d.kontrol hapıda az zarar vermiyor yıllarca kullandım bıraktım kesildi şişkoyum ilk göze çarpan o zaten neyseki temizim kokmuyorum bunada şükür
He tabi şişmanlar terler vıcık vıcık ter kokar diyen insanlarda var bi konuda biri yüzüme yuzüme dedi
Zaten böyle giderse kk beni zayıflatıcak herkeşler yazıyor annecimmmBen boyle sacim kurumadan yikaniyorum demistim cok farkli imalarla bakmislardi bana
Zayiflatiyimmi seni
Hanımım hep kilolu değildim tabi zayıf olduğum zamanlarda vardı ama gene adet olmuyordum bana kıl demeneyseki lumiam var artık
Ben tecrubeliyim amaZaten böyle giderse kk beni zayıflatıcak herkeşler yazıyor annecimmm
Diyet grupları peşimdeBen tecrubeliyim ama
İnşallah kızın olur canım ve benim gibi koç olucak takvime göre yandın
menepoz benim yüzümden geldi
Doktorlar kız diyorlar canım . sorma Eymen oğlak , babamiz koç , buda koç olacak 3 ude inatçıİnşallah kızın olur canım ve benim gibi koç olucak takvime göre yandın
menepoz benim yüzümden geldi
Yazcam sonra yemek yicem simdiDiyet grupları peşimde
Sen kaç kilo verdin yoksa diyetisyenmisin
Hominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.Buarada H Homi yaşınızı sonradan farkettim, büyüklerime herzaman daha saygılıyımdır..19 yaşında oğlunuz varmış, biriside 45 yaşında olduğunuzu yazmış.
Ben yaşıma yakın birisi olduğunuzu düşünmüstüm, yoksa bukadar yüz göz olmazďım, her nekadar yaptıklarınızı doğru bulmasamda, kusura bakmayın.
Belirtmek istedim..
Yo görmedim, kendimce özur dilerken yine yanlış bişimi yaptim yoksa ?Hominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.
Yok yapmadin konu oraya gelince aklima geldi bak istedimYo görmedim, kendimce özur dilerken yine yanlış bişimi yaptim yoksa ?
Çok kiloda etkiliyor adet olmayınca,arkadaşımınkızı yıllarca olmadı tam obezti nerdeyse.
Diyete başlayınca kiloda gidince adet olmaya başladı..
He ayrıca menepoza yakın olabilirim 36 olucam nerdeyseama bana bi zararı yok alıştım
yandin senDoktorlar kız diyorlar canım . sorma Eymen oğlak , babamiz koç , buda koç olacak 3 ude inatçı
Bende yemek yicem benimki bekliyor yazısmalarimin bitmesini özelden ulaş banaYazcam sonra yemek yicem simdi
Görmedim nasıl görücem etiketlesene beniHominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.
Hanım abla kilo yok 42-45 gider gelirim yıllardır.
Sadece 1 yıl 70lere çıktım oda geldiği gibi gitti .
Kıllanmam vardı yüzde mesela ama kaktüs dikeni sertliğinde hergün aldığım için drlar görmedi annem kendindede olsuğu için normal diye diye dra söylemek aklıma gelmedi onlarda sormadı.
Ten bembeyaz sivilce vsde yok kiloda yok drlar tahlile gçzucuyla baktığı için ayladılar hep.
Belki 20. dr sormuştur kıllanma var mı memede göbekte vsde diye .
Bibi sanırım hiç regli olmuyo onun sebebini bulamamalarıda garip
Tam bilmiyorum canım ama kist ameliyatı bile oldum bi dr hormonlarin benden düzgin demişti ki benim heryerim kıl nasıl duzgün olucak :/ ha bide en son belim çok kötu olduğunda böbreklerime bakılmıştı böbrektenmi ağrı diye o zaman bisey çıkmamıştıBibi senin böbreküstü bezlerine falan baktılar mı ?
Buarada H Homi yaşınızı sonradan farkettim, büyüklerime herzaman daha saygılıyımdır..19 yaşında oğlunuz varmış, biriside 45 yaşında olduğunuzu yazmış.
Ben yaşıma yakın birisi olduğunuzu düşünmüstüm, yoksa bukadar yüz göz olmazďım, her nekadar yaptıklarınızı doğru bulmasamda, kusura bakmayın.
Belirtmek istedim..
Yok kizmadimki sana ben elestirilere acigim ama yazdiklarim dogru .erdemli davranisin icin tsklerPanik yok hanim almancami denetlemek istedi bende cevap verdim.ben kimseye satasmiyorum ppr
Hangi konuya gircem ? Yardımcı olun Memetali beeyYok yapmadin konu oraya gelince aklima geldi bak istedim
Lavabo sağ'dan dönünce sol'da, tam karşında da bi duvar var, oraya tosla..tiksintin geçerIyy kuscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?