AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Gelsin bu konudaki yikanmayanlara konussun birazda

Buarada H Homi yaşınızı sonradan farkettim, büyüklerime herzaman daha saygılıyımdır..19 yaşında oğlunuz varmış, biriside 45 yaşında olduğunuzu yazmış.
Ben yaşıma yakın birisi olduğunuzu düşünmüstüm, yoksa bukadar yüz göz olmazďım, her nekadar yaptıklarınızı doğru bulmasamda, kusura bakmayın.
Belirtmek istedim..

Hominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.

Çok kiloda etkiliyor adet olmayınca,arkadaşımınkızı yıllarca olmadı tam obezti nerdeyse.
Diyete başlayınca kiloda gidince adet olmaya başladı..

Hanım abla kilo yok 42-45 gider gelirim yıllardır.
Sadece 1 yıl 70lere çıktım oda geldiği gibi gitti .
Kıllanmam vardı yüzde mesela ama kaktüs dikeni sertliğinde hergün aldığım için drlar görmedi annem kendindede olsuğu için normal diye diye dra söylemek aklıma gelmedi onlarda sormadı.
Ten bembeyaz sivilce vsde yok kiloda yok drlar tahlile gçzucuyla baktığı için ayladılar hep.
Belki 20. dr sormuştur kıllanma var mı memede göbekte vsde diye .
Bibi sanırım hiç regli olmuyo onun sebebini bulamamalarıda garip

Doktorlar kız diyorlar canım . sorma Eymen oğlak , babamiz koç , buda koç olacak 3 ude inatçı
yandin sen
Yazcam sonra yemek yicem simdi
Bende yemek yicem benimki bekliyor yazısmalarimin bitmesini özelden ulaş bana
Hominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.
Görmedim nasıl görücem etiketlesene beni

Bibi senin böbreküstü bezlerine falan baktılar mı ?
Tam bilmiyorum canım ama kist ameliyatı bile oldum bi dr hormonlarin benden düzgin demişti ki benim heryerim kıl nasıl duzgün olucak :/ ha bide en son belim çok kötu olduğunda böbreklerime bakılmıştı böbrektenmi ağrı diye o zaman bisey çıkmamıştı

Panik yok hanim almancami denetlemek istedi bende cevap verdim.ben kimseye satasmiyorum ppr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…