Tüm bunları biliyor yada yapıyor olman senin saglıklı oldugunun göstergesi değil arkadaşım ciddi yardım almalısınArti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
ne demek ki acabaKomm, geh duschen baby..oder nee nee..poste mir bitte deine Schulunterlagen die du gerade studierst oder studiert hast..
Hominin fotosu var konularda gordunmu merak edenler varsa baksin.
ünide yurtta oda arkadaşım vardı, oda duş alınca kesildiğini söylerdi. adetin 2. günü dayanamaz kesilirse kesilsen der duşunu alırdı. o temizdi çok şüküraçtım okudum şimdi adetim kesiliyo demiş. bi kere bi adet sırf duş sebebiyle şak diye kesilmez, ayrıca 9 gün adet mi sürer.
şimdi sorsak kesin kokmuyodur, kesin.
Dusun altinda o bolgeyi yikayana kadar en azindan bi sampuanlansan komple daha iyi olmazmi. Ben yaz kis 1 gun aralikli banyo ederim. Ve her banyoda o lifi vucudumun her yerine surerim. Ustunede 2 sampuan 1 sac kremi yapmadan banyodan cikmam.Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Sizin gibi cok okuyan insanlarda neden bu durumlar yasaniyor. Hepsindede bir sorun bulunuyorArti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Sizin gibi cok okuyan insanlarda neden bu durumlar yasaniyor. Hepsindede bir sorun bulunuyor
Sizin gibi cok okuyan insanlarda neden bu durumlar yasaniyor. Hepsindede bir sorun bulunuyor
AynenDi mi ? En güzeli hiç okumamak. Kafalar tertemiz, çamaşır suyundan beyin açılmış. Miss miss.
Kusura bakmayinda benimde enistem ayni durumda cok okumus bir insan kendisi. Bunu bu konudada anlattim konunun baslarinda. Hemde cok okudugunu belirtmeden sizofren resmen kendisiÇok okuyan insanların hepsinde bir sorun bulunmuyor.
Yalnız çok okumayan insanların bir kısmında önemli bir sorun bulunuyor : çok okumamak ve çok okumayı olumsuz bir şey sanmak.
Konuyu acan bayana anlattim hemde okursaniz sevinirimÇok okuyan insanların hepsinde bir sorun bulunmuyor.
Yalnız çok okumayan insanların bir kısmında önemli bir sorun bulunuyor : çok okumamak ve çok okumayı olumsuz bir şey sanmak.
Bikere o temizlikten değil vücudunun kuruluğundan oluyorBu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Vücuduma asla kremsi,kaygansı duş jelleri, şampuan vs sürmüyorum..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..
Diğer türlü jeller le filan kir çıkmıyor gibi hissediyorum.
Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..
Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..
Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ?:)
Şizofren okumakla mı olmuş bende bir beyin hastalığı sanıyordumKusura bakmayinda benimde enistem ayni durumda cok okumus bir insan kendisi. Bunu bu konudada anlattim konunun baslarinda. Hemde cok okudugunu belirtmeden sizofren resmen kendisi
Bu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..
Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..
Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..
Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ?:)
En guzeli sabun zaten. Insan yikandigini hissediyor sabunlaBu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Konuyu acan bayana konustum okuyun anlattimŞizofren okumakla mı olmuş bende bir beyin hastalığı sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?