- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
He tamam o zaman doğru diyosunuz. Almanyaya gitmedim ama amerikada ne kadar alman gördüysem buram buram sabun kokuyodu :))Ya aslında genellememek lazım, elbette duşlarını alıyolardır, ben almazlar demedim zaten..
Ama titiz olduklari söylenemez, genelde rahat bi millettir, yani silinmek/silmek kültürü daha fazla..
Doğup büyüdüğüm biyeri kötülemek amacında değilim, ama bizim temizlik anlayışımızla onlarınki çok farklı..
Çok fazla detaya girip koca bir milleti kötülemek istemiyorum şimdi.
Keşke gayet pis insanlardır da demeseydim, genellememek lazım.
Ama alman kültürüyle yetişen biri her mana'da çokda temiz olmuyor, okadar söyleyim..
Selam arkadaslar. Ben almanyada dogdum büyüdüm. Arkadas bulasik konusunda hakli fakat almanlarin yüzde 90 her sabah veya her aksam dus alir. Bu konu
Ya aslında genellememek lazım, elbette duşlarını alıyolardır, ben almazlar demedim zaten..
Ama titiz olduklari söylenemez, genelde rahat bi millettir, yani silinmek/silmek kültürü daha fazla..
Doğup büyüdüğüm biyeri kötülemek amacında değilim, ama bizim temizlik anlayışımızla onlarınki çok farklı..
Çok fazla detaya girip koca bir milleti kötülemek istemiyorum şimdi.
Keşke gayet pis insanlardır da demeseydim, genellememek lazım.
Ama alman kültürüyle yetişen biri her mana'da çokda temiz olmuyor, okadar söyleyim..
Ve suda var almanlar dislerini cok temiz tutarlar fakat ev isinde ve bulasikta temiz denilemez
Canim benim alman cevremde birtane herfün dus almayan yok. Hepsi sabun kokuyor sabah ise geldiklerindeAlman'lar yıkanmasada ter kokuları rahatsız etmez, genelde sebze ağırlıklı baharatsız yiyeceklerle beslendiklerinden koku farkı olduğundan biz kokmuyor saniyor olabiliriz :))
Gerçi lahana'yı filan pek severler , oda feci kokar bee..Bilemedim şimdi
Biraz'ı çıkaralım aradan bence..Yano kisa söylemek gerekirse beden ve dis temizliginde cok iyiler ama ev temizliginde biraz zayiflar
Canım benim o konuyu geçtik, tamam beden temizliği okay..Canim benim alman cevremde birtane herfün dus almayan yok. Hepsi sabun kokuyor sabah ise geldiklerinde
Biraz'ı çıkaralım aradan bence..
Sende haklisin. Hersey beden degil. Ama ilk gelen temizlik beden temizligi. Bizim türklerin bazlarinin disleri cürük sapsari hepsi degil tabiki. Türklerinde evleri cok temiz. Her ülkenin kendi gelenekleri var sanirim. Nebilim. Ama haklisin evlerine bedenleri kadar özen göstermiyorlarCanım benim o konuyu geçtik, tamam beden temizliği okay..
Almanlar tertemizler, sorun yok..
Ben çocukluğumdaki alman çocuklarının pis hallerini asla unutamasamda, sen haklısın..
Büyükleri temiz..
Hatta abimin eşi, yengelerimden biri alman..
18 yıldır abimle ve bizimle birlikte, eski yengem'le yeni yengem arasındaki farkı anlatamam.
Kendiside itiraf ediyor zaten önceden bukadar temiz, titiz olmadığını..
Temizlik demek detay demek..
Öyle hergün yıkan, diş fırçala tamamda, herşey vücut temizliği değilki yani..
Hicbi konuda haklarını yemem vatandaşlarımın, merak etmepeki. Ama yigidi öldür hakkini yeme. Elin oglu hergün yikaniyor.
Bence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
Canım soğan sarımsak çok faydalı toplumda yaşama falan çok ağır olmuş. Yediğimiz gün 24 dışarı çıkmamalı topluma karışmamalıyız tabiki. Geçenlerde otobüste yaşlı bir adamı kadının biri sarımsak yemiş diye rencide etti de o yüzden söylüyorum. Uzaklaşmalı ya da kibarca söylemeliyiz kalp kırmaya gerek yok. Bazı insanların ağzından dışkı kokusu geliyor mesela. Bağırsaklarında sorun varmış böylelerinin.Gecen kursta kadin sogan mi sarimsak mi artik ne yapmissa geldi bir de dibime ...o ders bitmedi ...konusu bile konusulmustu toplumda yasama diye...allah akil fjkir versin pis insanlara
Yaz kış farketmez sabah uyanır uyanmaz duşa girmezsem iğrenç geçer günüm. Hafızamda yıkanmadığım 2 gün var. Biri hamileyken düşük tehlikem var diye ayağa kalkamadığım gün,diğeride doğumun ertesi günü. Yıkanırım,yıkanmayandsnda nefret ederim.su sabun fazlasına gerek yok.Aynen bende kışın haftada 3 gün yazın hergün yıkanırım en nefret ettiğim olay
Su profil fotografiyla temizlik fikri vermeüstüne çamaşır suyu dök ve kaç mecbur yıkanır:)
bence gayet temiz ama dağınık ahahahah aklıma lisedeki hocam geldiSu profil fotografiyla temizlik fikri verme
Süpersin hiç güleceğim yoktuüstüne çamaşır suyu dök ve kaç mecbur yıkanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?