- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
Banyoda evet güzelde . El yıkarken katı sabunu pek hijyenik bulmuyorum.eğer katı sabun varsa asla sabunlamiyorum.sanki önceki kirler elime yapisacak gibi geliyor.Bu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Vücuduma asla kremsi,kaygansı duş jelleri, şampuan vs sürmüyorum..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..
Diğer türlü jeller le filan kir çıkmıyor gibi hissediyorum.
Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..
Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..
Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ?:)
Temiz ama daginikmi ayni yikanmiyorum kokmuyorum ben diyenler gibimibence gayet temiz ama dağınık ahahahah aklıma lisedeki hocam geldi
bir gün dediki vega git gravatını çek gömleğini içine ver gel dedi gittim yaptım geldim
-ııı -ıhh git üstene okul hırkanı giy dedi
gittim giydim geldim
en son adam dediki ya temizsin bahar gibisin ama tipin dağınık senin sen ne giysen dağnık duruyorsun dedi
bu nick benim tipim :)
Ama ozaman banyodada sabunu heryerlerimize sürmüyormuyuz ? :)Banyoda evet güzelde . El yıkarken katı sabunu pek hijyenik bulmuyorum.eğer katı sabun varsa asla sabunlamiyorum.sanki önceki kirler elime yapisacak gibi geliyor.
Şahısa özel olunca pek önemli değil nere me sürdüğümAma ozaman banyodada sabunu heryerlerimize sürmüyormuyuz ? :)
Ben kendi evimde lavabolarda sabun kullanıyorum, sabunuda suya tutup yerine koyuyoruz tabii..
Ama başka yerlerde bende sabuna dokunmamaya gayret ediyorum, sadece kendi evimde geçerli bu..
Bende öyleyim düzelecek birşey de değil bu anlam veremiyorum. Bende tarzımı salaş tan yana kullanıyorum.bence gayet temiz ama dağınık ahahahah aklıma lisedeki hocam geldi
bir gün dediki vega git gravatını çek gömleğini içine ver gel dedi gittim yaptım geldim
-ııı -ıhh git üstene okul hırkanı giy dedi
gittim giydim geldim
en son adam dediki ya temizsin bahar gibisin ama tipin dağınık senin sen ne giysen dağnık duruyorsun dedi
bu nick benim tipim :)
Ayrilmamanin sebebi tripleks evde yaşadığı lüks hayat olabilirmi?Malum ortada lüks ten başka herşey berbat, ?Eyy lüks sen nelere kadirsin..Hatirladim ben de. Ayrilicam öyle dayanamiyorum diyodu önce ki konuda. Ben bu dönüp dönüp ayni konuyu acip, hic bi adim atmamayi anlamiyorum.
Fransiz bi kral vardi 14.Lois diye o da hayati boyunca sadece 3 kez yikanmis.Sizinkininde amacı bu galiba
Allah yardımcın olsun çok kötü durumMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Kisin evdeysem 2 gunde bir yazin genelde her gun bazen gunde iki kez girerim banyoya. Her seferinde kabak lifiyle 2 kez mutlaka vucudumu yikarim. Ona ragmen ayda bir iki kere kese yaparim ve cikan kire inanamiyorum.Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Senin de ne çilen varmış kardeş. İnsan nasıl dayanır o kokuya? Ben yanımdan ter kokan biri geçse o saniyelik gelen koku bile midemi ağzıma getiriyo. Sen nasıl dayanmışsın yahu. Boşa gitsin kardeş. Ya da tuttuğun gibi al banyoya kaynar suyla bi güzel yıka onu belki temizliğin nasıl güzel bi şey olduğunu anlar da her gün duş almaya başlar. Nasıl yaşıyor ayol bu insan öyle. İnsan hiç mi kendinden rahatsız olmaz? Bir de acaba kocanızın psikolojik problemi falan mı var? Bunlımdadır belki?Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Canım, çok uğraştım ama zorla olmuyor, öyle rahat. Bende senin gibi olsam ne yaparsın dedim de bir gün. Ol dedi gamsız. Onun için sorun değilmiş öyle şeyler. Gayet rahat... Psikolojik tabii. Bende öyle düşünüyorum, fakat kendini normal gördüğü için DR'a götüremedim.Senin de ne çilen varmış kardeş. İnsan nasıl dayanır o kokuya? Ben yanımdan ter kokan biri geçse o saniyelik gelen koku bile midemi ağzıma getiriyo. Sen nasıl dayanmışsın yahu. Boşa gitsin kardeş. Ya da tuttuğun gibi al banyoya kaynar suyla bi güzel yıka onu belki temizliğin nasıl güzel bi şey olduğunu anlar da her gün duş almaya başlar. Nasıl yaşıyor ayol bu insan öyle. İnsan hiç mi kendinden rahatsız olmaz? Bir de acaba kocanızın psikolojik problemi falan mı var? Bunlımdadır belki?
Tabi canım zorla güzellik olmaz. Boşanmak her zaman iyi bir çözüm değil ama kolundan tutup doktora götürecek halin yok ya. Yetişkin insan o da sonuçta. Ne diyelim Allah yardımcın olsun canım.Canım, çok uğraştım ama zorla olmuyor, öyle rahat. Bende senin gibi olsam ne yaparsın dedim de bir gün. Ol dedi gamsız. Onun için sorun değilmiş öyle şeyler. Gayet rahat... Psikolojik tabii. Bende öyle düşünüyorum, fakat kendini normal gördüğü için DR'a götüremedim.
Boşanıcam inşallah cnm...
Benim dayimda oleymis yengem anlatıyor. Yani tiksindiginizi soyleyincedemi firki degismiyor. Ikidebir basina kaktiginiz halde hala yikanmiyorsa sizide takmiyor demek bu üzücü . Hersey düzelir umarimMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Ben de öyleyim sabun olmadan temizlendiğimi hissetmiyorum.Çok güvendiğim bi aktardan %100 doğal kendi üretimleri zeytinyağı sabunum var harika bir sabun,kesinlikle kuruma yok aksine ipek gibi yapıyo cildi.Bu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Vücuduma asla kremsi,kaygansı duş jelleri, şampuan vs sürmüyorum..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..
Diğer türlü jeller le filan kir çıkmıyor gibi hissediyorum.
Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..
Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..
Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?