AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Hep böle toplu tasima araçlarında ,özellikle yazın midem bulana bulana giderdim .gideceğim yere ve içimden derdim ya bunların nasıl eşleri var insan kocasinin boyle dolaşmasına nasıl musade eder diye.sizinki de o kocalardan biri sanırım.musade etmeyin arkadaşım.

Banyoda evet güzelde . El yıkarken katı sabunu pek hijyenik bulmuyorum.eğer katı sabun varsa asla sabunlamiyorum.sanki önceki kirler elime yapisacak gibi geliyor.

Temiz ama daginikmi ayni yikanmiyorum kokmuyorum ben diyenler gibimi

Tipi daginik

Banyoda evet güzelde . El yıkarken katı sabunu pek hijyenik bulmuyorum.eğer katı sabun varsa asla sabunlamiyorum.sanki önceki kirler elime yapisacak gibi geliyor.
Ama ozaman banyodada sabunu heryerlerimize sürmüyormuyuz ? :)
Ben kendi evimde lavabolarda sabun kullanıyorum, sabunuda suya tutup yerine koyuyoruz tabii..
Ama başka yerlerde bende sabuna dokunmamaya gayret ediyorum, sadece kendi evimde geçerli bu..

Şahısa özel olunca pek önemli değil nere me sürdüğüm ama el yüz yerindeki umumi

Bende öyleyim düzelecek birşey de değil bu anlam veremiyorum. Bende tarzımı salaş tan yana kullanıyorum.

Ben bi defa tanık olmuştum kaldığım yurtta bir kız yikanmiyordu pek ayda 1 falan belki ve onun fizyolojik sorunu vardı bedensel engeli yani kendini beğenmiyor ve ozguveni eksikti yıkanmaya da gerek duymuyordu odası kokuyordu kimse onunla kalmak istemiyordu ve sen çok bile dayanmissin .

Hatirladim ben de. Ayrilicam öyle dayanamiyorum diyodu önce ki konuda. Ben bu dönüp dönüp ayni konuyu acip, hic bi adim atmamayi anlamiyorum.
Ayrilmamanin sebebi tripleks evde yaşadığı lüks hayat olabilirmi?Malum ortada lüks ten başka herşey berbat, ?Eyy lüks sen nelere kadirsin..

Allah yardımcın olsun çok kötü durum

Sabrinizdan dolayi tebrik ediyorum. İlk defa böyle bisey duydum. Etrafimdaki butun erkekler gunde 2 kere yikanan yaz kis dahil 2 gune bir yikanan insanlar ayda bir nedir allah askina ben kendim rahat edemiyorum kendi ten kokusundan dami rahatsiz olmaz bi insan anlam veremedim

Kisin evdeysem 2 gunde bir yazin genelde her gun bazen gunde iki kez girerim banyoya. Her seferinde kabak lifiyle 2 kez mutlaka vucudumu yikarim. Ona ragmen ayda bir iki kere kese yaparim ve cikan kire inanamiyorum.
Siz kokuyu almazsiniz zaten kokma kismina takilmayin ama gercekten silinerek (o nasil oluyo anlamadim ama ) temizlenebileceginize inaniyor musunuz.
Bi keseyle deneyin derim vucudunuzda ki kiri olu derileri daha net gorursunuz

Senin de ne çilen varmış kardeş. İnsan nasıl dayanır o kokuya? Ben yanımdan ter kokan biri geçse o saniyelik gelen koku bile midemi ağzıma getiriyo. Sen nasıl dayanmışsın yahu. Boşa gitsin kardeş. Ya da tuttuğun gibi al banyoya kaynar suyla bi güzel yıka onu belki temizliğin nasıl güzel bi şey olduğunu anlar da her gün duş almaya başlar. Nasıl yaşıyor ayol bu insan öyle. İnsan hiç mi kendinden rahatsız olmaz? Bir de acaba kocanızın psikolojik problemi falan mı var? Bunlımdadır belki?

Canım, çok uğraştım ama zorla olmuyor, öyle rahat. Bende senin gibi olsam ne yaparsın dedim de bir gün. Ol dedi gamsız. Onun için sorun değilmiş öyle şeyler. Gayet rahat... Psikolojik tabii. Bende öyle düşünüyorum, fakat kendini normal gördüğü için DR'a götüremedim.
Boşanıcam inşallah cnm...

Tabi canım zorla güzellik olmaz. Boşanmak her zaman iyi bir çözüm değil ama kolundan tutup doktora götürecek halin yok ya. Yetişkin insan o da sonuçta. Ne diyelim Allah yardımcın olsun canım.

Benim dayimda oleymis yengem anlatıyor. Yani tiksindiginizi soyleyincedemi firki degismiyor. Ikidebir basina kaktiginiz halde hala yikanmiyorsa sizide takmiyor demek bu üzücü . Hersey düzelir umarim

Benim halihazırda boşanmakta olduğum adam dişini fırçalamazdı ASLA yalvarırdım yapmazda bu yüzden cinsel soğukluk oluşturdu bende. İğrenççç

EŞİNİZLE KONUŞMAYI DENEYİN

Ben de öyleyim sabun olmadan temizlendiğimi hissetmiyorum.Çok güvendiğim bi aktardan %100 doğal kendi üretimleri zeytinyağı sabunum var harika bir sabun,kesinlikle kuruma yok aksine ipek gibi yapıyo cildi.
Yİne de dayanamayıp duşta vücut kremi sürüyorum en son.

üni.de evet az yıkanan bi kız arkadaş vardı sınıfımızda. ama ne sıklıkta bilemem tabi. ama eşim yazın nerdeyse her gün kışın 2 güne bir yıkanır buna rağmen ter koktum diyede söylenir. ki bende derim bugün terlemişsin kokuyosun diye. 1 ay nasıl dayanılır gerçekten insan kendine 1 hafta yıkanmazsa dayanamaz senin sabrına hayran kaldım gerçekten. hiç düzelme olmadımı konuşunca falan? kumsal-45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…