Canım, çok uğraştım ama zorla olmuyor, öyle rahat. Bende senin gibi olsam ne yaparsın dedim de bir gün. Ol dedi gamsız. Onun için sorun değilmiş öyle şeyler. Gayet rahat... Psikolojik tabii. Bende öyle düşünüyorum, fakat kendini normal gördüğü için DR'a götüremedim.
Boşanıcam inşallah cnm...
EŞİNİZLE KONUŞMAYI DENEYİN
oha bunca yıl kkdayım ilk defa böyle işe yarar bi öneri görüyorum.
MADEM YAPTIĞIM ÖNERİYİ BEĞENMİYORSUN NE DİYE AÇIYORSUN ACABA ??
sitede büyük harfle yazmak yazak.
YAZAK DEĞİL yasak.
Turkler kadar hijyene temizlige onem veren yok demek istedim. Adamlar herseyi bizden ogrenmisler. Turkler her konuda number one yaniiiiii
Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmisHafizamiz da baya zayif. Kendi ogrettiklerimizi unutmusuz anlasilan. Ben bu "turkler herkese temizligi ogretti" efsanesine asla inanmiyorum. Eger oyleyse bize bu kadar kisa surede temizligi unutturan sey ne? Onlara bu kadar kisa surede bir izmariti bile yere attirmayacak sekilde temizligi benimseten ne? Bir sabah kalktigimizda temizlik anlayisimiz puf diye yer degistirmis.
Bizim milletimiz (cogunluktan bahsediyorum) temizlige onem vermez ki... Simdi dusunuyorum da ne zaman toplu tasima araclari, hastaneler, okullara falan gitsem midem kalkmis bir sekilde cikiyorum. Kokuyoruz yahu milletce kokuyoruz. Ben bir kere temiz umumi wc gormedim. Buna elit mekanlar dahil. Camide namaz kiliyorum burnuma les gibi ayak kokusu geliyor. Hani hesapta 5 vakit yikaniyor ya ayaklar, o naylon coraplar en az 1 hafta ayakta ama. Ramazanda mukabeleye katiliyorum kokudan odada duramiyorum. Iliskiden iliskiye gusul alan insanlarin cinsel hayatlari bitince banyo hayatlari da bitiyor sanki. Sehirler arasi otobuse biniyorum, biri ayakkabilari bi cikariyor ortalik buzdolabi bozulmus mezbahane gibi kokuyor. Yola cikiyorsun degil mi bi degis corabini. O ayaklar hic mi su gormedi, uzerine yanlislikla su bile mi dokulmedi? Calistigim yerlerde her gun kokan biri illa gelir. Vucudu surekli bozulmus lahmacun kokan, kafasi yag kokan, terinin ustune en pahali parfumleri sikan calisma arkadaslarimdan bahsetmiyorum bile. Inanmiyorsaniz herhangi bir topluluga girin de gorun.
Ecnebiler bizden temiz kimse kusura bakmasin
Elhamdulillah müslümanız, "temizlik imandandır" diye hadisimiz var, taharet de namaz kılmak için şart tamam ama temizliği yalnızca taharete indirgeyemeyiz. Sadece tuvalette taharet aldı diye temiz olmaz bir insan. Leş gibi ter kokan insan benim gözümde kişisel bakımına dikkat etmiyordur. Ayrıca Türklerin hepsi taharet alıyor diye bir kaide de yok, tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan pislikler de var, ayda bir banyo yapanlar da.Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
Genel konusuyoruz detaya inmedim. Yabancilardan temiziz amaElhamdulillah müslümanız, "temizlik imandandır" diye hadisimiz var, taharet de namaz kılmak için şart tamam ama temizliği yalnızca taharete indirgeyemeyiz. Sadece tuvalette taharet aldı diye temiz olmaz bir insan. Leş gibi ter kokan insan benim gözümde kişisel bakımına dikkat etmiyordur. Ayrıca Türklerin hepsi taharet alıyor diye bir kaide de yok, tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan pislikler de var, ayda bir banyo yapanlar da.
Midem bulandı ya yazarken bile
Genel konusuyoruz detaya inmedim. Yabancilardan temiziz ama
Uzakdoğuda da taharet alışkanlığı var. Yine de söylediğim gibi temizlikle tahareti bir tutamazsınız, tutamayız. Taharet kişisel temizlikte sadece bir uygulamadır.Genel konusuyoruz detaya inmedim. Yabancilardan temiziz ama
ablacım sendeki de ne türk aşıklığıymış ya. bu konuda yapılmış bi çalışma, onaylanmış istatistiki veri, ne bileyim yayınlanmış akademik bi makale var mı?
yoksa eğer tek tek tüm türk milletini ve yabancı milletleri incelediniz de mi bu sonuca vardınız?
Yoo öyleymiş. Öyle diyorlar
Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
Bakın ben de böyle sanıyordum ama iş öyle değilmiş. Bide diye bir icat var, sırf malum bölgeyi yıkamaya yönelik. Eğer evinizde bide yoksa da tuvalet için üretilmiş ıslak mendiller var tuvalet kağıdo gibi suda eriyor, onları kullanıyorlar.
Gerçi bu ıslak mendiller bakteri öldürücü olduğu için sağlıklı değil diyenler de var, bilen varsa beni bir bilgilendirsin rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?