Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

katrem kilon boyuna göre bence çok normal, kendi bünyeni sen daha iyi bilirsin tabi ama bence 65 altı bi kilo 178cm lik bi bayan için az gibi...

çayın şekerini azaltabilmen için sana tavsiyem daha açık ve bir iki damla limonla içmen bu şekilde şekerini azalttıgında tadını anlamazsın, önce 2ye düşür mesela bir hafta boyunca böyle iç, daha sonra 1 şekere düşürürsün ve zamanla sıfır şekerle içersin..

ben de yaklaşık 10 senedir içtiğim hiç birşeye şeker koymuyorum ve bence çayın da kahvenin de tadı şekersiz çıkıyormuş asıl :):asigim:

aslında bana 68 normal gibi geliyor ama
zorlandığımı hissediyorum canım yaa
bir de oturarak -yani hiç yerimden kalkmadan- ve de sürekli abur cubur yediğimden göbek de yaptım
65 altı az mı olur diyosun :uhm:
çayla ilgili dediğin yöntemi önceden denedim yaptım da ama şimdi tekrar denemem lazım
çalışırken işyerinde 6-7 bardak eşim işten geç geliyor 11 gibi yani o zaman da 4 bardak falan çay içiyorum hepsini üç şekerden hesaplasak Türkiye de şeker kıtlığı olsa benden bilecekler yani o durumdayım:bbo:

eğer 36-38 beden aralığında giyiniyorsan kilona birim olarak takılma da bölgesel olarak göbeğini eritmeyi dene, mesela sabah kalkınca ve akşam 30ar tane yarım mekik çek, yediğin abur cubur miktarını da azaltırsan göbeğin gider :) bi anda kesme abur cuburu insanın daha çok yiyesi geliyo ama mesela 1 kase çekirdek yiyosan yarım kaseye düşür (gibi..)

bebek sahibi olmak istediği söylemiştin sanırım, hamileleik konusunda çok bilgim yok ama 36 altı bi bedenle, rejim yapmış zayıf düşmüş bir bünyeyle hamile kalmaktansa bence şu anki kilonla hamile kalmak daha iyi gibi :ecrin_bebek:

ve de çay konusuna gelince =)

ben de çok çay içiyorum , tiryakiyim ama şekerisz içtiğim için içim çok rahat ve gerçekten çayın esas buruk tadı şekersiz çıkıyo! 1 küp şekerde yaklaşık 50 kcal varmıs yanılmıyosam, her attıgın şekerde bunu düşün bence =)

hem insan agzı her tada alışıyo zamanla..

bende bugun basladım yazmıstım ama kımse benimle ilgilenmedi..
sabah 2 dilim uno light ekmek peynir ve de yesıllık yedim yanındada yesil cay ictim
oglende kasarlı lıght ekmeklı yagsız tost ve yesil cay aralarda su içiyorum..
nasıl ??
zamanla kahvalltıyı 1 dilime dusurebilrim sanırım..

bence normal yemişsin, sabah kendini 2 dilimle daha iyi hissediyosan akşamki dilimi yeme böyle de gayet güzel bence

canim bence sabah kahvaltisindaki ekmegi azaltabilirsin bir dilim uygundur ben mesela sabahlari cok zor yiyorum eger okula gidecek vakit kalktiysam zorla bir iki lokma yiyorum ama iki gündür babam bir dilimi yedirdi ..ayrica ben büyük ihtimalle yanlis ama eger tost yiyeceksem ekmek yiyorum o gün icin yoksa kesinlikle hicbir sekilde ekmek yemiyorum...eger öglenleri tost yemezsem sadece sabah ekmek yiyorum öglen ve aksam kesinlikle ekmek yemiyorum...
bende o kadar sey oldu ki mesela sebze yemekleri 5-6 kasik ben alamiyorum cok geliyor yani gözüme 2 kasik yedim sonra 3e cikardim simdi 4 kasik yiyorum ama yinede yerken cok mu yedim diye düsünüyorum...
yesil cay iyi bir tercih cayla hic aram olmadigi icin ne yesili ne normal cayi ariyorum,suyu bol bol ic...ben bu diyeti yapiyorum ama sanirim ben cok kisip yemiyorum benimki saglikli degil bir iki hafta sonra bende düzeltirim insallah...canim kac kiloydun sen kaca düsmek istiyordun

Son düzenleme:
haklsısn cnm ama bişi daha var
aksam 5te meyve dior ben meyve yersem acıkırım..
yanında 1 bardak sut içsem olur mu??

gercekten hic süt icmedigim icin bilmiyorum ama canim bu diyette degilde benim ablam diyetistine gitmisti mesela ablam o zaman gercekten cok cok kiloloydu düsün 19 yasindayi ve 93 kiloydu aksam yatarken bir bardak süt yada yogurt vardi bir dilim ekmekle ama öglen ne olur bilemem yada hic meyve yeme o saat süt ic ben aslinda hic saate bakmiyorum meyve konusunda zaten pek sevmem ama laf olsun diye yiyorum yalniz ben aksam yemekelrini kesinlikle 5 te yemeye dikkat ediyorum 5ten sonra bisy yemiyorum mesele bizimkiler 6.30da geliyor aksam ama ben beklemeden yiyorum sonra odamda duruyorum yiyene kadar onlar yani gec yememek lazim bence

yok canım yaa 38 dim işe girdikten ve evlendikten sonra 40 oldum ve şuan 42 ye gidiyorum
canım hergün 1 paket çekirdek yemezsem uyuyamam ben yaa:çok üzgünüm:
dün tam en büyük paketlerden cips yedim
benim sorunum nefisle ilgili
nefsi müdafaaa:1no2:
açgözlünün tekiyim ben duramıyorum yemeden şimdi de önümde bonibon var onu yiyorum çocuk gibi
eşim de benim alışkanlıklarım yüzünden göbek yaptı ben yiyince dayanamıyor o da yiyor
dediğin gibi spor da yapmalıyım
ben diyete yarın başlıyorum hedefim 65 kilo olmak mekik de çekicez elimiz mahkum
sağol canım yaa verdiğin bilgiler içina.s.

talin -------------70--68---------60 olacak

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78--75----------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59----58-------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75----72---------60 olacak

yaseminsude---76-----75------65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80-----------55 olacak

mektupp---------77---76--------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85---82--------65 olacak

taydin------------79----78-------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

alleysen-------73-------------60 olacak

yeşillim--------66-------------55 olacak

tethys----------130-----128-----75 olacak

cucu-pete------68-----------58 olacak

tatli-cadi--------64-----------58 olacak

nisayıldız-------64----------54 olacak

denizcininprensesi----kilonu yaz canım

talin -------------70--68---------60 olacak

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78--75----------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59----58-------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75----72---------60 olacak

yaseminsude---76-----75------65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80-----------55 olacak

mektupp---------77---76--------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85---82--------65 olacak

taydin------------79----78-------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

alleysen-------73-------------60 olacak

yeşillim--------66-------------55 olacak

tethys----------130-----128-----75 olacak

cucu-pete------68-----------58 olacak

tatli-cadi--------64-----------58 olacak

nisayıldız-------64----------54 olacak

denizcininprensesi----?????????????

katrem--------70-----------64 olacak

Son düzenleme:
şu hale bak
listenin yarısından fazlası yok ortada:sm_confused:
kilolarını bildirmediler bile

2 hafta üstüste kilo vermeyenleri listeden çıkartıcam ona görelülülülülülü

rica ederim :)

biz işte burada gaza gelip kendimizi tutmaya çalışıyoruz...

hatta hepimizin ortak yönü yemeyi sevmesi, boğazına düşkün olması ve yemek konusunda genelde kontrolden çıkması

ya valla senin boyunda ve o kiloda biri nasıl 40-42 giyer ya çok ilginç.. ben 170im 69 kiloyken 42 beden giyiyorum , sıkılaşmaya ihtiyacın var demek ki senin

şu hale bak
listenin yarısından fazlası yok ortada:sm_confused:
kilolarını bildirmediler bile

2 hafta üstüste kilo vermeyenleri listeden çıkartıcam ona görelülülülülülü

Canım ben 70 diyeyim çünkü bugün 70 olmuşumdur
64 kiloya düşmek istiyorum

kesinlikle haklısın
sıkılaşmalıyım ben
bir de boyum uzun olduğu için kilo aldıkca izbandut gibi oluyorum :roflol:
canım benim üst taraf hiç yok malesef ama omuzlarım geniş
göbek dersen maşallah kalça kısmımın da maşşalahı var bacaklarım da genişledi
armut oluyorum galiba :çok üzgünüm:
çok gaza geldim şimdi netten nivea body be ebru şallı plates cd sini indiriyorum :jeyyar:

yazıLanLarı okudum ve ben de gaza geLmiş durumdayım bu diyete ya yarın başLarım ya da haftaya pazartesi ama başLarım kesin benimde mayısa kadar 49 larda oLmam Lazım en azından basenlerdeki yağLardan kurtuLmak gerek ve nivea body cdsini indirmiştim onu da yaparım bu diyetLe beraber herkese a.s.

Arkadaslar ben yaklasik iki hafta 5 gün protein diyeti yapmistim 2 kilo verdim ama yaninda Nivea bodynin cd sini hergün sabahlari yapiyordum görenler daha fazla kilo vermisin dediler. SIklasmaya cok yardim ediyor bu cd deki egzersizler. Denemenizi tavsiye ederim tabi zamani olanlara

protein diyeti var mı bu sitede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…