Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Hayir beninkisi bi alman kitabindan alinma onu ben birazcik degistirmistim öyle uyguladim. Ama onda corba felan yoktu genelde yumurta ve et vardi. bu diyet daha saglikli yarin buna baslayacagim ins.

Nivea body cd sini bi kere indirmeyi denedim ama olmadi simdide hangi topikte oldugunu bulamiyorum link atabilir misiniz?

canim olmuyor yani indirmek icin tiklayinca fehler diyo yani hata veriyor canim...

Bak rapidden arama yaptim bunlar cikti bende rapidden indirmistim eger bunlardada hata verirse linki silmislerdir 480 MB lik bisey maille gönderilirse göndereyim sana

canim yine fehler diyor ben maili vereyim o zaman kendinkini mi göndereceksin özelden yazayim istersem ??

talin -------------70--68---------60 olacak

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78--75----------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59----58-------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75----72---------60 olacak

yaseminsude---76-----75------65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80-----------55 olacak

mektupp---------77---76--------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85---82--------65 olacak

taydin------------79----78-------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

alleysen-------73-------------60 olacak

yeşillim--------66-------------55 olacak

tethys----------130-----128-----75 olacak

cucu-pete------68-----------58 olacak

tatli-cadi--------64-----------58 olacak

nisayıldız-------64----------54 olacak

denizcininprensesi---72---------55 olacak

katrem--------70-----------64 olacak

arkadaşlar ben çok yeni başladım ama diyeti tuttum aç kalmıyorsun birde daha 2. günüm ama dijital tartıda sabah 500 gram eksik çıktım taline teşekkür ediyorum

Kızlar bende bu hafta dikkat edememiştim ama yarın dan itibaren daha iyi olacak sporada baslıyorım bırakmıstım geri devam edecem. Haftada 3 gün 1 saat iysallah hersey güzel olacak

bugün dayanamadim tartildim 2 günde hic kilo vermemisim aslinda tartilmadan önce belimi ölcmüstüm cuma ölcütügmden bu yana 4 cm incelmisti o yüzden tartildim ama hic vermemissim moralim bozuldu gecen hafta hemen ilk gün gitmisti tabiki su kaybi oluyor ilk günler ama yinede canm skildi benim yaaaa

Bu moral bozukluğu zaten bize diyeti bozduruyor her seferinde.Bence sakın pes etme.Bende etmiyorum çünkü.1-2 ay dayanalım bakalım yapğarımız mı inatçı, bizmi inatçıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…