Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Arkadaslar bende bu listeyi cok begendim yarindan itibaren araniza katilabilirmiyim?Ama bu 2-3 hafta hergun paylasimda bulunamayabilirim .Olur mu kizlar?

şu anki kilonu ve hedef kilonu yazmalısın tarikim :)

ve de cumaları tartılıyoruz, tartılıp kilonu bildirmen lazım

talin -------------70--68---------60 olacak

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78--75----------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59----58-------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75----72---------60 olacak

yaseminsude---76-----75------65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80-----------55 olacak

mektupp---------77---76--------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85---82--------65 olacak

taydin------------79----78-------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

alleysen-------73-------------60 olacak

yeşillim--------66-------------55 olacak

tethys----------130-----128-----75 olacak

cucu-pete------68-----------58 olacak

tatli-cadi--------64-----------58 olacak

nisayıldız-------64----------54 olacak

denizcininprensesi---72---------55 olacak

katrem--------70-----------64 olacak

cubukkraker---70------------60 olacak

sayemu----------68-----------60 olacak

tarikim-------------61-----------50 olacak

ya ben cok su ictim okuldan gelince ve henuz affedersiniz idrarla atmadim bunlari az oncede tartildim sanki kilo almis gibi gördüm ya cok su ictigimden olabilir mi moralim bozuldu
belim inceliyor yani ölcünce bel basen ve gögüs ölcülerim kücülüyor belim 100den 93 e düstü cuma günü 96ydi ama kiloya yansimadi canim skildi biri birsey yazsin ben cok üzgünüm

ayrica ben bu diyet listesndekileri bile yemiyorum ac geziyorum resmen yerken bir dilim ekmek bile hakkim olsa suclu hissediyorum kendimi yemiyorum moralim sifir oldu ya

Son düzenleme:
ya ben cok su ictim okuldan gelince ve henuz affedersiniz idrarla atmadim bunlari az oncede tartildim sanki kilo almis gibi gördüm ya cok su ictigimden olabilir mi moralim bozuldu
belim inceliyor yani ölcünce bel basen ve gögüs ölcülerim kücülüyor belim 100den 93 e düstü cuma günü 96ydi ama kiloya yansimadi canim skildi biri birsey yazsin ben cok üzgünüm

ayrica ben bu diyet listesndekileri bile yemiyorum ac geziyorum resmen yerken bir dilim ekmek bile hakkim olsa suclu hissediyorum kendimi yemiyorum moralim sifir oldu ya

yalnız diilsin canım ben de senin gibi listeden bile daha az yiyorum çok su içiyorum tartıda tık yok :/ üstelik 10 gündür böyle bu bende!

Oleeyy kızlar 500 gr daha gitti lütfen sizde bozmayın diyete devam canlarım yürüyüş ve diyet süper teşekkürler Talinnnnn

reyyan canım sen napıyosunn aç kalmakla asla kilo verilmez:mymeka: canım mide boş kaldıkça metebolizma yavaşlıyor az ye sık ye asla ama asla aç gezme:1no2:aç kalmak marifet degil arkadaşlar amaç metebolizmayı hızlandırmak hiç duymadınızmı ne kadar yerse yesin kilo almayanlar vardır illaki çevrenizde.nedenmi metebolizmaları hızlı çalışıyorda ondan şakkıdıbiz napıyoruz aç kalıp hızını kesiyoruz:1no2:yiyerek ama az yiyerek zayıflanır sakın unutmayın arkadaşlar aç gezmek yokkaydirigubbakcemile5

Ilk zamanlarda kilo veremeyen arkadaslar CanInIzi sIkmayin vücut ilk günlerde enerjiden tasarruf etmeye calisir.vücuda az besin girdigi icin onu dengelemeye calisir. yani kilo verememeniz normal ilerki günlerde baslar kilo vermek ama birakmazsaniz diyeti.

günaaaydınnnnnn

eveet bugün bu diyetle yeni bir sayfa açtım kızlar hazirana kadar bu kilolar ya gidecek ya gidecek

bu sabah kahvaltım:
1 dilim uno light form ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 zeytin
ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (kendi elceğizlerimle sıktım :))

öğle yemeği içinde kendime tost getirdim kızlar,2 dilim uno light form ekmeğin arasına kaşar koydum ve tostumu hazırladım yağsız olarak.
ara öğün olarakta portakal getirdim kendime hihoyyyt

canim ama sabah gercekten kahvalti yapmayi sevmiyorum ben zaten cay sevmem o yüzden sadece yarim dilim ekmek bir kücük dilim peynir yiyorum normal sanirim..öglen yemeklerini iste aksattigim oluyor okula gidince öglen yemek yiyemiyorum haliyle aksamda gelince mecbur sebze yemegi ama cok alamiyorum ne bileyim ekmek hic yemiyorum...
yani bilmiyorum ben ilk hafta iyi kilo verdim 3 kilo verdim ama simdi bilmiyorum dün birsey yoktu cumaya kadar 2 kilo versem gercekten cok mutlu olacagim insalla veririm ne deyim...

Oleeyy kızlar 500 gr daha gitti lütfen sizde bozmayın diyete devam canlarım yürüyüş ve diyet süper teşekkürler Talinnnnn

tebrikler canııımmma.s. böyle böyle gidecek kilolar inşallah:Saruboceq:

günaaaydınnnnnn

eveet bugün bu diyetle yeni bir sayfa açtım kızlar hazirana kadar bu kilolar ya gidecek ya gidecek

bu sabah kahvaltım:
1 dilim uno light form ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 zeytin
ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (kendi elceğizlerimle sıktım :))

öğle yemeği içinde kendime tost getirdim kızlar,2 dilim uno light form ekmeğin arasına kaşar koydum ve tostumu hazırladım yağsız olarak.
ara öğün olarakta portakal getirdim kendime hihoyyyt

süpersin canım arkadaşımmm Şeniz bak tostunu bile hazırlayıp işe gitmişsin süpersin süper süper :teytey:

kızlar harika gidiyosunuz tbrikler ben ne yalan söyliyim listeye tam uymadığım zamanlarda oluyo listedekilerinin çeyreğini yediğim zamanlarda oluyo ama her yerimden 3-4 cm incelmişim beli 68 cm olmuş kalçam 94 cm olmuş ilk diyete başladığım zaman beli 78 cm di kalçam 106 cm di hatta bacağımın kalınlığı 60 cm den 53 cme düşmüş benaslında hedeflediğim görüntüdeyim 36- 38 bdn giyorum ama kilo alma ihtimalini düşünerek ve tartımla inatlaştığım için ve burda yazınca daha kontrollü yediğim için devam ediyom edebildiğim kdr hatta bu halimle brz kilo al diyenler bile oluyo 4-5 ayda bu şekilde oldum şimdiye kdr belli bi diyet uygulyamadım diyeti bozduğum günün ertesi sebze günü yaptım bol bol bitki çayı içtim bi ara düzenli spor yapardım günde 2 ssat fln ve geceleride mutlaka elmöa sirkeli ılık suyumu içerim o benim hem ço su içmemi sağlıyo hemde susatıyo

kızlar harika gidiyosunuz tbrikler ben ne yalan söyliyim listeye tam uymadığım zamanlarda oluyo listedekilerinin çeyreğini yediğim zamanlarda oluyo ama her yerimden 3-4 cm incelmişim beli 68 cm olmuş kalçam 94 cm olmuş ilk diyete başladığım zaman beli 78 cm di kalçam 106 cm di hatta bacağımın kalınlığı 60 cm den 53 cme düşmüş benaslında hedeflediğim görüntüdeyim 36- 38 bdn giyorum ama kilo alma ihtimalini düşünerek ve tartımla inatlaştığım için ve burda yazınca daha kontrollü yediğim için devam ediyom edebildiğim kdr hatta bu halimle brz kilo al diyenler bile oluyo 4-5 ayda bu şekilde oldum şimdiye kdr belli bi diyet uygulyamadım diyeti bozduğum günün ertesi sebze günü yaptım bol bol bitki çayı içtim bi ara düzenli spor yapardım günde 2 ssat fln ve geceleride mutlaka elmöa sirkeli ılık suyumu içerim o benim hem ço su içmemi sağlıyo hemde susatıyo

tebrik ederim myocean hedef kilona ulaşmış biri olarak :)

kilolu ve şu anki hallerinin resimlerini eklesen de keşke biz de gaza gelsek hihoyyyt

beni acayip motive ediyo bu önce-sonra resimlerişakkıdı

sendeki incelme kilona yansiyor mu ya ben anlayamiyorum gecen hafta 3 kilo verdim belim 100cm den 96 ya dustu ama 3 gündür kilo vermedim ama belim incellmis basem ve gögüste tabi yani belim simdi 92 olmus anlamiyorum nerde bir yanlisklik inceliliyorum ama kilo vermiyorum ayy bu hafta sanirim veremeyecem ama kafayi yemek üzereyim ya ben hic kacamak bile yapmiyorum :))))

maşallah ne güzel yaa darısı başıma inşallah
bende 5-6 ay sonra incecik olurum belki
düzenli devam edersem tabii
ama edicem başka yolu yok

tebrik edrim canıma.s.
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
böyle yazıları okumak çok hoş oluyor yaaa
acayip motive ediyor:dance:inşallah bende görürüm 38 bedenleri:1rolleyes:

Back
X