- Konu Sahibi KarKralicesi
-
öğle yemeğim kepekli ekmekten tost
kızlar sabah kahvalıda harfiyen uydum...öğlenide geçirdim...fakat ikindi gibi regl oldum ve dolayısı ile uyşturucu krizine girer gibi tatlı krizine girdim...eşime gelirken bana tatlı getirmesini söyledim...ve yarım kilo şekerpareyi mideme indirdim...sonuç; sıfıra sıfır....laelaelaelaelae
Bence kendine yarın ceza ver ve uzun uzun yürü yada spor yap.Ben fazla kaçamak yapmıyorum ama arada kaçırdım mı doğru yürüme bandına.Artık ağzıma lokma atarken yürüme bandı aklıma geliyor hemen vazgeçiyorum.delikafadulden Bende dün tatlı krizindeydim hatta arada abur cubur canım istiyor ozaman hemen ılık suya limon sıkıp içiyorum nedense hemen vazgeçiyorum.Sanırım limon mideyi şişiriyor.Tavsiye ederim.
bende yürüme bandı almak istiyorum...bir egzersiz aletim var, ama en fazla bir hafta çıktım üzerine..spora başladım, sabah uyanamadığım için bıraktım...ne yapıcam bilemiyorum....
Regli olduğum için kilom aynı çıktı.Ama ben kilo verdiğimden eminim.Benim asıl kilom sanırım Pazartesi - salı belli olacak.Ozaman tekrar yazarım.
Sabah yine ılık limonlu suyumu içip güne başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?