Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Herkese iyi haftalar diliyorum .Diyetim gayet sıkı gidiyor.Cumaya kadar tartılmama kararı aldım.Geçen hafta yaptığım hatanın izlerini ancak silebiliyorum.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum.Mate çayını günde 1, max 2 kulanmaya karar verdim.Yatmadan önce de sirkeli ılık ballı su formülünü ekledim.Aç karnına içtiğim sirkeli su beni mahvetmişti.Prof maranki de kitabında diyor ki yatmadan önce için.Paylaşmak istedim.
Arz ederim.
Not:Ben de artık menü yazmama kararı aldım.Çünkü yaptığım kaçamakları da yazıp belki de motivasyonunuzu bozdum.Affedin.
Sevgilerrrra.s.

izotop cumaya kadar tartilmamakla iyi edersin ben mesela tartiliyorum oda benim moralimi bozuyor cok yavas yavas verecez bakalim 3 haftada 4.5 kilo gitti bakalim bu hafta ne olur ben ilk zaman yaptigim gibi spor yapamiyorum,su icemiyorum bu cok yavsalatti benim kilo vermemi...sinavlarim var hic vaktim olmuyor malaasef...
elma sirkeli suyu ben kullanmiyorum ama aksam yatmadan önce icilmesi lazimmis ablam iciyor spor yapiyor baya bir incelme olmus ben yapmiyorum ama sende gece ic canim yatmadan önce kolay gelsin

Ben sabahları aç karnına yeşil çay içiyorum sirkeli ballı suyuda yatmadan önce içiyorum yürüyüş yapıyorum ve bir kaç gün önce plates başlangıç cd si buldum onu uygulamaya çalışıyorum.Geçen hafta 2 kiloya yakın verdim hep böyle olmayacağını biliyorum zaten önemli olan kilo vermek değil incelmek yani yağ dokusunun azalması oda ancak sporla oluyorkaydirigubbakcemile2

Önceki sayfaları okuyamadım ,belki yazan olmuştur ama bu amerikan kalp vakfının diyeti yani çok dengeli bir diyet gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz

günaydınnnn
sirkeli ballı suyu acaba içebilirmiyim kızlarrr bebeğimi emziriyorum dokunurmu bilgilendirin beni teşekkürler

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytinle kahvaltımı yaptım
ara öğünüm 1 elma + yeşilçay

ya arkadaslar yardım edın mısafır vardı börek kacırdım mıgdeme kendı kactı vallla:) dıyet yaparken cok zararlımı acep bi börek yimek bı yazın bana bılgısı olan aydınlatsın su şişko bacınızı

Böyle bir kaçamaktan sonra bir sonraki öğünü hafif özellikle karbonhidratsız geçirmek gerekiyormuş.yerimsenibenAkşam hafif bir şeyleri ekmeksiz yemen lazım:1no2:

canim bende 3 haftada yaklasik 4.bucuk kilo verdim yani veriliyor
fakat ben bu ara cuma tartilmalarina katilamasam olur mu en azindan bu hafta icin cünkü hastayim kanim düsük,idrar yollarimi cok üsütmüssüm,o yüzden bu hafta dikkat etmek istiyorm kendime bu cumaya ben olmayim eger uygunsaniz

reyyan geçmiş olsun canım
dikkat et sağlığına yemenede dikkat et canım benim aşırıya kaçmamamaya çalış gülüm

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu diyet bana çok mantıklı geldi yarındann itibaren başlıycam bu arada lahana kapsülüde kullanacağım sonuçları yazarım

reyyan geçmiş olsun canım
dikkat et sağlığına yemenede dikkat et canım benim aşırıya kaçmamamaya çalış gülüm

ediyorum ama cok stres oldu o yüzden bu ara bunu düsünmek istemiyorum...pazar günü bacagimdan birden birsey cikti yanik gibi oldu ,cok kötü enfeksiyon oldu idrar yollarmda affedersniz artik kan gelmeyede basladi idrardan...bunaldim bu saglik seyleri beni sinir etti cok sagol ilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…