• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Selam kızlar kilo veren ve kilosunu sabit tutan herkesi kutluyorum.
Okuduklarımdan ve kendi yaşadıklarımdan sonra şunu anladım .
1- Hergün tartılmak motivasyonu bozuyor.Mutlaka haftada bir kere tartılmak ideal.
2- Vücudumuz bu diyet listesine alışıyor ve belli bir süre yine direnmeye başlıyor onunla beraber kabızlıkta başlıyor.Bunun için ben yeşil çaya 1-2 gün ara verdim ve tekrar başladım.İşe yaradı.Kayısı yiyemiyorum bende şişlik yapıyor.
3- Eğer fazla kaçırdım yemeği diye düşünüyorsam mutlaka kendime ceza veriyorum.Ençok işe yarayan şey bu oldu.delikafadulden
4- Eski zayıflayan arkadaşların genelde söylediği eğer tatlı krizini yenebilirseniz regli döneminde çok güzel kilo verilebiliyor.Benim canım nedense bu ay istemedi.Ben kahvaltıda bir avuç maydanoz yiyorum.Sanırım oda şişkinliği engelledi şişmedimde.

Çok iyi kilo veren arkadaşlar sizde listenin dışında neler yaptınız bize anlatır mısınız.Belki bizdede işe yarar.

canım bilgiler için teşekkürlerrr
bende şişlik var maydanozu deneyim saol arkadaşım inş. bendede işe yarar

Merhaba kizlar bende bu hafta 500 gr verdim.Simdi 59,5 kg yim.Onumuzdeki hafta 2 kg veririz insaallah.Aslinda artik kacamak falan yapmiyorum ama yavas veriyorum nedense.Selamlar

ben 84.7 oldum.bu hafta 300 gr.çok az.inşallah haftaya telafi ederim.300 gr için çizelgemi değiştirmeye değmez diye düşünüyorum.spor yapamadım bu hafta.ondan sanırım:(

iyi akşamlar kızlaarr a.s. ben bu hafta sadece 100 gr vermişim...71.4 olmuşum yaniii...aslında moralim bozuldu o kadar spor yapmama ve dikkatli beslenmeme rağmen verememek ama yılmak yoooka.s.

talincim ben işten çok geç geliyorum bu hafta ve tartılamadım .. kilom tahmini 65 hatta 70 yakın olabilirim hedefim şimdilik 55 olmak ..işk fıırsatta tartıya pil alıp bildirrim ..

ya canım sen benim kilomu 70 yaz iyisimi azını çğunu tarılınca süğleyeyim hedef 55 ..

kızlar esıme bıber dolması hazırlamıstım
içi artti 3-4yemek kasıgı kadar bende yedım:) bısey olurmu yardım ediin naniknanik

Kızlar merhaba;
Sabah tartıda 3 kilo verdiğimi görünce acaip gaza geldim.Tüm gün sebatla devam ettim diyete.Hatta yemeğe gitmiştik arkadaşımla.O lahmacunları götürürken ben sebze çorbası yedim.Ve salata.Mutsuz muydum?Asla!.Çünkü bir kaç ay sonra giyeceğim siyah transparan bluzu düşünüyordum.Ayrıca sebze çorbasının tadı da oldukça güzeldi.

AMA öyle gaza gelmişim ki 1 saat önce kutladım kendimi.Şimdi de huzurunuzda kınıyorum.Gidiyorum ve elma sirkeli ılık suyumu içiyorum...:a015::a015:
Ayrıca birşey sormak istiyorum sizlere;
Diyetsiz kalıcı zayıflama hakkında birşeyler duydunuz mu ya da daha önce böyle bir topic açılmış mıydı?
Sanırım ben farkında olmadan bunu yapıyorum:uhm:

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız kilom 67 istediğim kilo 52. lapa nasıl yapılıyor ve kaç kalori bana yazarmısınız. hepiniz süpersiniz saatlerdir okuyorum yazdıklarınızı müthişsiniz.

Kızlar merhaba;
Sabah tartıda 3 kilo verdiğimi görünce acaip gaza geldim.Tüm gün sebatla devam ettim diyete.Hatta yemeğe gitmiştik arkadaşımla.O lahmacunları götürürken ben sebze çorbası yedim.Ve salata.Mutsuz muydum?Asla!.Çünkü bir kaç ay sonra giyeceğim siyah transparan bluzu düşünüyordum.Ayrıca sebze çorbasının tadı da oldukça güzeldi

Bir hafadamı 3 kilo verdin.Bu diyetle vermedin mi?Anlayamadım

Arkadaşlar sizleri takip ediyorum çok güzel kilo veriyorsunuz bende bugün başladım umarım başarılı olurum sizlere bir sorum olacak peynir yerine haşlanmış yumurta yesem olmaz mı?

sidanur tabi yumurtada olur
ben pazartesi basladım arkadaslar kılom 82iydi sabah 79,6gösterıyodu
ama malesef bir iki güne felan regl olcam bu dönemde kılo veremezmıyım kızlar?
yada neler yapmam gerek bılenlerden yardım ısterim lülülülülülü tsk :)

talin -------------70--68--67-------60 olacak

reyyan06--------78--75--74--73.5-----55 olacak

myocean---------59----58----57--56--53 olacak

doratty------------75----74-------63 olacak

confused---------56--55---------50 olacak

beyhan------------75----72----71-----60 olacak

yaseminsude---76-----75--74.5----65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80----78---77----55 olacak

mektupp---------77---76--75------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84---83--82------65 olacak