- Konu Sahibi KarKralicesi
kilom sabit arkadaşlar..
ve diyet, bozdum..
ve diyet, bozdum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar o aşağıdaki kilo cetvelini nasıl yapıyosunuz?
Selam kızlar kilo veren ve kilosunu sabit tutan herkesi kutluyorum.
Okuduklarımdan ve kendi yaşadıklarımdan sonra şunu anladım .
1- Hergün tartılmak motivasyonu bozuyor.Mutlaka haftada bir kere tartılmak ideal.
2- Vücudumuz bu diyet listesine alışıyor ve belli bir süre yine direnmeye başlıyor onunla beraber kabızlıkta başlıyor.Bunun için ben yeşil çaya 1-2 gün ara verdim ve tekrar başladım.İşe yaradı.Kayısı yiyemiyorum bende şişlik yapıyor.
3- Eğer fazla kaçırdım yemeği diye düşünüyorsam mutlaka kendime ceza veriyorum.Ençok işe yarayan şey bu oldu.delikafadulden
4- Eski zayıflayan arkadaşların genelde söylediği eğer tatlı krizini yenebilirseniz regli döneminde çok güzel kilo verilebiliyor.Benim canım nedense bu ay istemedi.Ben kahvaltıda bir avuç maydanoz yiyorum.Sanırım oda şişkinliği engelledi şişmedimde.
Çok iyi kilo veren arkadaşlar sizde listenin dışında neler yaptınız bize anlatır mısınız.Belki bizdede işe yarar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Burda anlatılan şekilde yapıyoruz ve profilimize ekliyoruz.Ayrıntılı olarak anlatılmış.
Kızlar merhaba;
Sabah tartıda 3 kilo verdiğimi görünce acaip gaza geldim.Tüm gün sebatla devam ettim diyete.Hatta yemeğe gitmiştik arkadaşımla.O lahmacunları götürürken ben sebze çorbası yedim.Ve salata.Mutsuz muydum?Asla!.Çünkü bir kaç ay sonra giyeceğim siyah transparan bluzu düşünüyordum.Ayrıca sebze çorbasının tadı da oldukça güzeldi
Bir hafadamı 3 kilo verdin.Bu diyetle vermedin mi?Anlayamadım