Kızlar merhaba;
Sabah tartıda 3 kilo verdiğimi görünce acaip gaza geldim.Tüm gün sebatla devam ettim diyete.Hatta yemeğe gitmiştik arkadaşımla.O lahmacunları götürürken ben sebze çorbası yedim.Ve salata.Mutsuz muydum?Asla!.Çünkü bir kaç ay sonra giyeceğim siyah transparan bluzu düşünüyordum.Ayrıca sebze çorbasının tadı da oldukça güzeldi
Bir hafadamı 3 kilo verdin.Bu diyetle vermedin mi?Anlayamadım
Bir haftada 3 kilo deyip dümdüz geçmek istemiyorum aslında.Hiçbirinizi yanıltmak istemem.Bu benim diyette 2 haftam.Geçen hafta diyete bağlı kaldım ve 2-3 günde 1 kilo kayıp olduğunu gördüm.Muhtemelen su kaybı vardı.Bol su içmeye devam ettim.Ama kilo kaybımı hızlandırmak için şu göbek bel eriten kapsüllerden aldım.Almaz olaydım.Diyetim tepetaklak oldu.Hemen akabinde de regl oldum.Bu dönemde 1-2 kilo oynadığını biliyorum.Yani 2 haftalık süreçte 3 kilo verdiğimi söyleyebilirim.
Söyleyebilir miyim Talinciğim?
Bu diyetle mi ben de bilmiyorum.Dün gece diyetsiz zayıflama ile ilgili bir yazı okudum.AA dedim ben bunu mu yapıyorum şimdi:uhm:
Çünkü yaptığım şuydu kahvaltıda salata yemiyorum.Ama peynir,yumurta,fırında patates yedim.Ama doyunca bıraktım.Bir öğünüm mutlaka çorba.Salata ya da yoğurtla,1 dilim ekmeği hiç geçmedim.Hatta bazen bitiremediğim oldu.
Her öğünümü doyunca bitirdim.Doymak kelimesinin anlamını yeni anladım.
Benim halim doymak bilmemekti.
Kaçamaklar yaptım ama tadında bıraktım.
Tabii başlangıçta verilen kiloya inanmıyorum.Devamlılığı önemli.
Önümüzdeki hafta ne olacağı benim için önemli.