Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

selam kızlar bende uzun bir süredir takip ediyorum sizi.Bir ara diyete başladım sonra hamile olduğumu zannettim :(sonra maalesef olmadığımı anladım tabi o sürede dikkat etmedim yediklerime boşuna zaman kaybettim.kilolu hisseden herkesin yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum.hiç alakam olmayan insanlar bazen kilolar yüzünden beni incitebiliyolar ve buna canım çok fena sıkılıyor.sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaret geldi.kesin kararlıyım bugünden itibaren bende başlıyorum.kilom 65 ve 55e düşmek istiyorum.buraya yazdıklarınızla çok yardımcı oluyorsunuz şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin :):1hug:

reyyan ben bugun dayanamadım 1 kilo vermişim en sonunda :)

hem de reglim geciktiği şiştiğim halde, ohh yani darısı başına bacım :D

bir de sana bir tavsıyem olacak yarın pirinç lapası günü yapsana, metabolizmanı şaşırtır ödemini attırırsın vucudundan
canim pirinc lapasi nasi yani ben bilmiyorum yani ne yapmam lazim yazarmisin

dün akşam yemek falan yemedim

işyerinde sorunlar vardı 8de çıktım işten

8,30da evdeydim, o saatten sonrada ne canım istedi nede yicek halim vardı

ağladım başım ağrıdı felaket bir gündü

günaydın arkadaşlar. ben sabahları lıght ekmeğe beyaz peynirli tost yapıp yesem olur mu? bide ben çok hızlı başladım galiba rejıme. şimdiden çok kıstım yediklerimi. acaba ileride kilo wermem yawaşlar mı?

günaydın arkadaşlar. ben sabahları lıght ekmeğe beyaz peynirli tost yapıp yesem olur mu? bide ben çok hızlı başladım galiba rejıme. şimdiden çok kıstım yediklerimi. acaba ileride kilo wermem yawaşlar mı?

canim bence kasma kendini ben ilk hafta gerci simdide öyle ama nerdeyse yemiyorum birsey ama mesela sanki bu hafta durdu...sebze yemegi 5-6 kasiksa ben 2-3 kasik aliyorum zaten ekmek benim icin sabhlar ve bazende eger tost yiyorsam o zaman var yoksa tamamen ekmek cikti hayatimdam ama simdi zor veriyorum belki seende olmaz ama bence kasma kendini..

birde arkadaşlar ben henüz 1 .200 verdim ama diyetin inceltme özelliği var sanki

evet canim ben ilk baslamadan önce belimi ölcümüstüm hadi ilk hafta 3 kilo verdim belim inceldi ama bu hafta sanirim veremedim ama yine belim inceliyor o acidan iyi inceliyoruz

Slm kızlar nasılsınız yaa benim motivasyonum buzulduuu-tatlicadiarzu-
şu diyete tekrar motive edin beni yaaakaydirigubbakcemile
şiiişkoo falan deyinnnnkaydirigubbakcemile5
ilk hafta çok güzel geçmişti şimdilerde hep boşladımmm
birde adetliyim hepten şiştimmm

yarın yine tartı günü ama kilo verdigimi sanmıyorum:kızgın:

sealm kızlar nasılsınız? yarın ikinci cumamız oluyor birlikte. moralleri bozmak yok.

dün annemin söylemlerine aldanarak yeni tartım fazla tartıyormuş diye üzülmüştüm. annem ama duymasın tartı fazla tartmıyo annem kilo almışsırnaşık şey

dayanamadım tartıldım ama unuttumm:sm_cool: yarın sabah hatırlatır bana.

sabah ofise yürüyerek geldim.birazdan da dışarı çıkıcam. olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum. kendikimi olduğu kadar yarınki sonuçlarınızı da merakla bekliyorum.

yarın görüşmek üzere kızlar:1hug:

merhabalar ben sabah iki dilim light ekmek arasında ince peynir, öğlen ise çorba, tavuk ızgara ve salata yedim, pilavda vardı ama ben yemedim, bizim işte öğlen yemeği çıkıyor, öğlen yemeği konusunda rahatım, akşam eve gidince düşünüyorum, ne yesem diye

sizce yediklerim nasıl, tavuk ızgara ya da çorba yemesemiydim, ekmek yemedim,

selam kızlar öğle yemeğim unu light form ekmekle yapılmış kaşarlı yağsız tost

ara öğünüm 1 portakal olacak

elmadan 2 ısırık aldım güzel değilmiş bıraktım

ha birde 1 kupa yeşilçay,1 kupada form çayı içtim

merhabalar ben sabah iki dilim light ekmek arasında ince peynir, öğlen ise çorba, tavuk ızgara ve salata yedim, pilavda vardı ama ben yemedim, bizim işte öğlen yemeği çıkıyor, öğlen yemeği konusunda rahatım, akşam eve gidince düşünüyorum, ne yesem diye

sizce yediklerim nasıl, tavuk ızgara ya da çorba yemesemiydim, ekmek yemedim,

Yediklerin gayet iyi ama keşke çorbayı içmeseydin.Izgara listeye göre yeterli.Ama yoğun çalışan insanlar içinde zor ama zamanla bünye alışıyor.Şahsen ben alıştım.Arada kuruyemiş krizim tutuyor ama onuda az keloks yiyerek gideriyorum.Benimde bu hafta dikkatimi çeken aynı miktarda su içiyorum ama lavabo ihtiyacım olmuyor.Geçen haftalar durmadan lavabo ihtiyacım oluyordu.Vücutum bu hafta suyu tuttu gibi hissediyorum.

canim pirinc lapasi nasi yani ben bilmiyorum yani ne yapmam lazim yazarmisin

arada bir özellikle diyet yaparken ve regl öncesi vucuttaki ödemi atmak , şişlik hissinin azalması ve bünyeyi şaşırtmak için yapılan bişey.. haftada 1 gün gibi... tüm gün haşlanmış pirinç yiyosun kesinlikle tuz yok, süt ve süt ürünleri yok.. domates salatalık gibi salata sebzeleri ve haşlanmış pirinç yiyosun, miktar doyduğun kadar zaten kötü tadı pek yenmiyo :)

ölçü 1 çaybardağı pirince 3 çay bardağı su.. mesela bana 2 çay bardağı yetiyo

Slm kızlar nasılsınız yaa benim motivasyonum buzulduuu-tatlicadiarzu-
şu diyete tekrar motive edin beni yaaakaydirigubbakcemile
şiiişkoo falan deyinnnnkaydirigubbakcemile5
ilk hafta çok güzel geçmişti şimdilerde hep boşladımmm
birde adetliyim hepten şiştimmm

yarın yine tartı günü ama kilo verdigimi sanmıyorum:kızgın:
şişko demiyelimde hadi gayret diyelim canımhihoyyyt

merhaba kislar nasilsiniz bakalim...benim bugun ikinci gunum ,sabah klasik kahvaltimi yaptim oglen bi kac tane tuzlu biskuvi yedim neskafe 1 tane,bebegim henuz 5 aylik oldugu icin onunla ugrasmaktan ogun kacirabiliyorum,aksam corba sebze yemegi ve salata yicem,bol su icmeye devam...

Merhaba kızlar bugün eski resimlerime baktım annemlerde ve ohaaa dedim kendime neydim ne olmuşum yaaaa senağlama 3 senelik evliyim ve tam 20 kilo aldım malum hemen araştırmalar ve buradayım yarın sabah hemen başlıyorum bu diyete ve takviye olarak spora kurtulmak istiyorum bu kilolardan benide alın aranıza :enbuyukkk:

Back
X