- Konu Sahibi KarKralicesi
benim de 73-74 arası değişiyo tartım ibreli oldugu için net anlamadım, talincim bana 74 yazar mısın 1kg gitmiş olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çizelgeyi nasıl değiştiriyorsunn beceremedimbende bu sabah korka korka tartıldım ama 78.1 olmuşum:dance:
tebrik ederimcanım devamını bekliyoruzhihoyyytgünaydın kızlar.
bugün 77,3 kg çıktım tartıda. 700 gr vermişim bir hafta boyunca.
itiraf ediyorum bu hafta kaçamaklarım çok oldu. (2 dilim pasta, iki dilim börek, 3 dilim baklava,bir tane çikolata) tüm kaçamaklarıma rağmen 700 gr verebilmiş olmam beni sevindirdi. bundan sonra kaçamaklara daha çok dikkat edeceğim. :çok üzgünüm:
canım çizelgeyi nasıl değiştiriyorsunn beceremedim
zaten 2 saat aralıklarla yemek yemek iyiymiş yoksa vücut aç kalacağını düşünerek yiyecekleri yağ deposu yapıyomuş
güne erken başlamanda çok iyi ama ara öğün olarak meyva seçsen daha iyi olcak
evet canım haklısın sabah geç kaldığım için yanıma elma almayı unuttum
ama öğlende eve gideceğim,yanıma elma alırım saat 17de yerim :))
bak bu daha iyi olur ben diyet menüsüne süt ve yoğurduda dahil ediyorum bu yaşlarda kullnmazsak ilerde kemik erimesi olur bayanların özellkle regl döneemlerinde süt ve yoğurda mutlaka ağırlık vermesi gerektiğini okumuştum bilginize
hem elme cildi güzelleştirir arada diğer meyvalardanda götür mandalina mesela ben çok severim Şeniz
arkadaşlar geçen gün sormuştum ama görülmedi sanırm
bu diyet kaç kaloriliktii :uhm: