• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Sıra bende;
Sabah;
PEynir,1 dilim ekmek,3 adet patates(fırında),3 adet domates dilimi
Öğlen;
1 kase çorba,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt.
Akşam;
KArnıbahar üstü yoğurt(yarım porsiyon)

Ara öğünlerde yeşil elma yedim.

Ama şöyledir ki sl30 diye yeni bir ürün çıkmış.Ondan sipariş etmiştim.Geldi akşamüstü.Akşam yemeğinde önce 2 adet aldım.Şu saatlerde karnım kurt gibi acıktı.MEtabolizma hızlandıran bir ürünmüş.Bu acıkmak anlamına da mı geliyor anlamadım????

kizlar cok mutluyum bugun tartildim 2 kilo vermisim 1 haftada,74 kg dum 72 oldum,sabahlari domates peynir 1 dilim kepek ekmegi oglen corba salata aksamlarida sebze yemegi yiyorum ara ogunlerde meyva bu arada bol su ve gunde en az2 bardak yesil cay iciyorum..........

günaydınnnnn

dün akşam 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım

bu sabahta aynı şekilde 1 dilim ekmekle peynir zeytin yedim

kızlar gnydın bendede 1 kilo daha gitmiş yeşil çayımı içiyom şidi sonra 1 tane elme yiycem

yaaa kıskanmaya başladım amaaaaaaaa :dilcikar:
şaka bi yana ne güzel veriyorsun ya benneyaptımki
darısı başıma inşallah
canım sen spor yapıyormusun

tatlım şu ara ailevi sorunlarım var 2 günde verdim ben 1 kiloyu laf aramızda evdeki tartıda 56 çıkıyom dün halamlarda kıyafetli tok karnına 55 kilo çıktım 38 bdn kıyafet almıştım son zamanlarda onlar bile genişledi başlangıçtaki 3-4 kilomu da o zamanda sorunlarım vardı 3 güniçersinde vermiştim verdiğimi görünce sıkı bi diyete başlamıştım şimdi yine hırslandım
hedefim cuma gününe kdr 55 kilo olmak kendi tartı da bakalım

spor konusuna gelince bende bisiklet ve koşu bandı vardı düzenli kullanıyodum her gün en az 2-2,5 saat spor yapardım şu sıralar ise evde daraldıkça yağmur çamur dinlemiyom atıyom kenimi sokaklara minimum 1 saaten önce dönmüyom eve

o da iyiymiş yapanlar gzl sonuç alıyo topiğini takip etmiştim sende arada sırada ben gibi at kendini sokaklara

ahh atabilsem atcamda
sabah 9 akşam 18,30 çalışıyorum ne zaman atcam
sabah 7de kalkıp hazırlanıp işe geliyorum
akşamda çıkıp eve gidiyorum saat 7-7,30 oluyo
ee yemek hazırla vs.anca oluyo
yani kendimi dışarı atacak vaktim yok hiç malesef
neyse stepperla idare edecem topiğini okuyorum zaten

ben bugün tartıldum cumadan beri gram bile werememişimsenağlama halbuki hiç kaçamak yapmadım sporumuda çok zorlanmama rağmen bırakmadım. niye böyle olduki? oysa ben cumaya kadar 2 kilo daha vermeyi istiyodum. şimdi 1 kilo wersem öpcem başıma koycam. şu stepper gerçekten işe yarıyo mu? kullanan arkadaşlar ffikirlerini söylerse sewinirim. bide şu lahana kürüne başlıcam. görümcem diyet yapmadan lahana suyu içmiş. haftada 2 kilo wermiş. bende kesin başlıcam

biri beni tutsunn. regl olmama çok az kaldı. hem şiştim hem de hep boğazım çalışsın istiyorr:oklava:

merhabalar bende listenizi gördüm talin hanım rica etsem bend eyarışmaya katılabilirmiyim sizce yada bana önerebileceğiniz başka yarışma varmı 15 kg benimde fazlam var ve yaza kadar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

slm kızlar bi kaç gündür gelemedim malum okullar tatil olunca kızımla ilgileniyim dedim eee bi yandanda bebişimle koşturuyom anca fırsat buldum
eee nasıl gidioo
ohhohh kilolar veriliyo bakalım
benimde gayet iyi gidiyoo bakalım cuma günü sonuç nasıl olıcak kaçamak yapmadım da hiç inş. bööle dewam eder.

merhabalar bende listenizi gördüm talin hanım rica etsem bend eyarışmaya katılabilirmiyim sizce yada bana önerebileceğiniz başka yarışma varmı 15 kg benimde fazlam var ve yaza kadar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

selam canım
öncelikle belirteyim bu bir yarışma değil
sadece kilolarımızı yazıyoruz ve kaç kiloya inmeyi arzu ediyorsak karşısına da onu ekliyoruz
maksat birbirimizi biraz gaza getirmek,güç almak
dilersen kilonu ve ulaşmak istediğin kilonu yaz
tabıyıkı listeye eklerim seni
a.s.

Back
X