• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

arkadaşlar sabah birer adet salata ve domates dogranmış 5 zeytin ve küçük peynir yanına çay öğlen bir kepçe çorba ,günün yemeginden iki yemek kaşıgı ve bir kase yogurt akşam bir kepçe çorba ve 10 gibide meyve nasıl? sizce çok mu yiyorum spor yapamıyorum vaktim olmuyo gün boyu bilgisayar başındayım ama sabah 30 dakika akşam ise 15 dakika yürüyorum işe gelip gitmede kilo verebilirmiyim sizce?CADIARZU günde iki litreye yakın su içiyorum bunuda eklim istedim

arkadaşlar azönce öğrendim öğle yemeginde mercimek çorbası, tavuk, pilav ve cacık var ne yapıcam şimdi ben tavuk yaglıdır şimdi pilavda olmaz ne yapıcam ben yaaa senağlama iki kepçemi çorba içsem acaba?fisfisfis

arkadaşlar azönce öğrendim öğle yemeginde mercimek çorbası, tavuk, pilav ve cacık var ne yapıcam şimdi ben tavuk yaglıdır şimdi pilavda olmaz ne yapıcam ben yaaa senağlama iki kepçemi çorba içsem acaba?fisfisfis

Diyet tecrübelerime dayanarak; bir kepçe çorba, derisiz tavuk ve cacık yiyebilirsin yanında ekmek yok ama çorba bir dilim ekmek yerine geçer cokacimcoook karar seninkaydirigubbakcemile5

Diyet tecrübelerime dayanarak; bir kepçe çorba, derisiz tavuk ve cacık yiyebilirsin yanında ekmek yok ama çorba bir dilim ekmek yerine geçer cokacimcoook karar seninkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim tmm öyle yapıcam ama yaa içimden bi ses çok yiyon harekette etmiyon zayıflayamıcan diyo :çok üzgünüm:

arkadaşlar bu hafta kilo bildiremedim bir trafik kazası geçirdik neyseki şu anda herkes iyi önümüzdeki hafta tekrar aranızda olacağım

Canım geçmiş olsun.Allah korumuş sizi.
Ben de dayanamadım tartıldım.Bekleyemedim cumayı.Allahım o da ne???
Doğum yapalı 2 sene oldu.İlk defa 55in altını gördüm:sm_cool:
Bir türlü inemiyordum 55 in altına.Tartım dijital değil.Bu nedenle net göremedim ama ibre 55 in altındaydı.
Kızlar mate çayını bırakıp bu hafta elma sirke,bal su karışımına geçmiştim.Bilginiz olsun.Vucudumu şaşırtmak için.2 hafta sonra yine matehihoyyythihoyyyt

kızlar ben calışmaya başladım yorgunluktan kendimi bilemiyorum buraya da giremedim ne zamandır ama 54 kiloyum eklersen talincim sevinirim cuma yine tartılcam bakarsın 53 olmuşumdur:)

Canım geçmiş olsun.Allah korumuş sizi.
Ben de dayanamadım tartıldım.Bekleyemedim cumayı.Allahım o da ne???
Doğum yapalı 2 sene oldu.İlk defa 55in altını gördüm:sm_cool:
Bir türlü inemiyordum 55 in altına.Tartım dijital değil.Bu nedenle net göremedim ama ibre 55 in altındaydı.
Kızlar mate çayını bırakıp bu hafta elma sirke,bal su karışımına geçmiştim.Bilginiz olsun.Vucudumu şaşırtmak için.2 hafta sonra yine matehihoyyythihoyyyt

Mate çayını aktardan mı almıştın?

Mate çayının bitkilerini aldım kendim karıştırıyorum taze taze içiyorum canım.

Neleri karıştırdığını yazar mısın canım.Bende alayım.
Hanımlar yazmıyor artık, pes eden var mı?delikafadulden
Bugün bana kızımın okulundaki veliler sende yağ kalmamış çok zayıflamışsın dedi.Yemek listemi istediler.cokacimcoook Mutluyum mutluyum mutluyum.:lepi::lepi::lepi:

merhabalar,
sessiz sedasız ortalıktan kaybolduğum için hepinizden özür diliyorum. geçen hafta boyunca hasta hasta evde yatıyordum. nezle, öksürük falan acayip bir grip tuttu ve uzun süre bırakmadı beni. ofise geldiğimde de yığılan işler yüzünden ancak nefes alabildim iki satır yazmaya.
maalesef benim düzenim gitti. yeniden başlamak zorundayım. yokluğumda syfalarca yazmışsınız. onları da zaman buldukça dönüp okuyacağım.
dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın:1hug:

Neleri karıştırdığını yazar mısın canım.Bende alayım.
Hanımlar yazmıyor artık, pes eden var mı?delikafadulden
Bugün bana kızımın okulundaki veliler sende yağ kalmamış çok zayıflamışsın dedi.Yemek listemi istediler.cokacimcoook Mutluyum mutluyum mutluyum.:lepi::lepi::lepi:

Biberiye,mate,yeşilçay(çaykur),kiraz sapı,funda yaprağı.yeşil çay hariç hepsinden bir tutam.Yeşilçaydan 2 çay kaşığı kaynamış biraz da beklemiş suyun içine atıyorum.
Ayrıca tebrikler:1hug:

kızlar slm bugün sabah domates 2tene yarım dilim peynir biber akşam bir kase çorba bir kase maydanoz tere dereotlu soğanlı yağsız salata arada da meyve yerim. nasıl?? biiyorum öğle öğününü araları atladım.

merhabalar,
sessiz sedasız ortalıktan kaybolduğum için hepinizden özür diliyorum. geçen hafta boyunca hasta hasta evde yatıyordum. nezle, öksürük falan acayip bir grip tuttu ve uzun süre bırakmadı beni. ofise geldiğimde de yığılan işler yüzünden ancak nefes alabildim iki satır yazmaya.
maalesef benim düzenim gitti. yeniden başlamak zorundayım. yokluğumda syfalarca yazmışsınız. onları da zaman buldukça dönüp okuyacağım.
dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın:1hug:

Geçmiş olsun canıma.s.

merhabalar,
sessiz sedasız ortalıktan kaybolduğum için hepinizden özür diliyorum. Geçen hafta boyunca hasta hasta evde yatıyordum. Nezle, öksürük falan acayip bir grip tuttu ve uzun süre bırakmadı beni. Ofise geldiğimde de yığılan işler yüzünden ancak nefes alabildim iki satır yazmaya.
Maalesef benim düzenim gitti. Yeniden başlamak zorundayım. Yokluğumda syfalarca yazmışsınız. Onları da zaman buldukça dönüp okuyacağım.
Dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın:1hug:

canım çok geçmiş olsun

gecmis olsun tadin...
gercekten sanki topik olarak motivasyon düstü gibi bende pek dikkat edemiyorum bu ara ama sükür hic kilo almadim..bugün yani carsamba günü ( persemde olacak sanirim) sinavim vardi ve bi kahvalti yaptim aksam eve 9.30da geldim ve o saatte birsey yemek istemedim zaten almaya cok müsaittim hala ac ac duruyorm ya bende yeniden eskisi gibi ski bir sekilde devam etmek istiyorun biraz daha motive edersek birbirimizi süper olacak...

Günaydın kızlar..
Aç kalmayın kızlar.Zaten açtık yağları açığa çıkarıyor.Ben bugün dayanamadım tartıldım veeeeee 57 olmuşum.Yanlız bana şaka gibi rüya gibi geliyor.63.6 dan sonra 57 bana süper geliyor.Ama şunu belirteyim hiiç aç kalmıyorum ,bol su içiyorum.Tek sorunum 2-3 gündür kabızlık var onuda bugün çözdüm mü süper olucak.
HADİ KIZLAR.Ben yapamam demeyin.Kızkardeşim dün başladı rejime ve ben zayıflamam diyor.Senin ağzın ,beynin bunu söylüyorsa hiiç boşuna kendini yorma dedim.Ne zaman ki tam kararlı olursan ozaman verirsin dedim.İnanın ben daha öncede aynı bu listeleri denedim aylarca ama hiiç işe yaramıyordu.Bu sefer başlamadan önce resmen kendimi şartladım.Başarıcam.Evet 55 olmayı başarıcam...:lepi:

ben de 1,5 kilo vermişim arkadaşlar bugün tam 7. günüm. sanırım yavaş yavaş veriyorum ama olsun yavaş olsun temiz olsun. ben de istikrarlıyım ilk kez. çok fazla tahrik unsuru var çevremde ama yine de direniyorum çünkü bu kez gerçekten kilo vermek istiyorum. eğer çok sevdiğim pasta börek vs yapılmışsa dayanamıyorsam bir çay kaşığının ucu büyüklüğünde yiyorum =) ama sadece tek öğün. mesela öğlende öyle bi kaçamak yaptıysam akşam kesinlikle yapmıyorum. hala su içemiyorum ama kötü tarafı bu.

Back
X