• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

bugun yediklerim
sabah
yağsız menemen
az peynir
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
yr kase çorba 1 d.ekmek
ara
kahveli süt(şekersiz tabiki)
akşam
3-4 küçük et parçası
az ıce tea
ayran
akşam dışardaydık ve ben eşimin tabağından otlandım
ara
3 dilim karpuz
bugunde bitti şükür haftasonu kaçamağı olmadan :46:

slam arkadaşlar,reglimim 2. günü ve akşam her şeyi berbat ettim:43:çok gerginim çok mutsuzum karnım zaten davul gibi şiş bir de görmemiş gibi bişeyler yedim:19:

bugun yediklerim
sabah
yağsız menemen
az peynir
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
yr kase çorba 1 d.ekmek
ara
kahveli süt(şekersiz tabiki)
akşam
3-4 küçük et parçası
az ıce tea
ayran
akşam dışardaydık ve ben eşimin tabağından otlandım
ara
3 dilim karpuz
bugunde bitti şükür haftasonu kaçamağı olmadan :46:

Cok begendim listeni ;)

slam arkadaşlar,reglimim 2. günü ve akşam her şeyi berbat ettim:43:çok gerginim çok mutsuzum karnım zaten davul gibi şiş bir de görmemiş gibi bişeyler yedim:19:

Morelini bozma canim! Yarin duzeltirsin insallah :) Hem pismanlik duygusu iyidir iyi yarini duzeltmen icin bir firsat iste positif dusun :) Iyi geceler

Morelini bozma canim! Yarin duzeltirsin insallah :) Hem pismanlik duygusu iyidir iyi yarini duzeltmen icin bir firsat iste positif dusun :) Iyi geceler

evet canım yarın tam gaz devam bakalım.bu kilolar gidene kadar devam edcem.arada kaçamak elbet olacak da ben daha yolun başında yaptım bunu.yarın hiç bir şey olmamış gibi devam edicem canım.iyi geceler sana da:)

günaydıınn kızlar bu sabah itibariyle tartıda 72.0 gördüm 1 haftadır gitmiyodu attım sonunda üstümden su 400 grmıda :32::21::32: durmak yok tabi devam bu arada ben su cuma zayıflama yarısınada katıldım beni iyi yönde etkiliyo :34: neyse bu sabah 1 dilim ekmek 2 közlenmiş kırmızı biber bir parça peynir domates salatalık ve bol maydanoz yedim:34:

o regliden kaynaklanmıştır canım arkana bakma devam 1 kereden bişey olmaz bozdum diye ipin ucunu kaçırmadıktan sonra

günaydıınn kızlar bu sabah itibariyle tartıda 72.0 gördüm 1 haftadır gitmiyodu attım sonunda üstümden su 400 grmıda :32::21::32: durmak yok tabi devam bu arada ben su cuma zayıflama yarısınada katıldım beni iyi yönde etkiliyo :34: neyse bu sabah 1 dilim ekmek 2 közlenmiş kırmızı biber bir parça peynir domates salatalık ve bol maydanoz yedim:34:

oh oh gitsin kilolar bende tartılmamakta kararlıyım 19 temmuzda tartılcam ama değişmeler görülüyo yani:21::32:

Bugunnnnnnnnn en berbat gun!! Sabah kahvaltiyi atladim gec kalktigim icin.. sonra canim istemedi kjahvalti yemek öglene makarna yedim yine fazla kacirmadan.. arkasina dondurma yedim 200 kalorilik.. sonra ailecek mangal yaptik ordanda uc deynek ne denir bilmiyorum iste ondan uc tane yedim sonra uc dilim hazir kek yedim... cok berbat yedim!!!! :(( :(((( Bugun tartilacaktim guya.. ama vaz gectim haftaya tartilsam daha iyi olur herhalde..

Neyse gecmise mazi derler pismanmiyim evet pismanim ve yarin kendimi duzeltecam.. tabiki duzeltmeleri simdiden baslayacam burdan ciktimmi bisikletime kosacagim bir bucuk saat surmeyi planliyorum insallah surerim arkasindanda pilates yaparim yatmadan.. birde yesil cay icerim.. bu sefer kendimi salmayacam bugun böyle oldu gelecek gunler dondurma sutlac hic biseyden yemicem :(

Bir bucuk saat demistim ama olmadi bacaklarim cok agridi dayanamadim neyse 40 dacka'da iyidir.. bisikleti de hallettim pilates yapacadim baktim bacaklarim tas gibi herhalde bir yerler kirilir bALeaM.. en iyi bir kac saat sonra yapmak daha iyi olur. O degilde bir hafta artik seker ekmek tuz yok.. bir haftada iki kilo verecem.. bu hafta bir kilo vermisimm.. suan 64,7 kiloymusum.. gecen hafta 65,7'ydim.. pek memnun degilim ama hic verememekten iyidir.. Ama bu hafta daha siki rejim yapicam ve iki kilo vermeye calisacagim.. :/

kızlar herkese merhaba 1 haftadır yoktum memlekete gittim ondan giremedim ve canımda çok sıkkın moralim bozuk dün geldim ama valizim kayboldu oysa daha gitmeden önce alısveris yapmıstım ve içindi foto albumum falanda var napacaksam bilmiyorum insallah bulunur ama kilo verdiğim içinde çok mutluyum suanda 77.7 yim insallah dahada vericem

kızlar herkese merhaba 1 haftadır yoktum memlekete gittim ondan giremedim ve canımda çok sıkkın moralim bozuk dün geldim ama valizim kayboldu oysa daha gitmeden önce alısveris yapmıstım ve içindi foto albumum falanda var napacaksam bilmiyorum insallah bulunur ama kilo verdiğim içinde çok mutluyum suanda 77.7 yim insallah dahada vericem

Insallah en yakin zamanda bulunur canim ya uzuldum :/ Kac kiloydunuz ki daha önce ne kadar surede verdiniz o kilolari? Ben bir haftadir ugrasiyorum okadar anca bir kilo vermisim azmi ki? Ben sonuctan cokta memnun degilim acikcasi.. :/ ama bilemiyorum :(

kısa zamanda bulursun inşallah hoşgeldin baya güzel kilo vermişin tebrikler
dün ki menümü yazayım
sabah omlet
1 d,
ekmek
2 zeytin
öğlen
1 kabak ve 1 küçük etli biber dolması
yoğurtlu semiz salataı
ara
yarım mısır
1,2 saat sonra malesef 2 tane fıstık sarma:26:
akşam
ton balıklı salata balıklarından çok az yedim

diyer günlere bakarak çok yediğim için ertesi gün diyeti yapıyorum bugun
sabah
tarçınlı süt
öğlen
yoğurtlu semiz otu
1 dilim çavdar ekmeği
şimdi kahveli üt içecem
akşamda
ebze yemeği ekmeksiz ve yoğurt var
görüşürüz kızlar öptüm:54:

Evet gelelim bugune! :) Sabah 9 gibi iki yumurtadan peynirli omlett yapip yedim birde uc zeytin yesil cay ile birlikte(0,5 L). Saat 1'e dogru gelince kendime tuzsuz ev yapimi yogurtla ayran yapip ictim(0,5 L).. saat 5 yani daha demin ise dayanamayip bir dondurma yedim ve aciktim icin ve evde yemek olmadi icin coook az ekmek ile tekrar yesil cay ictim(0,5 L) domatesle beraber ve karnimi doyurdum.. Ha birde bir cay bardagi yogurt yedim az ''musli'' ile :) Yogurdun icine ayrica keten tohumu kattim bir yemek kasigi ve öylece yedik kitir kitir ;)

Dondurma olmasaydi mutluydum bugun ama dondurmaya ragmen 1000 kaloriyi astimi dusunmuyorum o yuzden yine mutluyum.. ve bugun de spor yapicam onun icin icim rahat.. bugun bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum hizli tempoda..

Yarin neleri duzeltecem belli.. iki yumurta yemek yerine bir yumurtaya indiriyorum vede tekrar ekmeksiz yiyorum.. ve dondurma yok yariin :)

valizin için üzüldüm inşallah bulunur cnm kilon içinde çok sevindim tebrik ederim dediğin gibi dahada verirsin inşallah cnm sen kararlı olduktan sonra

kızlar bende bugünkü menümü yazıyım sabah bir parca peynir domates salatalık zeytin öğle 3 kaşık mantar sote (1 yk kaşık yağ ile pişirdim) akşam 2 ince dilim ızgarada tavuk göğsü bol salata :21::21:

slm kızlar.kalori sayarak diyetime devam ediyorum fakat bu diyete de benziyor diyetim.ikisinin karışımı bişey:9:bugünki menüm;
sabah:2 dilim uno
1 yumurta beyazı
1 ince dilim peynir
2 dilim tavuk salam
3 yeşil zeytin,maydonoz,çay
ara :yeşil çay(sabah oldukça zengin yediğim için sadece çay)
öğle :2 biber dolması,ayran,domates salatalık söğüş
ara :3/4 kayısı,yeşil çay
akşam:tavuk sote,ayran,1 dilim uno,salata
ara :1 elma

elmadan sonra bir de yeşil çay içicem

kızlar bende bugünkü menümü yazıyım sabah bir parca peynir domates salatalık zeytin öğle 3 kaşık mantar sote (1 yk kaşık yağ ile pişirdim) akşam 2 ince dilim ızgarada tavuk göğsü bol salata :21::21:

hiç ekmek yemedin mi:20:kalorin çok az olmuş canım dikkat etmelisin

Back
X