- Konu Sahibi beautiful11
-
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler
"2 damla geldi oyuna geldim" diye düşünür mü demişsiniz de kaç damla gelince oyuna gelmemiş oluyortamamen bilimsel merakımdan kaynaklanan bir soru bu.. yani eğer evliliğiniz kan üstüne kuruluyorsa, alın kızılaydan bir ünite kan içi rahat etsin abinin
Doktorlar zarın esnek olup olmadığını,
Zarar görmüşse nasıl zarar gördüğünü,
Cinsel ilişkiye girilmiş mi girilmemiş mi,
Zar var mı yok mu her şeyi anlayabiliyorlar.
Bunlardan başka kanıt olabilir mi?
Zar var mı yok mu bilinebilir elbette ama, zar ne şekilde zarar görmüş bilinemez diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?