- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi beautiful11
-
Zar var mı yok mu bilinebilir elbette ama, zar ne şekilde zarar görmüş bilinemez diye biliyorum..
Bende bilinir diye biliyorum.
Yani zar zorla mı zarar gördü vs. belli oluyor diye.
Tecavüz olaylarında özellikle.
Ya da herhangi bir cisimle mi zarar gördüğünü anlıyormuş doktorlar.:26:
en azından hymenoplasti ameliyatı olup olmadığını bilir
2 Damla kanamam geldgi halde ben doktora gitmem zaten kanamam olmasaydi neyse ben hakime nasil kantlarim ilerde kanamasi olmadi derse?sen ciddimisin bu soruyu sorarkennasıl ispatlanamaz ya bir jinekolaga gitsen eşinle herşey çözüme kavuşur zaten
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler
Canım biraz daha bilgi verirsen daha net cevaplar alırsın sanırım. Baktım bilgilerine bir mesleğin var gibi görünüyor. Kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Hakime falan neden bir şey ispatlama ihtiyacı hissediyorsun? Yani iş mahkemeye kadar gelmiş adam senden boşanmak istiyor da tek derdin hakim beni hemen boşar mı durumu mu? Böyle bir adamla neden evli kalmak isteyesin ki o noktada? Yoksa nafaka ile ilgili bir soru mu? Yoksa sıkıntı hakim değil de mahkeme sonucunu duyanlara karşı kendini temize çıkarma isteği mi? Yani tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Boşanmak mı istemiyorsun iftiranın sonucunun duyulmamasını mı? Şu forumda başlık açarken dikkat edilmesi gereken hususlar diye bir kural olmalı bence.2 Damla kanamam geldgi halde ben doktora gitmem zaten kanamam olmasaydi neyse ben hakime nasil kantlarim ilerde kanamasi olmadi derse?
Yalnız hakkaten böyle bir yasa vardı, çıkmıştı 5-6 yıl kadar önce hatta şok olmuştuk
Hatırlarsanız çok da yankı yaratmıştı halen geçerli midir bilemiyorum ancak hakim o dönemde adamı haklı bulmuş ve boşanmalarını gerçekleştirmişti
Savunmuyorum ama ülkemizdeki rezaletlere bir örnek daha...
Çoluk çocuğunu bilinçsizce yetiştiren,daha beyin ergenliği gelişmeden evlendiren anne babaklara kızıyorum ben.Sonra böyle oturup damla hesabı yaptırırlar insana.
Arkadaşım bu ne saçma şey, böyle boşanma sebebi olur mu? Hakim bunu dikkate bile almaz, evliliğin temeli güven üzerinedir, kan üzerine değil!
Boyle zir cahil kalabilmeyi nasil basariyorsunuz 21. Yuzyil da ?
kan gelip gelmemesi boşanma sebebi değildir. hakim kapıyı gösterir size. direkt hemde..
bu kadar yoğun işleri varken böyle şeylerlemi uğraşacak yargı.
çok saçma bir bahane olur.
böyle bir yükün altına hakim girmez.
sağlık kontrolü için hastaneye sevk eder.
zaten böyle bir sebepten seni boşamak isteyen adamı önce sen boşa.
Umarım hepiniz en baştaki jutholdmetight arkadaşın paylaşımını okumuşsunuzdur. Haklısınız 21. yydayız ama hakimlerin kafaları ya da yasalarımız henüz bu yüzyılı yakalayamadı. Başlığı açan arkadaşa bir çok açıdan eleştiri getirebiliriz ama bence bu konuda değil :)
Yalnız hakkaten böyle bir yasa vardı, çıkmıştı 5-6 yıl kadar önce hatta şok olmuştuk
Hatırlarsanız çok da yankı yaratmıştı halen geçerli midir bilemiyorum ancak hakim o dönemde adamı haklı bulmuş ve boşanmalarını gerçekleştirmişti
Savunmuyorum ama ülkemizdeki rezaletlere bir örnek daha...
okudum fikrim aynı
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?