aydinlatin beni lütfen dogru mu değil mi HİÇ bilgim yok

ne saçma şey bu ya. hakim bir kere bilimsel dayanakları olan ve kanıtlanabilen şeyler için hüküm verir. ee sen nasıl kanıtlayacağını düşünüyorsun da eşinin sana iftira atma olasılığı yok mu? o nasıl ispatlayacak 2 damla kan meslesini falan. bence sizin başka ve ciddi sorunlarınız var..daha açık yazarsan yorum yapalım.

Zar var mı yok mu bilinebilir elbette ama, zar ne şekilde zarar görmüş bilinemez diye biliyorum..

Bende bilinir diye biliyorum.
Yani zar zorla mı zarar gördü vs. belli oluyor diye.
Tecavüz olaylarında özellikle.
Ya da herhangi bir cisimle mi zarar gördüğünü anlıyormuş doktorlar.
:26:

Tam anlayamadım.
Şimdi eşiniz ilk ilişkinizden şüphe duyup boşanmak mı istiyor yoksa siz böyle bir şey duyduğunuz için ileride boşanırsak beni rezil eder mi gibisinden kuruntu mu yapıyorsunuz? :26:

Bende bilinir diye biliyorum.
Yani zar zorla mı zarar gördü vs. belli oluyor diye.
Tecavüz olaylarında özellikle.
Ya da herhangi bir cisimle mi zarar gördüğünü anlıyormuş doktorlar.
:26:

Bir iki hafta geçmişse bilinebiliyor ama zaman geçmişse anlaşılmıyormuş sanırım
Hoş, konu sahibi kendinden eminse zaten kızlık zarının olduğu aşikar..

Zedelenmiş mi bunun tartışmasını yapmamız yersiz

Arkadaşlar türkiyede şöyle savcı ve hakimler var:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/646307-savci-arkadaslarim-lutfen-cevap-verin.html

Okumaya üşenenler olursa özet geçeyim. Sadece oturabilmek için 4 tane ameliyat olan 26 kişinin tecavüzüne uğramış N.C. için rızası var diyebilen ve kendi öz babasının cinsel tacizine uğradığı 11 tane doktor raporu ile sabitken babasına görüş hakkı veren hakimler var.

Ve siz öyle saçma şey mi olur falan diyorsunuz? Şaşırıyorsunuz. Bence bu ülkede her şey olur. Ben şaşırmıyorum artık.

Kusura bakmayin da esiniz sizi iki damla kan icin bosayacaksa bosasin bir zahmet

Bu nedir ya?

Yalniz sen boyle bir soru sorduguna gore
bunun altinda bir bit yenigi var gibi geldi bana ...
Diktirme gibi bir durum yok degil mi?

Son düzenleme:

nasıl yani ???

şu anda herşey yolunda ama ileride bunu kullanır mı diyorsun ? Eeee peki arkadaşım eşini böyle şerefsizlik yapacak biri olarak görüyorsan niçin evlendin ?

2 Damla kanamam geldgi halde ben doktora gitmem zaten kanamam olmasaydi neyse ben hakime nasil kantlarim ilerde kanamasi olmadi derse?
Canım biraz daha bilgi verirsen daha net cevaplar alırsın sanırım. Baktım bilgilerine bir mesleğin var gibi görünüyor. Kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Hakime falan neden bir şey ispatlama ihtiyacı hissediyorsun? Yani iş mahkemeye kadar gelmiş adam senden boşanmak istiyor da tek derdin hakim beni hemen boşar mı durumu mu? Böyle bir adamla neden evli kalmak isteyesin ki o noktada? Yoksa nafaka ile ilgili bir soru mu? Yoksa sıkıntı hakim değil de mahkeme sonucunu duyanlara karşı kendini temize çıkarma isteği mi? Yani tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Boşanmak mı istemiyorsun iftiranın sonucunun duyulmamasını mı? Şu forumda başlık açarken dikkat edilmesi gereken hususlar diye bir kural olmalı bence.

Yalnız hakkaten böyle bir yasa vardı, çıkmıştı 5-6 yıl kadar önce hatta şok olmuştuk
Hatırlarsanız çok da yankı yaratmıştı halen geçerli midir bilemiyorum ancak hakim o dönemde adamı haklı bulmuş ve boşanmalarını gerçekleştirmişti

Savunmuyorum ama ülkemizdeki rezaletlere bir örnek daha...

Son düzenleme:
Çoluk çocuğunu bilinçsizce yetiştiren,daha beyin ergenliği gelişmeden evlendiren anne babaklara kızıyorum ben.Sonra böyle oturup damla hesabı yaptırırlar insana.

Çoluk çocuğunu bilinçsizce yetiştiren,daha beyin ergenliği gelişmeden evlendiren anne babaklara kızıyorum ben.Sonra böyle oturup damla hesabı yaptırırlar insana.

Arkadaşım bu ne saçma şey, böyle boşanma sebebi olur mu? Hakim bunu dikkate bile almaz, evliliğin temeli güven üzerinedir, kan üzerine değil!

Boyle zir cahil kalabilmeyi nasil basariyorsunuz 21. Yuzyil da ?

kan gelip gelmemesi boşanma sebebi değildir. hakim kapıyı gösterir size. direkt hemde..
bu kadar yoğun işleri varken böyle şeylerlemi uğraşacak yargı.

çok saçma bir bahane olur.
böyle bir yükün altına hakim girmez.
sağlık kontrolü için hastaneye sevk eder.

zaten böyle bir sebepten seni boşamak isteyen adamı önce sen boşa.

Umarım hepiniz en baştaki jutholdmetight arkadaşın paylaşımını okumuşsunuzdur. Haklısınız 21. yydayız ama hakimlerin kafaları ya da yasalarımız henüz bu yüzyılı yakalayamadı. Başlığı açan arkadaşa bir çok açıdan eleştiri getirebiliriz ama bence bu konuda değil :)

okudum fikrim aynı

Tamam güven sarsıcı davranış elbette ama boşanmanın tek sebebi olamaz. Çünkü ispatı yok en basitinden.

Gerçekten çok saçma, bu dava emsal olmamalı.

arkadaşım sen bu sebeple hakim karşısına gidecek bir adamla evli kalabilirmisin? bence önce onu düşünmelisin... tabi senin şartlarını bilemem ama...

Böyle saçma iş mi var ? Gidersin doktora esnek zardır diye raporunu alırsın sonra ona tekmeyi sen basarsın ha tabi işin içinde başka iş yok ise sanki bir şeyler var gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…