- Konu Sahibi beautiful11
-
Sen kendinden eminsen
esine de ki cok kan geldigini soyleyenler ,
eslerini cok zorlayip
vajinada yirtilmaya sebep olanlar de .
Ac netten falan okut ...
Ayrica daha evlenmeden sana genc kizlarin adetin son gunune getirip
erkekleri kekledigini soylemis ya
bu da demektir ki sana en bastan guvenmemis...
Sen diyemedin mi o an beni ne yerine koyuyorsun sen diye?
Yazik ya
Uc kurus etmeyecek adamlari kendinize koca yapiyorsunuz ,
sonra da en olmadik ithamlarla yargilaniyorsunuz
Esi ve ailesi bolumunde loovenin konusunu oku onda da sebep ayni ...
Ayrica daha yeni evlenmissin
simdiden ilerde beni suclar vs diyorsun ,
bence ne o sana ne de sen ona guvenmiyorsun .
Bu evlilik cok surmez benden soylemesi...
Sen kendine güveniyorsa gerisini, boş ver umursama bile kim ne derse desin. Belli ki çok kız ortamına girmiş kendi de temiz değil kandırmaca yollarını biliyor yarım yamalak başıma mı geldi diye paranoyaya girmiş.
bir daha okudumda yazını.. evliliklerde de zamn aşımı oluyor onun süresi var zaten belli süreden sonra kabul etmiş sayılıyor bu 1.
2.si ise sen kendine mi güvenmiyorsun eşine mi anlamadım?
onun süresi ne kadar acaba? esime güvenmiyorum sanirim kani benden daha çok seviyor bosanma davasi acablr mi kanamam oldgu halde? açtı diyelim kanama oldgu halde bosamaz demi hakim direk.
kızlar Eşim ve ailesi için evlilik cok önemlidir yani bosan ma falan laf dedikodu olur onlar için Baya ve çevreden çok korkyrlar..bu halde bana bosan ma davasi acarmi kan az oldu Diye sizce kafa yi yicemm
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler
eşiniz size iftira, hakaret ederek boşanma davası açsa, bunu yapan biriyle boşanmaktan mı korkuyorsunuz da hakim inanıp boşar mı diye soruyorsunuz... ben olsam o dava açmadan kendim hakaret, psikolojik baskıdan dolayı boşanma davası açardım herhalde.
ben hukukçuyum, bakire çıkmamak boşanma nedeni değil, kaldı ki siz evlenmeden bakireymişsiniz. hukukta iddia eden ispatlar, kim ne iddia ederse hukuka uygun delillerle ispatlamadıkça davası kabul olmaz... dava açmaya niyeti olan her türlü açar davayı, o nedenle veya başka nedenle. o saçma nedenle açtığı dava reddedilir, merak etmeyin.
arkadaşım senden şüphe eden bir adamla niye evliliğini devam ettirmek istiyorsun. adamı inandırmak için atardamarı mı kesmek gerekir. ne günlere kaldık ya. siz kaç yaşındasınız. çalışıyor musunuz ? kendi ayaklarınızın üzerinde durun . eşinize muhtaç olmayın.
Valla cnm benden iki damla bile kan gelmedi brn agladım eşime doktıra gdelim ddm ben kimseyle bişey yaşamadım neden böyle oldu ddm eşim birdaha dpktor lafı edersen ben ozmn boşarım seni ddi ben doktora ne dicem karımdan şupeleniyorummu dicem bu ne aşşalık bişey ddi ben hadi ilerde başıma kalkarsan nolacak ddim işte ozmn hiç durma sen boşa beni ddi çok boşanma aşamasına geldik zamanında ama hhiçbiri bu konuyla alakalı olmadı çok şükür
profilinde ekonomistsin bekarsın ingilizce nick ile bu foruma üye olmuşsun ama bukadar cahilsin öyle mi?????
çok sagolun Ben direk bosanmaktan korkuyorum Beni millete karşı perisan rezil ederse KENDİde perisan olsun yanına kalmasin iftira güvenşizlikten tazminat ve nafaka dava acip perisan etmek istiyorum ama ins Allah o güne koymasin bizi kazanirMiyim dediklerimi ve kimin acmasi gerek davayi onun mu Benim mi? yardim ederseniz çok sevinirm Teşekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?