- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
yuze nur duasi istedimdiBende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgünneyse sana güzellik duası öneren oldu mu?
Hem manken gibiyim diyosun hem güzellik duası arıyorsun
Sıkı karikatür takipçisiyim ama canlandıramadım ben yaAynen o
O kim miş?Yok evlenmeyi bırak kimse şimdiye kadar bakmamıştı bile. Transparan giyip gezmiştide avm de banamısın dememişti
Benim yazdığıma bu cevap bir şey anlamadım vallasende de var bi çıtırdan sanki -meal-
transparan giyip bakmamisti derkenO kim miş?
Sıkı karikatür takipçisiyim ama canlandıramadım ben ya
Son cümleye koptum ama tırı vırı bik çok yaşaBence çok zekice espriler var. Kimse sinirli değil gayet yüzlerinde gülümsemeyle yazıyo herkes
Neyse işte özelte vırı tırı bik bik
canim valla bende anlamiyom su an.sagli sollu yaziyonuz.neye cevap verwyim diye dusundum.cevap vermixem sanirim ya da du toplu yazip cikayim benBenim yazdığıma bu cevap bir şey anlamadım valla
evet sonuçta sürekli size bakan insandan bir süre sonra rahatsız olursunuz dikkatinizi çeker ne bileyim ben şahsen acaba neden bu kadar bakıyor diye döner bende bakarım ya da erkekse rahatsız olduysam yönümü değiştiririm.Bazen oluyor böyle şeyler. Benim de bir arkadaşım var, kızla ne zaman dışarı çıksak, bi mekana gitsek 5 dk geçmeden başlıyor yok garson sürekli bana bakıyor, yok yan masadaki bana bakıp duruyor, yok falanca bakıyor... Ona sorsan herkes ona bakıyor. Giyimi falan bi garip değil, yani bi gariplik yok biraz kilolu ama kilo olması anormal bir durum değil. Açıkçası ben arkadaşımın gözünü dikip millete baktığını, milletin de karşılık olarak ona baktığını düşünüyorum. Bazen insanlara çok rahatsız edici bakışlar atıyor, ben arkadaşı olduğum için bana hiç yapmadı ama başkalarına karşı yaptığına defalarca şahit oldum.
Tamam manken, çekilebiliriz şimdi haddimizi bildirdinbeni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
Yok evlenmeyi bırak kimse şimdiye kadar bakmamıştı bile. Transparan giyip gezmiştide avm de banamısın dememişti
Derya vardı bikaç üyeliği vardı. Çok uğraştık ama hiç etki etmediO kim miş?
çok güzelsen ekstradan bişeylere ihtiyacın yoktur bence.. buralarda konular konulaarrr açıp da niye kendini yoruyosun ki ?kırışıklıktı,güzellik duasıydı bu tür şeylere hiçç ihtiyacın yok kibeni buna siz mecbur ettiniz:))
Tamam manken, çekilebiliriz şimdi haddimizi bildirdinçirkin olduğumuzdan seni anlıyamıyoruz
Yaa ben demistim. Sana bise diyim mi aslinda bende cok guzelim hee. Ama sen foto koymazsan inanmam.beni buna siz mecbur ettiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?