ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

Böyle bişey var psikolojide ya. Hayali seyirciler:)) özellikle belli bi yaş grubunda oluyo genelde sonra geçiyo. Ama geçmeyen istisnalar da var tabii. Şekil A daki gibi

evet sonuçta sürekli size bakan insandan bir süre sonra rahatsız olursunuz dikkatinizi çeker ne bileyim ben şahsen acaba neden bu kadar bakıyor diye döner bende bakarım ya da erkekse rahatsız olduysam yönümü değiştiririm.
diğer bir arkadaşımda elinde olmadan sürekli yüksek sesle konuşur,gülerdi.. evdeyken neyse de sokakda çok dikkat çekiyordu,arkadaşımın bayan olmasıyla da ilgisi yok bunun erkek de olsa hoş değil bence.samimiyetimize dayanarak uyara uyara düzelttik

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.

Tamam manken, çekilebiliriz şimdi haddimizi bildirdin çirkin olduğumuzdan seni anlıyamıyoruz

Güzellik görecelidir herkese güzel görünmeniz mümkün değil .

çok güzelsen ekstradan bişeylere ihtiyacın yoktur bence.. buralarda konular konulaarrr açıp da niye kendini yoruyosun ki ?kırışıklıktı,güzellik duasıydı bu tür şeylere hiçç ihtiyacın yok ki
Tamam manken, çekilebiliriz şimdi haddimizi bildirdin çirkin olduğumuzdan seni anlıyamıyoruz

Yaa ben demistim. Sana bise diyim mi aslinda bende cok guzelim hee. Ama sen foto koymazsan inanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…