Ayıp Bir Davranış Mı Sergiledim?

Yok ben diğer kadını hiç tanımadığım için aklımdan bile geçmedi onun alınacağı.
Ya olabilir boyle seyler, arkadasiniz da zaten herhangi bir yanlis anlasilmanin onune gecmek icin silme gerekcesini guzelce size aciklamis. Dert etmeyin bence

En guzel olmak marifet degildir, iltifat da gerekgirmez bence
Gereksiz bir kiyaslama olmus
Umarim nisanlanan kiz mesaji henuz okumamistir
Güzel olmak elbette marifet değil,fakat bir övgü şeklidir.Önemli olan dış güzellik değil ki,standartlara göre hiç de güzel olmayan arkadaşlarıma ben hep çok güzelsiniz derim.Çünkü seviyorum onları ,iç güzelliklerini dışlarına yansıtıyorlar.

Bence orda sözlenen kız varken sizin o yorumunuz çok gereksiz olmuş, silmekte haklı
İyi de o hesap arkadaşımın hesabı,sözlenen kişinin değil ki.Ben o fotoğrafta arkadaşım haricinde kimseyi tanımıyorum.Orada benim tek muhatabım arkadaşım.Arkadaşıma da bir jest yapayım dedim.

Olabilir.
Bazi insanlar alinabilir.
Bu sekilde yazmasaniz daha iyi olurdu.
Ama takmayin siz bosverin onemli bir mevzu degil bence

Arkadaşım 17 yaşında,yengesi yetişkin bir kadın.Zaten kıskanırsa asıl olgun olmayan o olur diye düşünüyorum.Şahsen benden küçük bir kız çocuğu ben en güzelim dese,tebessüm ederim.Bunu onun yaşında bir insan yazmış olsa,tamam.Böyle düşünüyorum.

Haklısınız,asla kötü niyetle yapmadım ama.

Elbette kötü niyetli değilsin, ancak sosyal medyada biraz daha düşünceli davranman lazım. Whatsapp grubunuz gibi olmuyor orası, yorumlarınızı herkes okuyabiliyor. :)

İyi de o hesap arkadaşımın hesabı,sözlenen kişinin değil ki.Ben o fotoğrafta arkadaşım haricinde kimseyi tanımıyorum.Orada benim tek muhatabım arkadaşım.Arkadaşıma da bir jest yapayım dedim.

Ama onun listesindekiler görüyor senin yazdığını
Kız şimdi yorumun altına teşekkürler dese evet ben yengemden daha güzelim olarak anlaşılacak bu defa orada bi hoş olmayan durum ortaya çıkacak
En iyisini yapmış silmiş

Bu konuyu sende kırılmadan güzel bı dille izah ettiyse sıkıntı yapma canm. Yengesi belki alıngan olabilir bak bak bana nispet mi yaparak mi böyle konuştular algisini yaratmamak için yorumunu kaldırmış olabilr güzel bir dusunce. Ama yorumunu düzelt farklı birşey yaz da diyebilirdi

arkadasınız dusuncelı bır ınsan
o resımlerde yenge yerınde sız olsaydınız baskası aynı yorumu yapsa ona da aynı seyı derdı

arkadasınız haklı

İnsanlar kıyaslamalardan kaç yaşında olursa olsun kırılırlar, ne gerek var kişileri kategorize edip kırmaya.İnsaların yaşları 25 veya 30 vs olunca artık kıyaslanmaktan kırılmama noktasına gelmiyorlar, size bu yaşlar çok uzak geldiği için belki böyle düşünüyorsunuzdur.

17 yaş, evet gençsin ama kucuk cocuk degilsin. Nerede ne konustuguna dikkat edebilirsin en azindan. Kendini 10 yaşında cocuk yerine koyup, soylediklerinin dikkate alinmamasini mi istiyorsun yani?

"En guzel kız sonda" bu ifade basbayagi kiyaslama iceriyor iste. Daha neyini evirip ceviriyorsunuz? Birsey yaptiysan, pot kirdiysan da yaptim de, ettim de.
Tutturmuşsun ben yengeyi tanimiyorum, ben bilmiyorum. Illa taniman mi gerekiyor yengeyi??? Sen tanimayabilirsin arkadasin taniyor. Fotograftaki kisileri tanimiyoruz diye gerekli gereksiz konusup benim muhattabim degil mi diyecegiz? Siz tanimiyor olabilirsiniz ama arkadasiniz kiymet veriyordur ve veriyormuş ki rahatsiz olmuş biraz.
Arkadasiniz da 17 yasinda degil mi? Kafa olarak aranizda cok fark var. Arkadasiniz rahatsiz olduysa vardir bir bildigi demekki.

arkadaş haklı son derecede seviyesiz bir yorum olmuş

Her ne kadar iyi niyetle yazılan bir yorum olsa da orada kadın olarak arkadaşınızdan başka sadece yengesi var.hani üç beş daha kadın olur da bu yorumu yaparsınız ona bişey diyemem ama sadece yengesinin olduğu fotoya en güzeli arkadaşım derseniz bariz sen yengenden daha güzelsin demiş olursunuz.bence kırılmayın arkadaşınız doğru olanı yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…