Ya olabilir boyle seyler, arkadasiniz da zaten herhangi bir yanlis anlasilmanin onune gecmek icin silme gerekcesini guzelce size aciklamis. Dert etmeyin benceYok ben diğer kadını hiç tanımadığım için aklımdan bile geçmedi onun alınacağı.
Güzel olmak elbette marifet değil,fakat bir övgü şeklidir.Önemli olan dış güzellik değil ki,standartlara göre hiç de güzel olmayan arkadaşlarıma ben hep çok güzelsiniz derim.Çünkü seviyorum onları ,iç güzelliklerini dışlarına yansıtıyorlar.En guzel olmak marifet degildir, iltifat da gerekgirmez bence
Gereksiz bir kiyaslama olmus
Umarim nisanlanan kiz mesaji henuz okumamistir
İyi de o hesap arkadaşımın hesabı,sözlenen kişinin değil ki.Ben o fotoğrafta arkadaşım haricinde kimseyi tanımıyorum.Orada benim tek muhatabım arkadaşım.Arkadaşıma da bir jest yapayım dedim.Bence orda sözlenen kız varken sizin o yorumunuz çok gereksiz olmuş, silmekte haklı
:))Ama sen de olsan alınırdın,itiraf etYok ben diğer kadını hiç tanımadığım için aklımdan bile geçmedi onun alınacağı.
Haklısınız,asla kötü niyetle yapmadım ama.
İyi de o hesap arkadaşımın hesabı,sözlenen kişinin değil ki.Ben o fotoğrafta arkadaşım haricinde kimseyi tanımıyorum.Orada benim tek muhatabım arkadaşım.Arkadaşıma da bir jest yapayım dedim.
Bu konuyu sende kırılmadan güzel bı dille izah ettiyse sıkıntı yapma canm. Yengesi belki alıngan olabilir bak bak bana nispet mi yaparak mi böyle konuştular algisini yaratmamak için yorumunu kaldırmış olabilr güzel bir dusunce. Ama yorumunu düzelt farklı birşey yaz da diyebilirdiMerhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşım 17 yaşında,yengesi yetişkin bir kadın.Zaten kıskanırsa asıl olgun olmayan o olur diye düşünüyorum.Şahsen benden küçük bir kız çocuğu ben en güzelim dese,tebessüm ederim.Bunu onun yaşında bir insan yazmış olsa,tamam.Böyle düşünüyorum.
arkadaş haklı son derecede seviyesiz bir yorum olmuşMerhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?