- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Sen kötü niyetle yapmamışsın belki ama yine de his olmamış işteHaklısınız,asla kötü niyetle yapmadım ama.
lise talebesi olduğun yorumundan belli arkadașın olgunluk gösterip doğru olanı yapmıș ayıp değil tabi ki ama hoș olmamıșMerhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Tabi ki sacma bi yorummuşMerhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Dahil olur netice de kiyaslama seçme varMerhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Merhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Ayıp değil ama o gün sözlenen insanların özel günü. Yanı sen gelin de aynı fotograftayken o yorumu yapmışsın. Evet insanlar türlü türlü alınabilir, arkadaşın sana özellikle yorum yaptırdı sanabilir. Her şey olabilir yani. Şöyle düşün senin sözün ya da düğünün var ve oradaki başka bir kadının senden güzel olduğu herkese açık bir platformda yazılıp çiziliyor. Biraz düşüncesizlik olmuş niyetin iyi olsa da.Merhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Bence de olmamış bu yorum. Ne güzel bir tablo vs diyebilirdiniz.En güzel kız en sondaki
Merhaba aklıma takıldı.Sormak istiyorum.Yakın bir arkadaşım sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşmış bugün.Kuzeni sözlenmişti, onlarla bir fotoğraf çekinip atmış.Her neyse fotoğraftaki insanların sıralaması şöyle:Arkadaşımın bir erkek kuzeni,sözlenen erkek kuzeni,onun sözlendiği kişi,arkadaşımın abisi ve arkadaşım.Fotoğrafın altına yorum yazmışlar benim de içimden geldi yakın arkadaşım sonuçta.Hani arkadaşım resmin en sonunda ya,ben de yorum olarak:En güzel kız en sondakidiye yazdım.Sonra arkadaşım bana mesaj attı çok teşekkür ederim ama yengeme ayıp olur mesajını bu yüzden sileceğim dedi.Ben de şaşırdım açıkçası.Ayıp bir davranış olduğunu düşünmedim.Ben daha yengesini tanımıyorum bile,arkadaşımın fotoğrafına yaptığım övgüye yengesi müdahil olur mu ki?Ayrıca biz lise çağında gençleriz,yengem dediği insan kocaman bir kadın.Kıskanacak hali yok.Sizlerin de fikrini almak isterim,ne düşünüyorsunuz?
Resimde iki kız var, biri sözlenen biri arkadaşınız, en güzel sensin yazmanız çok ayıp tekrar söylüyorum. Neyse yaşınızın küçüklüğüne veriyorumİyi de o hesap arkadaşımın hesabı,sözlenen kişinin değil ki.Ben o fotoğrafta arkadaşım haricinde kimseyi tanımıyorum.Orada benim tek muhatabım arkadaşım.Arkadaşıma da bir jest yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?