- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Esmeeralda
-
Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama gençsin... bundan eminim..
Tam olarak bilmek istediğin bir şey var gibi ama cümlelerin farklı yerlerde dolanmış...
Mahcubiyetinden çok konuyu bilmek istediğin kısımlarda dolandırıp detaylandırman dikkatimi çekti benim.. Hala hoşlanıyor musun sen bu eski okulunuzun genç hocasından =) ? Kendisi bekar mı ve eskisi kadar genç mi? Eğer öyle ise senin yaptığın haraketlere ne kadar dikkat edebilmiş olduğu konusunda belki bir iki yorum yapabilirim...
Bir daha ki sefere karşılaşma ihtimaliniz olduğuna göre okuyor olduğunu düşünüyorum... ?
Evet cunku ben karsimdaki insanlara karsi nasil davranacagima dikkat eden biriyim.Cocukken ne isterse dussun der kafama takmazdim ama.simdi kim olursa olsun hep kontrolcu davranmaya özen gösteririm ve hic kimsenin de rahatsiz yada beni yanlisanlamasini istemem.
ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...
duyanda öpmek istedin o kaçtı zanneder nasıl garip bi derttir bu
okurken ben de böyle hissetim ve anlatımından duymak istediği ,onun da sana ilgisi var,cümlesi
Bende böyle sanmıştım
Bence adamı pişman etmedin, zadece biraz korkutmuş ola bilirsin canım
(Bu kiz beni şimdi yer diye)
Kafana takma, yanlış bir şey söylüyor anlamında bir bakış vermiş olsan bile, onlar işi herzaman ters dönderip, anlamak istediği gibi anlarlar,
birde genç bir hocaysa
Yok öyle degil aslinda ben bu karsilasmadan hic birsey anlamadim.Zaten detay vermem o yuzden cunku sanki bir karmasik durum vardi.Ama o durumda disunmuyor degilim cunku ona ergenlik döneminden bu yana saplantili asigim.
ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...
Olabilir ama ne sartlarindan bahsediyorsun anlamadim.Ayrica o benim ögretmenin falan degil nede ben onun ögrencisi degilim.öğretmenler alışıktır öğrencisinin sempati duymasına. ve çok öğrenci geçmişinde bir hocasına sempati duyar aşk demiyeyim adına.
üzgünüm ki öğretmenin bu durumu önemsediğini sanmıyorum şartlar ve kişi normal yapıdaysa.
öğretmenler alışıktır öğrencisinin sempati duymasına. ve çok öğrenci geçmişinde bir hocasına sempati duyar aşk demiyeyim adına.
üzgünüm ki öğretmenin bu durumu önemsediğini sanmıyorum şartlar ve kişi normal yapıdaysa.
Evet oda dogruaynen bende öğretmenin bunu önemsediğini sanmıyorum, muhtemelen o okulda birkaç yüz kişi aynı hissi besliyordur ve alışmıştır öğretmeniniz böyle bakışlara..
eğer sana karşı ilgisi olsa, ikinci kere dönüp soruyu o sorar, seninle konuşmaya çalışırdı ama bunu sen yapmışsın :) seninle karşılaştığına pişman ettiğini de düşünmüyorum, muhtemelen hatırlamıyordur bile sıkıntı yapma artık kendine
Olabilir ama ne sartlarindan bahsediyorsun anlamadim.Ayrica o benim ögretmenin falan degil nede ben onun ögrencisi degilim.
Ya aslinda fazla detaya girmek istemiyorum ama dogru söyluyorsunduryani şu şartlardan. sen bazlı yorum yapmıyorum.
adamın içinde sapıklık yoksa ve sen yıllar sonra karşılaştıktan sonra biraz büyümüş olduğunun verdiği güvenle tamamen bir ergen gibi davranmaya çalışıp da cinsel olarak elinde olarak ya da olmayarak bir şey ifade ettiysen....mesela dudaklarına bakmak gibi... bunlar anormal şartlardır.
bir de çocuk halinde hoşlanmışsın öğretmeninden ne kadar çocuktun bilmiyorum ama o zaman bu zamana ondan hoşlanan daha çok kız öğrencisi olduğu için sonuçsuzluktur sonuç bence.
aynen bende öğretmenin bunu önemsediğini sanmıyorum, muhtemelen o okulda birkaç yüz kişi aynı hissi besliyordur ve alışmıştır öğretmeniniz böyle bakışlara..
eğer sana karşı ilgisi olsa, ikinci kere dönüp soruyu o sorar, seninle konuşmaya çalışırdı ama bunu sen yapmışsın :) seninle karşılaştığına pişman ettiğini de düşünmüyorum, muhtemelen hatırlamıyordur bile sıkıntı yapma artık kendine
ay bence anlamamıştır bile . boşver salla . sana anladı gibi gelmiştir. kafaya takmaya değmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?