Ayip ettim!Cok utaniyorum.Yuzune nasil bakacam simdi?

Evet acaba ;D Bizim okulda ben yurtdisinda yasadigim icin hic kimse forma giymez ))

Amaann boş ver canım ya.. ağzına baktığını fark ettiyse dişimde bir şey mi kaldı acaba diye düşünmüştür

+

Senin ileride hastalık hastası olma riskin çok yüksek

Güldürdün beni allah da seni güdürsün e mi

Ya umarim bu kucuk seyleri abartmayi ileride azaltirim kurtulirum bu takitimdan.Eh ne guzel iste siz benim.actigim konuya bende verdiginiz cevaplara guluyorum sevaba giriyoruz iste.Ya keske ALLAH herkese böyle dert verse baska birsey vermese bir tek derdimiz bu olsa.

Amaann boş ver canım ya.. ağzına baktığını fark ettiyse dişimde bir şey mi kaldı acaba diye düşünmüştür
Cok yasa ya guldurdun beni

Bir önce ki konunun aynısı değil mi bu? Sadece odak noktası farklı. Adam bu kız benim ağzıma neden baktı diye düşünecek değil ya. Bazı şeyleri takmamayı zamanla öğrenirsin...

İnsanın gözü kayıyor işte
Bir kere, eşimle sevgili dönemlerinde iken, karşımda oturan oğlanın x 'ne ( şeyine) gözlerimi dikip bakışım,
Artık o an neler hayal edip, daldiysam
Eşim ozaman kriz geçirdi ve benimle bir gün boyunca konuşmadı oysa nereye baktığımdan haberim yok; )
Ama bazen gözde kayıyor

Sanki bir kitaptan alıntı okumuşum gibi oldu :)
Ne var bunda dert edilecek anlamadım, samimi biri bile değil bir daha ne zaman görürsün Allah bilir.

Sanki bir kitaptan alıntı okumuşum gibi oldu :)
Ne var bunda dert edilecek anlamadım, samimi biri bile değil bir daha ne zaman görürsün Allah bilir.

Bir önce ki konunun aynısı değil mi bu? Sadece odak noktası farklı. Adam bu kız benim ağzıma neden baktı diye düşünecek değil ya. Bazı şeyleri takmamayı zamanla öğrenirsin...

Ya hepiniz cok haklisiniz ama 4 gun önce markete gidiyordum annem beni bir bahane bulamadigim.icin nerdeyse zorla kutuphaneye onun yanina yolladi.Nerdeyse ödum kopuyordu keske hasta olsa orda olmasa diyordum.Orda olmadigini görunce rahatladim.Yine konuya takildim gittim iste.

Gecmis olsun canim ALLAH mutlulugunuzu bozmasin

Son düzenleme:
insan birşeyler hissettiği kişiyle ilgili herşeyi kafasına takabiliyor işte. acaba gördümü, acaba duydumu, acaba hislerimi anladı mı, acaba bana bakarken burnumda bişi varmıydı gibi bişi bile olabilir bu o hissetmemiştir merak etme sen. sadece senin duygularından kaynaklı bir sorgulama durumu. bende bile hala olur bu yaşta

Konudaki yorumlara koptum yaÇok eğlencelisiniz

gerçekten konu sahibi çok büyütmüşsün anlamamıştır bile ağzına baktığını.

ben de ilk konuyu şöyle anladım acaba adamın ağzında bir sorun vardı (sağlık sorunu gibi bir şey) da bakman ayıp mı oldu diye düşündüm ama meğer olay çok farklıymış.

bu durumda hiç takmana gerek yok.

Sende diyorsunya çocuktum diye bence kafana takmamalısınr hem sen olgunlaşın hem de o adam olgunlaştı bence o da senin olgunlaştığının farkında ve sana öyle davranacaktır :)sanki biraz da çok abartmıştım :)

sürekli o'nu düşündüğün için mahçup hissediyorsun kendini mahçup olunacak birşey yok canım

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Püffff insanın yüzünde bi yerine bakmanın neresi ayıp.
Duyanda başka yere baktın sancak

Yahu bende yolda yürürken birden adamın dudagına yapıştın sandım Mahcup olmana gerek yok bence kendini boşa strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…