- Konu Sahibi Esmeeralda
-
Evet acaba ;D Bizim okulda ben yurtdisinda yasadigim icin hic kimse forma giymezliseyi bitirdikten 1 sene sonra yolda 3 yıl boyunca derslerimize girmiş olan çok sevdiğim bir hocamla karşılaştım.gayet sıcak bir konuşma oldu aramızda ve bakışları çok sıcak ve sevecendi.her halde 3 yıl boyunca formayla gördüğü öğrencisini farklı bir şekilde görmek değişik gelmişti.yol boyu sohbet ederek ilerledik ve ayrılırken de sıcak bir şekilde ayrıldık.kendisi de çok yakışıklı ve bekar biri idi.ama bakışlarına ve gülüşüne anlam yüklemek aklıma gelmemişti.bak şimdi benim de aklım karıştı seneler sonra.acaba..........:44:..........
Evet acaba ;D Bizim okulda ben yurtdisinda yasadigim icin hic kimse forma giymez))
Belki bazilariniz yazimi okudugunuz zaman yuh artik buda dert mi fln diceksiniz ama ben cok duygusal biriyim kucucuk seylerden kolay etkilenebilen biriyim.
Gecen okulumuzun eski genc hocasiyla karsilastim öylesine konusuyorduk sonra ben aniden huzunlendim sustum yere baktim.Kafami kaldirdigimda onun bana baktigini gördum hic birsey olmamis gibi gulumsedim ama onun gözleri bana odaklanmis donuk bir yuz ifadesi vardi.
Cok yakin duruyorduk ve ben bir adim geriye gittim oda kocaman gözlerle yerinde durmus bana bakiyordu sanki 'noldu?' soran bir yuz ifadesi vardi.Onun öyle baktigini görunce ne diyecegimi sasirdim hoscakal dedim uzaklastim oda hic birsey söylemedi.
Sonra az uzaklasmistim birseyi hatirladim ona sordum oda gidiyordu döndu gulumsunerek cevap verdigi zaman aniden gözlerim kaydi agiz bölgesine baktim.Farketti mi bilmiyorum ama ben asla hic kimsenin yanlisanlasilir diye agiz bölgesine bakmadim,hep gözlere bakarim.Sonra sagollastim ama kendimi ona karsi cok kötu mahcup hissetdim.Oysa adam ben gördugu zaman sevinmisti hos seyler söylemisti bana bense resmen beni gördugune pisman ettim onu.Ayip ettim. Benden sonra baska bir eski ögrenci geldi adamin benim onu ilk gördugum andaki morali gitmisdi.
Tmm cocukken ben ona asiktim oda zaten bunun farkindaydi ama yillar sonra böyle birsey aklimin ucundan bile gecmiyordu.Onu gördum sevindim yasananlari hatirladim bir anlik etkilenme oldu bu kadar.Simdi ona karsi cok mahcubum bir defaki sefere karsilasdigimizda ben onun yuzune nasil bakacam?Telefonla falan konusuyorum gibi yapsam mi acaba?
Mahçup olmana tek neden adamın ağız bölgesine bakman mı
Farkındasın sen de çok gereksiz bir mahcubiyet olduğunun değil mi
+
Senin ileride hastalık hastası olma riskin çok yüksek
Güldürdün beni allah da seni güdürsün e mi
Cok yasa ya guldurdun beniAmaann boş ver canım ya.. ağzına baktığını fark ettiyse dişimde bir şey mi kaldı acaba diye düşünmüştür
ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...
Sanki bir kitaptan alıntı okumuşum gibi oldu :)
Ne var bunda dert edilecek anlamadım, samimi biri bile değil bir daha ne zaman görürsün Allah bilir.
Bir önce ki konunun aynısı değil mi bu? Sadece odak noktası farklı. Adam bu kız benim ağzıma neden baktı diye düşünecek değil ya. Bazı şeyleri takmamayı zamanla öğrenirsin...
İnsanın gözü kayıyor işte
Bir kere, eşimle sevgili dönemlerinde iken, karşımda oturan oğlanın x 'ne ( şeyine) gözlerimi dikip bakışım,
Artık o an neler hayal edip, daldiysam
Eşim ozaman kriz geçirdi ve benimle bir gün boyunca konuşmadıoysa nereye baktığımdan haberim yok; )
Ama bazen gözde kayıyor
Belki bazilariniz yazimi okudugunuz zaman yuh artik buda dert mi fln diceksiniz ama ben cok duygusal biriyim kucucuk seylerden kolay etkilenebilen biriyim.
Gecen okulumuzun eski genc hocasiyla karsilastim öylesine konusuyorduk sonra ben aniden huzunlendim sustum yere baktim.Kafami kaldirdigimda onun bana baktigini gördum hic birsey olmamis gibi gulumsedim ama onun gözleri bana odaklanmis donuk bir yuz ifadesi vardi.
Cok yakin duruyorduk ve ben bir adim geriye gittim oda kocaman gözlerle yerinde durmus bana bakiyordu sanki 'noldu?' soran bir yuz ifadesi vardi.Onun öyle baktigini görunce ne diyecegimi sasirdim hoscakal dedim uzaklastim oda hic birsey söylemedi.
Sonra az uzaklasmistim birseyi hatirladim ona sordum oda gidiyordu döndu gulumsunerek cevap verdigi zaman aniden gözlerim kaydi agiz bölgesine baktim.Farketti mi bilmiyorum ama ben asla hic kimsenin yanlisanlasilir diye agiz bölgesine bakmadim,hep gözlere bakarim.Sonra sagollastim ama kendimi ona karsi cok kötu mahcup hissetdim.Oysa adam ben gördugu zaman sevinmisti hos seyler söylemisti bana bense resmen beni gördugune pisman ettim onu.Ayip ettim. Benden sonra baska bir eski ögrenci geldi adamin benim onu ilk gördugum andaki morali gitmisdi.
Tmm cocukken ben ona asiktim oda zaten bunun farkindaydi ama yillar sonra böyle birsey aklimin ucundan bile gecmiyordu.Onu gördum sevindim yasananlari hatirladim bir anlik etkilenme oldu bu kadar.Simdi ona karsi cok mahcubum bir defaki sefere karsilasdigimizda ben onun yuzune nasil bakacam?Telefonla falan konusuyorum gibi yapsam mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?