Ayip mi etmişim?

Kizimin hastaligi da babasi da mazaretti. Cok israr edince oyle soylemek zorunda kaldim

Bence mazerete bile ihtiyaciniz yok. Cocuk sizin cocugunuz sonucta.. ortada ayip edilen bir sey de goremedim. Bos yere caninizi sikmayin.

Daha sabah haberlerde 8 yaşındaki çocuğun havuzda boğulup öldüğü haberini izledim
Anne ve babayı suçladım evet çocuk tek başına bırakılmaz yanında anne ya da baba olmadan tehlike arz edecek hiç bir yere gönderilmez
Ki artık öyle bir zamandayız ki çocuklarımızı anne babamıza emanet ederken bile bin kere düşünmemiz gereken bir dönem..
Yani tek bahaneniz hasta olması olmasın...

Asıl onun yaptığı ayıp.
Ne demek hazırla havuza götüreceğim.
Ben hamileyim,şurada 1 ayım kalmadı doğuma,kızım 6 yaşına girecek her sabah kendim götürüp havuza giremesemde şemsiye açıp oturuyorum sıcakta. Dün komşum üzülmüş halime,ben sabahtan geliyorum soracaktım ama çekindim dedi. Dedim sağolun ama ben getiriyorum durabildiğim kadar duruyorum,gerek yok.
Ki evimin camından oturduğum yerden görebilirim kızımı ama yine de gönderemem. Gider beklerim başında. Nasıl kime güvenebilirim ki konu kızım olunca.
Sizde gayet haklısınız. Israr etmesi bile saçma yani.

Oksurmese yolliycaktin yani? Ayip mi ettim diye mi dusunuyosun : ( ben babalarina bile zor guveniyorum. Gecen havuzda merdivene takilip cenesini kanatmis. Icim gitti.

Arkadasim var kizi da kizimin arkadasi. 6 yasindalar. Sabah arkadasim mesaj atmis kizi hazirla havuza goturecegim diye. Oksuruyor evde kalsin dedim. Israr ısrar. Babasi evde kalsin demisti zaten. Sonucta gondermedim ama ayip mi etmisim?
Ne münasebet altı yaşında kız yabancıyla dışarı çıkacak bir de havuza gidecek. Asla böyle bir hataya düşmeyin. Ne kızınızı yollayayım ne başkasının çocuğunu emanet alın.

Valla billa hayret Rabbim bağışlarsa biri 5 buçuk biri 1 yaşında iki tane kız evladım var.
Gözümün önünden ayrılcak diye aklım çıkıyor.
Hiç düşünme arkadaşım. İyi etmişsin. Öyle patavatsızlık olmaz ama.
Bırak kendi çocuğumu vermeyi. Biri benim çocuğumu sen götür dese bile almam korkarım. Gerek yok böyle şeylere.
Herkes kendi çocuğundan meshul. O çocuğuna arkadaş bulsun diye. Kafayı oynatmaya gerek yok.

Bir an kendimden şuphe etmistim. Demek ki normal olan benim. Ona sorsan ben cok pinpirikliyim.

ne alaka. yetişkin insan olrak ben hastayken havuza gitmem çocuğu ne diye göndereyim.
ayrıca emrvaki yapılmasından hoşlanmam. çovuğum yok ama olsa onla alakalı emrivakilerden hiç hoşlanmam diye düşünüyorum.
hazırla çocuğu havuza götürüvem ne yahu. hey allahım millet ne ‘rahat’

Arkadasim var kizi da kizimin arkadasi. 6 yasindalar. Sabah arkadasim mesaj atmis kizi hazirla havuza goturecegim diye. Oksuruyor evde kalsin dedim. Israr ısrar. Babasi evde kalsin demisti zaten. Sonucta gondermedim ama ayip mi etmisim?

Hayır,

1) Kızı hazırla havuza götüreceğim gibi bir cümle kurup, izin almadan istek belirtttiği için
2) Kızınızın rahatsız olduğunu belirtmenize rağmen ısrar edip bir nevi “senin kızının hasta olması önemli değil, önemli olan benim kızımın canının sıkılmaması” dediği için

O ayıp etmiş.

Kendi kızına arkadaş olsun diye götürmek istemediyse ben de bir şey bilmiyorum.

E ta arkadaş olmazsa kendi ilgilenecek çocukla falan yorulacak hanımefendi. İyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…