Ayip mi etmişim?

Bihterinpekisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
8.474
En iyi cevaplar
1
28.696
548
42
Arkadasim var kizi da kizimin arkadasi. 6 yasindalar. Sabah arkadasim mesaj atmis kizi hazirla havuza goturecegim diye. Oksuruyor evde kalsin dedim. Israr ısrar. Babasi evde kalsin demisti zaten. Sonucta gondermedim ama ayip mi etmisim?

Ayıp olmasın diye hasta çocuğu havuza gönderecek değilsiniz ya. O da niye ısrar ediyor anlamadım, çocuk sizin çocuğunuz ister gönderirsiniz ister göndermezsiniz. Hazırla havuza götüreceğim emrivakisi de hoşuma gitmedi, hep böyle mi ilişkiniz? 6 yaşındaki çocuğumu da bu zamanda asla bensiz bir yere göndermezdim.

Ben kendim bile korkuyorum tek basima goturunce. Evet genelde emrivakili konusur huyu boyle diyorum. Insanlara hayir demeyi yavas yavas ogreniyorum. Emanet alma cesaretine bende hayran kaldim.

Bu cesarete hayran kaldım doğrusu. Ben akşama kadar kendi çocuğumu gözümün önünden ayiramiyorum, kaldı ki başkasının çocuğunu bir de HAVUZA götüreceğim. Pess..
Bir an kendimden şuphe etmistim. Demek ki normal olan benim. Ona sorsan ben cok pinpirikliyim.

Asıl ayıp eden arkadaşınız.
Kızı hazırla havuza götüreceğim nedir ayol?
25 yıllık kocam böyle emreder gibi konuşmaz benimle...
Arkadaşınız tuhaf biri bence, başkasının çocuğunu nasıl bu kadar rahat davet edip sorumluluğunu almak istiyor?

Arkadaşınız ısrar ederek ayıp etmiş, çocuk sizin çocuğunuz göndermek zorunda değilsiniz.

Kadinin israr edisi kizina arkadasi götürmek. Onlar beraber oynar bende dinlenirim kafasi yani. Havuza bensiz cocugum gidemez. Devamli bogulan cocuklarin haberi cikiyor burdada

Arkadasim var kizi da kizimin arkadasi. 6 yasindalar. Sabah arkadasim mesaj atmis kizi hazirla havuza goturecegim diye. Oksuruyor evde kalsin dedim. Israr ısrar. Babasi evde kalsin demisti zaten. Sonucta gondermedim ama ayip mi etmisim?
Kızı hazırla havuza götüreceğim ne demek oluyor emri vaki resmen,x hanım yada x nasıl hitap ediyorsa müsaitmisiniz eğer müsaitsen kızını havuza götürebilir miyim diye sorması gerekir,ayrıca ayıp etmemişsiniz ki hem kızınız hasta hem de eşiniz istememiş.

Ne ayıbı "ne bu ısrar?" diye terslemeniz gerekirdi asıl..

Babası gönderme demişti diyorsunuz. Size göre bir çocuk anne babasız hatta hasta olarak gönderilebilir mi?

Bence kızınızın rahatsız olduğunu söylediğiniz halde size ısrar eden arkadaşınız ayıp etmiş hem rahatsız olmasa bile göndermek zorunda değilsiniz havuz tehlikeli bir yer sonuçta çocuğunuzu kendinizin olmadığı bi yere niye gönderesiniz ki

Back
X