Ayıp mı oldu.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Ben mi takiliyorum yoksa yolunda olmayan birseyler mi var.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.

Uff bu saçma gelenekler.
İçinizden gelıyosa yapmanız lazım.
İçinden gelmiyosa söylemeyle yapmak çok saçma.

Uzak dur bence .
Burda konu acmistim. Bana da sacma geliyor zaten. Ama soyledi adam telefon edip. Almazsam ayip olur diye aradan ciksin dedim. Sadece soyledigini yaptim. Anlamadim ki neye bozuldu.
Bir de evimden esimden uzak kalmanin her hafta on saat yol cekmenin nesi guzel anlamadim. Akil veriyor hemen tayin aldirma diye. Sanki aldirabiliyorum da!

saçmalamış.
ona mı kalmış senın hayatını yorumlamak.
hiç muhattap olmayın iş dışında soğuk davranın.
Zaten is disinda gorusmuyorum. Yani bir is verirse odasina cagirirsa is icin yada benim odama gelirse o zaman gorusuyorum sadece.

Bana adam sana asılıyor gibi geldi.
Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.
Bu cümle çok artniyetli bence.

Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

sube mudurune mı dusuyor ayrı kalıp kalmamak. ınsanlar kendı ıslerıyle ılgılense hayat daha ıyı olucak emın ol. ona dusmez ayrı kalmak ıyıdır vs dıye nasıhat vermesı.

Kesin evde karısıyla kavga edip senden çıkarmıştır :KK53:

Boşver dengesiz biriymiş
Onun ikinci evliligiymis. O yuzden soyluyormus bana esten uzak kalmak iyiymis. Cocuklarindan sikildiklarinda iki uc gun biryere gitseler ozluyorlarmis.

tayinde 6 ay filan diye bir süre yok. tayin çıktıktan sonra isterse daha uzun süre tebellüğ etmeyebilir. ancak bu sefer de tayinin çıktığı yer personelimi gönder diye üst yönetime baskı yapar, üst yönetim de sizin müdürlüğe. dolayısıyla iyi niyetli bir şekilde kalmanızı çalışır ve üst tarafı bağlarsa uzun süre tutabilir ama 6 ay gibi bir süre dikkat çeker. ama kimse de kendi birimine tayini çıkan kişiyi başka yerde çalıştırtmaz buraya gel işine başla derler. korkmayın kimsenin hayatı bir kişinin iki dudağı arasında dğildir.

yalnız bu vatandaşta farklı bir durum var. ben negatif enerji aldım. bu sözlerin altında imalar var, asılma var gibime geldi...

Back
X