Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.
Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.
Ben mi takiliyorum yoksa yolunda olmayan birseyler mi var.
Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.
Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.
Ben mi takiliyorum yoksa yolunda olmayan birseyler mi var.
Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.