Ayıp mo sizce?

Ne ailen ne de kayınvaliden hiç bir şey almaya mecbur değil sonuçta artık evlenmişsiniz sen de beraber oturacağını bile bile kaçmışsındır heralde. Bu saatten sonra yapılacak her şey size düşer. He ailelerin içinden gelir yaparlar bu onların bileceği iş ama bence kimsenin bir mecburiyeti yok

Iste mem zaten gerçi annem yardım eder istemesemde ama eşimle tek yapicam sonuçta kendi kurduğumuz yuvaya kendimiz sahip cikmaliyiz

note3 kadinlar_klubü
Gerekirse bi koltuk bi yatak odanız olsun ama yine de bileziklerini bozmamaya çalış bence. Îyi gün var kötü gün var. Ev kuruyorsunuz, bebek geliyor. Borca gir, ucuza kaç ama bozma tavsiyem.

Valla isim vermim oturma grubu mu ve yemek odami 4.900 aldım ve Superler kaynim 10 milyar verdi ikisine inanın ki 5 para etmez

note3 kadinlar_klubü

Kac git kurtar kendini verdikleri ev ne oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen zaten yardım etmek isteyen ister bunu dile getirip yüzsüzlük yapmanın anlamı yok :)

note3 kadinlar_klubü

eeee erkek tarafının günahı ne

hali hazırda evlenecek büyük varken 19 yaşındaki tutup bir kızı getiriyorsa,üstelik istemezken ne yapsınlar.yababilceklerini yapmışlar zaten.
benim büyük oğlum dururken küçük kız getirsen eve bile almam.direk kızın ailesini arar alın kızınızı derim.oğluma da çok istiyorsa gidebileceğini söylerim.gene aile bir şekilde kabullenmiş

Kac git kurtar kendini verdikleri ev ne oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

K.p 1. Ay olur dedi oraya doğalgaz yapıldı onun taksidi var 12 . Ayda bitiyor o bitti mi evinizi duzucem dedi

note3 kadinlar_klubü

bugun okuduğum hıcbıseyı anlıyamıyorum nıyeyse:))

anladığım kadarıyla cevap verım..sen kaçtın,ailen sana hıcbıse yapmaz,almaz,vermez..

kaçmayıp normal evlenseydın,aılen yardımcı olurdu,ceyızın veya kız tarafının alması gerekenler konusunda..

umarım sorunu doğru anlamışımdır..

Gerekirse bi koltuk bi yatak odanız olsun ama yine de bileziklerini bozmamaya çalış bence. Îyi gün var kötü gün var. Ev kuruyorsunuz, bebek geliyor. Borca gir, ucuza kaç ama bozma tavsiyem.

Bu son yasadiklarimdan sonra daha kötü neyim olabilir ki çocuk biraz büyüsün kreş e verecem yani ilerde evde oturmayi düşünmüyorum emekli olana kadar tam gaz çalışma

note3 kadinlar_klubü

sımdı aklıma geldı..

kız kardesımde kaçmıştı,yatakodasını babam almıştı ama kaynanasından ayrıldıktan sonra..nerdeyse 1 yıl sonra yani..

ortam duzelınce..

Diyor ki kaçarak evlendim. Ailem bana hiçbir şey almazsa kendiliğinden, eşim veya ailesi yarın bir gün başıma kakarlar mı karşı tarafa ayıp olur mu diyorrr

Tüm sayfaları okumadım soran oldu mu bilmiyorum
Düğün yapıldı demişsin takı yok mu onlarla ödeyin eşyaların borcunu kalanıda halledersiniz bi şekilde

Bence çok büyük konusuyorsunuz ikiside evlat.....

note3 kadinlar_klubü

Yok canım zaten ben bişey istemiyorum ama eşimin ailesi bekler mi sizce diye sordum :)

note3 kadinlar_klubü

Tüm sayfaları okumadım soran oldu mu bilmiyorum
Düğün yapıldı demişsin takı yok mu onlarla ödeyin eşyaların borcunu kalanıda halledersiniz bi şekilde

Bende öyle dedim 6 dal burma bilezigim var onu satarim kalanı eşim oder borcun :)

note3 kadinlar_klubü

eşinizin ailesi sizin ailenizin size eşya almamasını başınıza kakmaz. beni lütfen yanlış anlamayın, eğer başınıza kakarlarsa -inş yapmazlar- kaçtığınızı kakarlar zaten.

ailenizden bir şey istemeyin lüzum yok bence.

evet ikisi de evlat,biri evlenecekken,küçük vaktini bekleyecek.

Iyi tamam da büyük gelmiş 30 yaşına kimseyi beğenmiyor biz onu mu beklicez mezara kadar işin ilginç tarafı kaynim in kismeti bizim Düğünümuz de çıktı kaderin önüne ne anne ne baba ne başkası geçebilir merak etmeyin 😊

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
ne eşinin ailesinden nede kendi ailenizden bişey beklemeyin ve istemeyin
eşinin maddi gücü el verdigince alın eşyalarınızı
zamanla eksikler tamamlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…