- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
Gerekirse bi koltuk bi yatak odanız olsun ama yine de bileziklerini bozmamaya çalış bence. Îyi gün var kötü gün var. Ev kuruyorsunuz, bebek geliyor. Borca gir, ucuza kaç ama bozma tavsiyem.Iste mem zaten gerçi annem yardım eder istemesemde ama eşimle tek yapicam sonuçta kendi kurduğumuz yuvaya kendimiz sahip cikmaliyiz
note3 kadinlar_klubü
tsk ederim canım allah razı olsun....bence de öyle yap allah çalışana verir hayatta herkes 4 4lük yaşamıyo........kv nin evinde kafayı yiyecektim anneme kadar küfür ettiler eşime yatak odasının içinde oturur küçük tüple yemek yaparım yeter ki gidelim dedim sağolsun o da ayırdı evi.....bu günüme şükür....senin kendine ait evin olsun bu herşeye değer....eşya bilezik hikaye
Kaçmasam da istemezdim nisanim olurdu orda takılanlari birde çalışır çeyiz imi yapardım şimdi çatı katında olsam yine iyi eşimin büyük abisi geldiği için orda kalıyorlar karısıyla çocuğuyla bende 8 aylık hamile halimle yer yatağında yatıyorum ....
note3 kadinlar_klubü
bende senin gibi kactim esimle ve ailem hic bisey yapmadi annem sadece bi set takti dayim ve teyzemde bi bilezik ama dügüne gelmislerdi. hatta benim kendi arabam vardi ailem vermedi bana eeeeeee birazda haklilar hem kiz kacirmak onun üstünede maddi destek olmuyo canim uygun düsmüyo adetlere
Kaçarak evlendiyseniz kına gecesi, nişan, yeni evlilerin tüm evi dahil herşeyi erkek tarafı yapar. Yani eşin ya da ailesi. Ailenden hiçbir şey istemeye hakkın yok. Zaten normali de bu. Hem kaçarak evlenip hem de bana eşya alın dersen gerçekten büyük yüzsüzlük yapmış olursun.
Kac git kurtar kendini verdikleri ev ne oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerekirse bi koltuk bi yatak odanız olsun ama yine de bileziklerini bozmamaya çalış bence. Îyi gün var kötü gün var. Ev kuruyorsunuz, bebek geliyor. Borca gir, ucuza kaç ama bozma tavsiyem.
kvdenden kurtul çık başka eve yavaş yavaş alın herşeyi iki taraftan da bişey isteme bence
Diyor kibugun okuduğum hıcbıseyı anlıyamıyorum nıyeyse:))
anladığım kadarıyla cevap verım..sen kaçtın,ailen sana hıcbıse yapmaz,almaz,vermez..
kaçmayıp normal evlenseydın,aılen yardımcı olurdu,ceyızın veya kız tarafının alması gerekenler konusunda..
umarım sorunu doğru anlamışımdır..
eeee erkek tarafının günahı ne
hali hazırda evlenecek büyük varken 19 yaşındaki tutup bir kızı getiriyorsa,üstelik istemezken ne yapsınlar.yababilceklerini yapmışlar zaten.
benim büyük oğlum dururken küçük kız getirsen eve bile almam.direk kızın ailesini arar alın kızınızı derim.oğluma da çok istiyorsa gidebileceğini söylerim.gene aile bir şekilde kabullenmiş
bugun okuduğum hıcbıseyı anlıyamıyorum nıyeyse:))
anladığım kadarıyla cevap verım..sen kaçtın,ailen sana hıcbıse yapmaz,almaz,vermez..
kaçmayıp normal evlenseydın,aılen yardımcı olurdu,ceyızın veya kız tarafının alması gerekenler konusunda..
umarım sorunu doğru anlamışımdır..
Bence çok büyük konusuyorsunuz ikiside evlat.....
note3 kadinlar_klubü
Tüm sayfaları okumadım soran oldu mu bilmiyorum
Düğün yapıldı demişsin takı yok mu onlarla ödeyin eşyaların borcunu kalanıda halledersiniz bi şekilde
evet ikisi de evlat,biri evlenecekken,küçük vaktini bekleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?