Ayıp mo sizce?

O zaten elini sürmez hiç birşeye sürmesini de istemem ona minnet etmem ben . Bu aşamada eşimden beklerim herseyi

note3 kadinlar_klubü

en iyisi kimseden bisey istememek..
ayrica Ailenizden istemeye hakkiniz ve haklari yok , cunku evlenme surecinde aileniz hice sayilmis.. simdi esyayi kimse.baslarina kakamaz olmaz yani....
erkek tarafida ustune.dusen hicbiseyi yapmamis zamaninda...
esin ve sen kurun yuvanizi.

Evet ya 3 oda zaten ev onuda yavaş yavaş aliriz

note3 kadinlar_klubü

Doğru onlar isterlerse yardimda bulunurlar zaten onların benle konuşması beni affetmesi en güzel hediye zaten :)

note3 kadinlar_klubü

Evet bence de çok ayıp dusundumde babam isterse yardım eder istemezse de haklı yani .

note3 kadinlar_klubü

Ay allahım bize de nasip etsin bende bebek bekliyorum suan inşallah onun rızkiyla hersey güzel olur

note3 kadinlar_klubü

Yani eşin ve sen yapın işte.
Kaldı ki bu devirde normal düğün de bile gençler yapıyor artık.
Aileniz yardım edecekse gene eder size ama özellikle istememelisiniz.
Çalışıyormusun?

Malesef çalışmiyorum hamileyim çünkü

note3 kadinlar_klubü

Aynen çok zorlanirsakta düğünde takılan 6 dal burma bilezigim var satarim hepsini cocugumdan esimden benden ve huzurumuzdan önemli degil

note3 kadinlar_klubü

Anladım canım eşin yetebilir mi eve bebeğe?

Yeter bence . Kira değil ev zaten gerekirse evde börek Çörek yaparim satarim yine destek.olurum ona sıkıntı yok :) e zaten bi çocuğumuz olacak artık ne kadar durum iyi olursa olsun bogazimizdan kesicez :)

note3 kadinlar_klubü

bende kaçarak evlendim.. düğün yapıldı dandik 4 bilezik takıldı hepsini eşim ödedi hafada 5 tl harçlık kalıyordu 2sini kaynıtumın arabasına verdim....8 ay sonra barışınca annem 3 iyi bilezik taktı....1.5 sene sonra kv ile tartışarak evi ayırdım bi tv bi de yatak odam vardı herşeyi ucuzundan ve eksik aldım 1 kuruş istemedim oturduğum evde mutfak dolabı bile yoktu buzdolabı alamadım 1 sene.......sonra babamlar geldi belki 1 sene yetecek alışveriş yapmışlar koli koli bez almışlar bebeğe eşim askere gitti eşimin harçlığını evimin kirasını babam ödedi...ev sahibim annenin babanın kıymetini bil derdi ......eşimin ailesinin iğnesi nasip olmadı istemedim de istemem de iyi tarafı hiçbirşeyime söz hakları yok......velhasıl çok zorluk çektim...şükür sabrettim şimdi babamın evinde oturuyorum evimi eksiksiz döşedim el ele verdik arabamızı aldık... 2.5 sene evvel kızım beyin tümöründen ameliyat oldu 15.000 tl masrafımız oldu onun kredisini ödüyoruz....demem o ki eşin çalıştıktan sonra herşeyi alırsın biraz zor olur ama kendi emeği daha tatlı insanın.....kimseden birşey isteme onlar isterse yaparlar zaten.....

kim demiş se doğru demiş
kaçan kıza çeyiz yapılmaz bencede
sonuçta ailenin gönlünü kırmış yüzünü eğmişsin
birde arşılarına geçip bana şunu alın nasıl denilebilir ki
sen buna nasıl cesaret ettin

eşinin karakterine bağlı ileride yüzüne vurması
eğer bu mizaçta biri ise
yüzüne sadece eşyaları değil
kaçarak evlendiğini de vuracaktır.

Hayırlısı olsun o zaman kuzum

Yok öyle biri değil eşim değil zaten ailesi vurur mu aile derken kaynanam yani . Şimdi. Bile eşime msj attım bana dediki sen gönlünü ferah tut ben halletcem dedi

note3 kadinlar_klubü

Asla ölüyor olsam kimseye minnet etmem.
Size de aynisini tavsiye ederim. ......

Ilk önce çok büyük geçmiş olsun Allah evladinizi size bagislamis . Bende düğünden kalan 6 dal bilezigim var 10 milyar eder onları satıp evimi dizerim eşimde maasiyla kalan borcu oder bebekte de zaten ona iki tarafta yardım eder bezine mamasina

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…