Ayıp mo sizce?

evinizi kendiniz döşeyin iki tarafta hiç bişey almasın en doğru olan budur, ama aileniz düğününüze gelmiemiş sanırım size takı da vermediler. Şimdi barıştıktan sonra bunu telafi etseler fena olmaz. Kaçarak evlenmiş olmanız çok birşeyi değiştirmez bence nişanda size takılacak takıyla düğünde ailenin sana verecekleri apayrı konular.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kaçıp evlenmişsiniz zaten üzerine birde ne isteyeceksiniz ki, o evden çıkmışsınız bir kere. Madem herşeyin sırayla olmasını istiyordunuz bekleseydiniz. Ne kadar garip bir düşünce, acaba yanlış mı anladım diye iki kez okudum. Ne yapacaksanız eşinizle yapın, çoktan bir aile olmuşsunuz zaten.

Son düzenleme:

tsk ederim canım allah razı olsun....bence de öyle yap allah çalışana verir hayatta herkes 4 4lük yaşamıyo........kv nin evinde kafayı yiyecektim anneme kadar küfür ettiler eşime yatak odasının içinde oturur küçük tüple yemek yaparım yeter ki gidelim dedim sağolsun o da ayırdı evi.....bu günüme şükür....senin kendine ait evin olsun bu herşeye değer....eşya bilezik hikaye

Neden aileler yükümlü olsun ki? Kaçan sizsiniz alan Eşiniz sorumluluk sizin
. kacmasaniz bile beklemek mantiksiz bana gore.....bu durumda yapacak şeyleri yapmasi gereken evlenecek kişiler... Ailede kendi capinda yardim etmek katmak isterse yapar

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:

Baristiktan sonra el öpme hediyesi verdiler 2 tene ceyrek altın ve kolye annem bi çift küpe ablam biraz nakit para da babam verdi falan annem dediki doğumda hediye takicaz gerçi ben bunları beklemiyorum onlar dediler

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Bence de ailenden bir şey isteme. Ileride bir gün laf ederlerse de usulüne uygun yapsaydınız falan de. Yani bunun sorumlusu sen değilsin seni vermeyen anne babadan da pek bir şey istenmez gibi geliyor bana.

Aynen birde şimdi ki zaman da mağazalar ev düzmek isteyenlere çok güzel kampanyalar yapmış yararlanmak lazım aslında

note3 kadinlar_klubü

Arkadaşlarım da onu ddi ben biraz stres yapmıştım kaynim kız aldı ailesi herseyi yaptı falan ama onun allah rızasıyla oldu ve kıza nisanda bir sürü şey takıldı para falan bir sürü çeyiz gitti bana hiç bişey yapılmadı ailemden böyle bişey beklememliyim bence

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:

Ben zaten ailemden bişey istemezdim onlar yaparlarsa yapar ama karşı taraf ne düşünür diye buraya sordum

note3 kadinlar_klubü

bende senin gibi kactim esimle ve ailem hic bisey yapmadi annem sadece bi set takti dayim ve teyzemde bi bilezik ama dügüne gelmislerdi. hatta benim kendi arabam vardi ailem vermedi bana eeeeeee birazda haklilar hem kiz kacirmak onun üstünede maddi destek olmuyo canim uygun düsmüyo adetlere

Aynen birde şimdi ki zaman da mağazalar ev düzmek isteyenlere çok güzel kampanyalar yapmış yararlanmak lazım aslında

note3 kadinlar_klubü

evet bende onu diyecektim 3 lü takımlar kampanyalı felan onlardan alırsın...ileride gelirine göre değiştirirsin ben öle yaptım valla napıım

Sen gelip istemelerine fisrat verdin mi istemeye gelmeden kactin canim o yuzden kumseden birsey bekleme ev veriyorlarsa cik zaman icinde durumunuza gore alirsiniz cati katinda siginti olup hamile halinle stres cekme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de ailenden bir şey isteme. Ileride bir gün laf ederlerse de usulüne uygun yapsaydınız falan de. Yani bunun sorumlusu sen değilsin seni vermeyen anne babadan da pek bir şey istenmez gibi geliyor bana.

Iste mem zaten gerçi annem yardım eder istemesemde ama eşimle tek yapicam sonuçta kendi kurduğumuz yuvaya kendimiz sahip cikmaliyiz

note3 kadinlar_klubü

Aynn ben zaten iki taraftan da bişey beklemem istemem de

note3 kadinlar_klubü

Ne ailen ne de kayınvaliden hiç bir şey almaya mecbur değil sonuçta artık evlenmişsiniz sen de beraber oturacağını bile bile kaçmışsındır heralde. Bu saatten sonra yapılacak her şey size düşer. He ailelerin içinden gelir yaparlar bu onların bileceği iş ama bence kimsenin bir mecburiyeti yok

Kaçmasam da istemezdim nisanim olurdu orda takılanlari birde çalışır çeyiz imi yapardım şimdi çatı katında olsam yine iyi eşimin büyük abisi geldiği için orda kalıyorlar karısıyla çocuğuyla bende 8 aylık hamile halimle yer yatağında yatıyorum ....

note3 kadinlar_klubü

Ne ailen ne de kayınvaliden hiç bir şey almaya mecbur değil sonuçta artık evlenmişsiniz sen de beraber oturacağını bile bile kaçmışsındır heralde. Bu saatten sonra yapılacak her şey size düşer. He ailelerin içinden gelir yaparlar bu onların bileceği iş ama bence kimsenin bir mecburiyeti yok

Kaçmasam da istemezdim nisanim olurdu orda takılanlari birde çalışır çeyiz imi yapardım şimdi çatı katında olsam yine iyi eşimin büyük abisi geldiği için orda kalıyorlar karısıyla çocuğuyla bende 8 aylık hamile halimle yer yatağında yatıyorum ....

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…