AYIP olur mu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam çok kısa bir şey soracağım.

Üniversiteden bi arkadaşım var çok yakındık aynı odada bölümde okuduk. Şimdi düğünü var haftaya.

Kınası hafta içi ve karşı yakada. Hafta içi iş yerinden izin alamam çünkü yeni işe girdim. İş çıkışı gitmeye kalksam direkt işten bile gitsem gitmem çok geç oluyor. Bir de dönüşü var.

Düğün cumartesi ve ben cumartesileri de çalışıyorum ve başka bi ilde :/

Sizce gitmesem çok mu ayıp olur

Söyledikleriniz gitmemeye gayet haklı sebepler, böyle anlatırsanız ayıp olmaz ama ne kadar haklı sebepleriniz de olsa, arkadaşınız kırılacak bir sebep bulacaktır.

Ben okulum sebebiyle arkadaşımın düğününe gidememiştim. Gitmedim diye 10 yıllık arkadaşlığımızı silip attı.
Ama siz, size uyanı yapın. Elinizden gelen için çabalanıyorsunuz

Benim arkadaşım olsan kırılırdım ..arkadaslik derecenizi bilmiyorum ama ben ayni odayi paylastigim arkadasimin dugunue taaaa 8 saatlik yola gittim oda beni kendi gelin olmasina ragmen hic yanliz bıraktirmadi yanima birilerini gönderip durdu cok iyi agırladı hala gorusuyoz zaten 17 senelik arkadaşim

Gerçekten gidemeyecek durumdaysanız kırılması alınması saçma. Evet yakınların hiç sebep yokken ya da sudan sebeplerle düğüne gelmemesi üzücü ama gerçekten haklı sebep varsa ki bunu sadece siz bilrbilirsiniz o zaman anlayış göstermesi lazım

Ayıp olacak bişey yok sonuçta sebepleriniz var. Düğün tarihini alırken sana mi sordu ki ayıp olsun Imkaniniz varsa olursa elinizden geleni yaparsınız olmuyorsa olmuyor dur anlayisla karsilayamiyorsa zaten arkadaslik değildir o bencilliktir!

kınaya giderdim, benim de uzaktan iş çıkışı arkadaşlarım geldi, 1 saatliğine bile gelseler çok mutlu olmuştum.

Bu sizin arkadaşınıza ne kadar deger verdiğinizi gösterir. Değil karşıya geçmek bir ülkeden diğer ülkeye uçup ülke içinde de uçak ve otobüs transferi yapacagım arkadaşımın düğünü için hiçbiri de gözümde büyümüyor. çok önemli bir sınav olur ya da saglıgınız elvermez allah korusun bunlar bahane edilir diğer türlüsü bence önemsememek oluyor. Ama dediğim gibi arkadaşlıgınız sizin için önemli değilse ayıp olmasını da pek önemsemez insan.

Dünyanın sonu değil, yakın arkadaşlarımdan düğününe gidemediğim oldu. Yakın arkadaşlarımdan düğünüme gelemyen oldu. Zerre kadar önemi yok benim için, sebebi varsa.

ama gıdemeyecek durumdasınız hafta sonu calısıyorsunuz hafta ıcı ızın alamıyorsunuz arkadas sehır dısında
bence anlayıs gostermelı tum samımıyetınızle konusun ve ben olsam bır haftasonu mesela pazar gunu ev hedıyem veya altınımla bırlıkte zıyaretıne gıderdım... oyle yaparsınız

1 saatliğinede olsa gitme şansınız yok mu? Sonuçta en güzel ve en özel anında yanında olmalısınız diye düşünüyorum. Bende olsam alınırım heralde çok büyük sebep olmazsa tabi

Arkadaşlıklar verilen değerler bu günler için değil mi ???? Çok samimi ve halen de bağlarınız kopmadıysa gidilmelidir bence bugün ona yarın sana

Arkadaşlıklar verilen değerler bu günler için değil mi ???? Çok samimi ve halen de bağlarınız kopmadıysa gidilmelidir bence bugün ona yarın sana

Yamş şöyle aynı şehrin farklı yakaşaromsayız mezun olduğumuzdan beri hiç görüşmedik. Ayda yılda bi kere konuşuruz

Arkadaşınıza durumu önceden soyleyin ve eğer işten saatlik izin alma gibi durunuz varsa en azından kınaya gidin.

İnsanlar asla söyledikleri kadar meşgul degildir.Herkesin önceliği vardır ve bazen sıra size gelmez gibi bi sey demişti Paul Auster.Öncelik ,verilen değere göre değisir.Buna siz karar vericeksiniz .

Olur tabi ki bu kadar yakınsanız. Ama kendiniz bu kadar yakın hissetseydiniz bunu buraya sormazdınız bile, bir şekilde giderdiniz. Demek ki o kadar da yakın hissetmiyorsunuz. Ben arkadaşımın düğünü için şehir değiştirdim, bırak karşı yakayı. Yakınlık hissetmiyorsanız artık bence gitmeyin; konuşmazsınız, görüşmezsiniz, biter gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…