- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
çeyizin çok güzel canım maşallah pek de cokmusbır an kendımı dusundum benım ceyızım cok cok az hatta hıc yok bız esımle bırlıkte alıyoruz. ısım cok gec oldu o yuzden alamadık canım. gule gule kullan
herseyini ii günlerde kullan insallahh
Her resmi tek tek inceledim canım hepsi çok güzel.. Çok özenle ve emekle hazırlanmış belli.. Rabbim bu çeyizle birlikte yuvana hep mutluk ve huzur versin.. Bize de bu günleri görmek nasip etsin
hepsi cok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım cok güzelleri..
cnm hepi çok güzel güle güle kullann mevlam ağız tadı versin gerisi boşşşş
heyy maşallahhh
güle güle kullan hepsini..yapanında sereninde ellerine sağlık valla çok hoşuma gitti
saol cnm ev yakın olduğundan bi taşıması zor olcak nişanlıma taşıtcam hepsini cumartesi günüfotoyu nişanlım çekti önce kızdırdı ters ters bakarkende çekmiş benimde hoşuma gidiyor normal bi fotomuz yok zaten
hayırlı olsn cnm iyi günlerde kullanın
çok güzel çıkmışsınız gerçekten bayıldımne mutlu sana evin alene yakınsa değerini bil inşallah abbim yüzünüzü güldürsün
herseyin cok güzel, güle güle huzurla mutlulukla kullan insallah.
ama bende cogu arkadasa katiliyorum cok fazla sey almisin.
nereye koyacaksin, ne zaman kullanacaksin bunlari sen :) ayrica
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=189066&d=1304425382
ic camasirlarinin altinda ki kurani kerim mi? eger öyleyse kurani kerim, ALLAH yazisi ve ic camasiri ayni karede biraz uygunsuz olmus...
herseyin cok güzel, güle güle huzurla mutlulukla kullan insallah.
ama bende cogu arkadasa katiliyorum cok fazla sey almisin.
nereye koyacaksin, ne zaman kullanacaksin bunlari sen :) ayrica
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=189066&d=1304425382
ic camasirlarinin altinda ki kurani kerim mi? eger öyleyse kurani kerim, ALLAH yazisi ve ic camasiri ayni karede biraz uygunsuz olmus...
Ben de şimdi çok benzer bir şey yazıcaktım.
Öncelikle her şeyi güle güle kullan , evinden bereket bolluk eksik olmasın.
Çeyizlerine de çok özenmişşsiniz belli ama ben olsam özel çamaşırlarımı sergilemezdim, elalem niye görsün benim sutyenlerimi , tamam saten gecelik takımı asılabilir belki.
Hadi diyelim koydun
çamaşırlar, tüylü terliklerle Kuran-ı Kerim'in yanyana yer alması bence de hoş olmamış, arkadaşıma katılıyorum
haklısın cnm ama yerine kaldırmadan çekmişim fotoyu en son asılcaktı konmuş kalmış orda yoksa uygunusuz olduğunu bizde biliyoruz sen diyene kadarda fark etmedim hiç fotoda
maşallah... iyi günlerde kullan herşeyin çok güzel...
Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
maaşallah çok güzelmiş çeyizin.. ii günlerde kullan
:) o telasin icinde gözden kacabiliyor bazen biseyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?