Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Ben her yaptıklarına karşı sustum o sebepten içimde patlıyor sırf eşim için susuyorum Rabbim biliyor.

Sukurler olsunki senin aldigin terbiyeden almamisim kimse seni pohpohlamk zorunda deil ayni fikirde olmak zorundada deil sen gormezden gelmeye devam et senin bu huyunla esinde seni gormezden gelir yakinda
Sizi gözardı etmemişim neden bu tepkiniz anlamadım herneyse Allah kalbinize göre versin iyi geceler.

Mevzu ne yahu bi özet gecin tek tek eski konularınızımı arastıralım
Bazen şurayı sadece defter gibi kullananlar var .
Konu çok uzun malesef ama eşimle uyumlu ailesiyle uyumsuz bir gelinim görücü usulü evlendim düğün üstü herşeye sustuğumuz ailem sorun çıkarmadığı halde gelen akrabalarımıza bile hürmet edilmeyerek çok büyük ayıp edildi düğüne üç beş gün kala evimiz basıldı ayrılalım diye hatta kına günü son kozu kullanarak ailesi eşimi reddetti dönsün diye olmadı düğün günü eşimle yeniden barıştılar o gün bitti ve herşey unutuldu gitti daha sonrasıda var ama bunlara göre pek birşey değil.

Eline sağlık mikrofon sende kalsın:) kaç para ulan bi çerez diye bağırasım geldi incir çekirdeği dolduramayacak konuların destan haline gelmesi...

Konu sadece kv değil bu durumda. Olsun bundan sonrası önemli bence evinize esinize odaklanın yoksa iyice saygısız bi ortam haline dönesecek gibi herkes düzelir siz kötü olursunuz ailesi sonuçta ...

Ne alaka teyzeye küfür eden sizsiniz.
Ayrıca büyüten nasıl dede oluyor yapmayın ya! Madem büyüten dede neden anneden o kadar şey beklediniz?
Nerde etmişim pardon tam olarak alıntı yapar mısınız öyle birşey yok ki o kadın küfürlerin en güzellerini layıktı.Etsemde ettim derim problem yok.basbaya Dedesi onunla yaşamış yemiş içmiş kalkmış.Dedesi eşime kız bulmuyordu çünkü yada dedesi orada burada ağlamıyordu oğlum evlenmiyor diye herşeyin güzeli vaadini veren o yapmayan oysa kusura bakmasın kimse verdiği sözde duramayan bir insan ve çok daha fazla olumsuz çıkaran bir insandan uzak dururum ben.

ya valla vardır yaşattıkları sana. Ben seni çok da eleştiremeyeceğim.
Düğünüme başka şehirlerden 50 tane akrabam geldi hiçbirinin yüzüne bakılmadı onu geçtim görümcem tarafından kuzenlerim azarlayıp kaynanam tarafından görüşmek istesem halam hastalıklı insan muamelesi gördü yani sadece benle kalsaydı olay güzel olurdu.

Konu sadece kv değil bu durumda. Olsun bundan sonrası önemli bence evinize esinize odaklanın yoksa iyice saygısız bi ortam haline dönesecek gibi herkes düzelir siz kötü olursunuz ailesi sonuçta ...
Aynen öyle birtek o değil ben zaten eşime odaklanın onlarla ilgilenen ben değilim ben birşey yapmadım valla o kadar şey yapıp iyi olan onlar olacaksa helal olsun

Kayınvalidenizin ömrü boyunca hiç hayır dua almadığını düşünüyorum çünkü sizin gibi bir gelin ancak bedduayla nasip olur.
Ona iyi dua eden bir gelini var ama sadece kırıklığı ve üzüldüğü için uzak durmak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…