Aylar sonra gelen mesaj

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı

Son durum : Kızlar ben bunu çok kötü hatırlıyorum. Hiç iyi bir an aklıma gelmiyor hep kötü hep kötü. Biraz önce baktım engellememe rağmen numaramı silmiyor 1 ay oldu sanırım. Numaramı silmemesi bile asabımı bozdu. Çok saçma yani. Erkekler böyle dimi? Galiba ömür boyu numaramı silmeyecek. Hasta gibi. Saçma değil mi?

Son düzenleme:
Ben bunun numarasını dahi silmiştim ayrıca o silmiyor

Boşta kalmış ve yazmış. Sonra sen ve haricinde yazdıklarından biri daha cevap vermiş aramamış hepsi bu adı üstünde eski, eskide kalsın boşver.
Öyle dimi hep beni mutsuz etti zaten. İnsanları hayatını köti etkilemeye gerek var mı bilmiyorum. Tam böyle geçti gitti dedim gene böyle saçma sapan bir şey yapıp beni huzursuz etti

Hala bıraktığı yerde misin diye merak etmiş,yazmış.

Cevap vermişsin,bıraktığı yerde olduğunu görmüş,hevesi kaçmış.Ama seni merakta bırakıp kaçmış.

Merak etmemişsin,hiç istifini bozmamış,kaçanın ardından koşmamışsın. Ay çok da iyi yapmışsın.

Böylece eski sevgilin dumur olmuş olay örgüsü tekrar başa dönmüş. :))

Kesinlikle boş ver.Çok önemli bir şey olsa söz verdiği zaman arar ya da bir şey konuşabilir miyiz diye sormadan can havliyle atağa geçip konuşurdu. Gereksiz gereksiz işler. Zamanını harcama

Yani hiç cevap vermemem daha mı doğrı olmuş arkadaşım kötü kırıcı şeyler yazardım ben olsam dedi ama onu da kendime yakıştıramadım yanıt vermedim

Yani hiç cevap vermemem daha mı doğrı olmuş arkadaşım kötü kırıcı şeyler yazardım ben olsam dedi ama onu da kendime yakıştıramadım yanıt vermedim

Kesinlikle çok iyi olmuş. Kötü bir şey yazmak,arayacağım diyip aramadığında; merak edip aramak onu çok önemsediğinizi gösterirdi.

Kesinlikle çok iyi olmuş. Kötü bir şey yazmak,arayacağım diyip aramadığında; merak edip aramak onu çok önemsediğinizi gösterirdi.
Şimdi numaramı da silmiyor muhtemelen aylar sonra gene yazabilir hep böyle sessiz kalmak daha mı doğru. Engellemek de ciddiye aldığımı gösterir gibi geliyor. Ama artık yazsın da istemiyorum benim yolum başkasıyla olacak öyle hissediyorum

+1 arkadaşın dediği gibi seçeneği zaten vardır da onun. Belki başkasına da mesaj atmıştır mikrop bunlar
Vaktim yoktu arayamadım özür dilerim çok yalan yani bir de gece atıyor bu mesajı biraz da seviyesizce geldi bana aylar geçmiş gece yazacak cesaret

Sessiz kalmakta en büyük cevap aslında. İyi yapmışsın boşver. Arayacağım deyip aramamış. Bu bile sana ne kadar değer verdiğinin göstergesi..

Sessiz kalmakta en büyük cevap aslında. İyi yapmışsın boşver. Arayacağım deyip aramamış. Bu bile sana ne kadar değer verdiğinin göstergesi..
Hiç değer vermedi zaten bence de. Ama geçmiş gitmiş zaten mutsuz olmuşum sen niye tekrar kötü şeyler hatırlatıyorsun tekrar niye mesaj atıyorsun haksız mıyım

Belki sizden yüz bulsa hata ettim affet falan diyip barışmak isteyecekti. Ama böylesi yine bırakıp gider
Elbette öyle. Ama asıl saçma olan da kendi gitmesi sonra kendim bir şey konuşacağım demesi sonra konuşmaması sonra arayamadım diyip özür dilemesi hiç böyle 28 29 yaşında insana yakışan hareketler değil

Silmesin umursama. Numaramı niye silmedin ya da siler misin demek için de iletişime geçme çünkü bu konuşmanın bahanesi olur.
Bence de engellemek hem ciddiye aldığını gösterir hem de çocukça. Rehberinden sil ve cevap verme. Sen cevap vermedikçe yazmaz artık.
Başkasıyla olmalı bence de yolun:). Bu çocuk geri dönse de tekrar ayrılırsınız gibi geldi bana

Rehberimde bile yoktu geçip gitmişti yeniden yazınca kaydettim ama hadsiz yani.

Bir de gece yazması acaba ilk mesajına cevap verdiğim için bu hakkı kendinde mi görmüş bana çok saygısızca geldi. Belki konuştuğum biri var aylar geçmiş neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…