- 3 Ağustos 2018
- 137
- 171
- 33
- 32
Elbette. Hadi iyi bir insan olsa, sizde bıraktığı iz acı değil de mutluluk olsa mesajına cevap verilirdi. Umursamayın, cevap vermeyin, engellemeyin.Benim ilk mesaja cevap vermem de hata mıydı
Neden insanlar bu kadar kötü anlamıyorum. Her şeyi mahvetmişsin zaten tekrar hatırlatmak niye anlamıyorum. Bir vaktim yoktu ondan arayamadım özür dilerim diyor hiç inandırıcı değil. Aslında söyleyeceği bir şey bile yoktu bence. İnşallah bir daha böyle biri çıkmaz karşımaElbette. Hadi iyi bir insan olsa, sizde bıraktığı iz acı değil de mutluluk olsa mesajına cevap verilirdi. Umursamayın, cevap vermeyin, engellemeyin.
Bence de öyle hatta bir konu yok anlatacağı. Ama sessiz kalmak kırgınlık olarak yorumlanır mı? Bu hareketimle pek de umursamadı olarak yorumlanmak istiyorum sanırımSessiz kalman en iyisi olmuş hiç cevap verme
Önemli bir şey olsaydı arardı
Bahanesi hiç inandırıcı değil
Umursamadığını düşünür sonuçta cevap vermemişsinBence de öyle hatta bir konu yok anlatacağı. Ama sessiz kalmak kırgınlık olarak yorumlanır mı? Bu hareketimle pek de umursamadı olarak yorumlanmak istiyorum sanırım
Bir daha da yazamaz artık değil mi yazınca 3 4 gün ruh halim kötü oluyor. Hiç iyi bir şey hatırlamıyorum eskiye dair çünkü.Umursamadığını düşünür sonuçta cevap vermemişsin
Yazabilir.Bir daha da yazamaz artık değil mi yazınca 3 4 gün ruh halim kötü oluyor. Hiç iyi bir şey hatırlamıyorum eskiye dair çünkü.
Yüzsüz dimi buBana da yazacak gibi geliyor. Ama cevapsızlığı hazmedemediği içinYazabilir.
Hiç umursama yokmuş gibi davran yaşanılanlar iyi veya kötü bitmiş gitmiş birşey.
Düşünmene bile değmez.
Açıkçası ben sana zamanında haketmediğin şekilde davrandım içimden de çıkmadı özür dilerim bundan sonra mutlu olursun umarım gibi bir şey der belki diye düşündüm ama şu an kesinlikle öyle düşinmüyorum. Yani lisedeki insanlar gibi canı sıkıldıkça mesaj atmak bana çok saygısızca geldi. Yani düşündüğü ben bu kızla ne zaman istesem görüşürüm zaten gibi bir şey mi?Yoklamış seni.hala oralardanısın diye.ilk mesaj attıgında da dönüş yapmasaydın keske.buarada emin ol öyle sana diyecek bir konusu falanda yok.yoksa dokuz ayda derdi diyecegini bir sekilde.egosunu tatmin etmeye calısmış işte.!neyseki dger aramalarına dönmemişsiniz.bırakın o merakta kalsın asla ve asla iyi yada kötü dönmeyin.biten birmiştir.denenmişin denemesi olmaz.
Cevap vermekle ilk önce küçük düşmüş müyüm çok?Yoklamış seni.hala oralardanısın diye.ilk mesaj attıgında da dönüş yapmasaydın keske.buarada emin ol öyle sana diyecek bir konusu falanda yok.yoksa dokuz ayda derdi diyecegini bir sekilde.egosunu tatmin etmeye calısmış işte.!neyseki dger aramalarına dönmemişsiniz.bırakın o merakta kalsın asla ve asla iyi yada kötü dönmeyin.biten birmiştir.denenmişin denemesi olmaz.
Gece olup olmadık yerde zamanda mesaj atma sevgilim kizar de..Vaktim yoktu arayamadım özür dilerim çok yalan yani bir de gece atıyor bu mesajı biraz da seviyesizce geldi bana aylar geçmiş gece yazacak cesaret
Çok tatlısınız :)Gece olup olmadık yerde zamanda mesaj atma sevgilim kizar de..
Çok saygısızca geldi bana zaten hep saygısızdı. Amacı yok mesela saçma sapan hareketler. Böyle insan nasıl mutlu olur bilmiyorum. Ben birinin kalbini kırsam üzülürüm. Bu neler yapmış hala saygısıxlıkEngelle gitsin ya neden çocukça olsun. Kafasına göre istediği zaman seni rahatsız edemez. Kafanı karistirmasina izin verme.
Engelle gitsin ya neden çocukça olsun. Kafasına göre istediği zaman seni rahatsız edemez. Kafanı karistirmasina izin verme.[/QUOTE
Kafa karıştırmak olabilir niyeti aslınsa kendisi bile bilmiyordur niyetini öyle dengesiz bir tip. Zamanında dediği her şeye inanırdımEngelle gitsin ya neden çocukça olsun. Kafasına göre istediği zaman seni rahatsız edemez. Kafanı karistirmasina izin verme.
Bence engelle ve unut. Tarihe göm gitsinKafa karıştırmak olabilir niyeti aslınsa kendisi bile bilmiyordur niyetini öyle dengesiz bir tip. Zamanında dediği her şeye inanırdım
İlerde mutlu olacağım hissediyorum haklısınızBence engelle ve unut. Tarihe göm gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?