Aylar sonra gelen mesaj

Bence sonrasında da cevap vereceğim sandı hep. Ve şaşırdı sanırım. Hiç cevap vermiyeceğim evet tek bir harf bile yazmayı hakedecek biri değil

Çok net olarak amacını söyleyeyim hemen. Seninle bi şey konuşacağını söyleyip yarım bırakmış. Yani bilerek seni merakta bırakmış sen kafanda kur diye. Acaba beni mi özledi? acaba benimle barışmak mı istiyor?
diye düşünmen için. Sen böyle düşünüp merakına yenik düşüp
Ne anlatacaktın diye mesaj atsaydın istediği oltaya gelmiş olacaktın. Bunu yapmamakla iyi etmişsin. Geçmiş geçmiştir. Böyle canı istediğinde giden, istediğinde geri dönen birine layık görme kendini. Tekrar mesaj atarsa şu an görüştüğüm biri var konuşmamız doğru olmaz de ve cevap vermeden engelle. Ya da bence hiç cevap verme. Rehberinde ekli olmasın seni görmesin whatsapptan falan. Engelle böylelikle seni huzursuz edemez. Kafan rahat olur

İnsan niye böyle bir şey yapar peki? Ne kafayla yani? Kendi bir şey söylicem dediyse kendi söyler ben neden sorayım ne söyleyeceksin diye. Şimdi küçük duruma o düşmüş olmuyor mu?

Bir de gece yazması acaba ilk mesajına cevap verdiğim için bu hakkı kendinde mi görmüş bana çok saygısızca geldi. Belki konuştuğum biri var aylar geçmiş neticede

Gece yazması tamamen kendi rahatlığından da olabilir,ilk mesajına cevap vermen onu cesaretlendirmiş de olabilir. Ama vermişsin ilk mesaja cevap bir kere. Artık umursamasan olmaz mı?

Gece yazması tamamen kendi rahatlığından da olabilir,ilk mesajına cevap vermen onu cesaretlendirmiş de olabilir. Ama vermişsin ilk mesaja cevap bir kere. Artık umursamasan olmaz mı?
Aslında şu an çok kızgınım sadece. Zamanla geçecek bu da. Bu saygısız sadece zaman kaybıydı

İnsan niye böyle bir şey yapar peki? Ne kafayla yani? Kendi bir şey söylicem dediyse kendi söyler ben neden sorayım ne söyleyeceksin diye. Şimdi küçük duruma o düşmüş olmuyor mu?
Neden yapar söyledim kafa karıştırmak eski sevgiliyi peşinden koşturmak, bir kaç kez dışarı çıkıp vakit geçirmek ,can sıkıntısı. Başka amacı yok. Cevap vermediğin için evet küçük duruma düşmüş oluyor.

Kalsın böyle o zaman. Zaten benim karşıma sevgi dolu saygılı biri çıkacak ilerde. Yoluma bakıcam

üstelememekle en iyisini yapmışsın.Ha yine yazarsa ağzının payını vereceğinden hiç şüphem yok.

Son bir sorum daha var bu bana karşı mı böyle saygısızdır bir tek genel olarak mı
Bence genel olarak böyle . Üzerinden 9 ay geçmiş. Eski samimiyetiniz Yok. Biraz düşünceli ya da kibar olsa, - ki sizi üzmüş. Sizde hatrının olmadığını bilir. Canınızı sıktığı günleri bilir ve gece mesaj atacak samimiyeti bulmaz. İlk mesajı atmak için de. Bu resmen dalga geçmek. Ayrıca size karşı saygısız ama genel olarak iyiyse ne değişir ki? Bu ihtimal çok daha kötü bence.

Ben de öyle düşünüyorum zaten kötü olan bu dalga geçilme hissi

bence konusacaak kimseyi bulamamis sana yazmis senin konusacagini dusunmus bu ne rahatlik ya.konusmak isteyen zaten sen okur dediginde direk arardi

Engelle gitsin senin sıkıntılı olduğunu zaman yanında olmayıp terkeden bir ile daha neyi konusacaksin.

Engelle gitsin senin sıkıntılı olduğunu zaman yanında olmayıp terkeden bir ile daha neyi konusacaksin.
Öyle aslında ben seni zamanında kırdım haksızlık ettim özür dilerim bundan sonra mutlu olursun inşallah falan der diye düşündüm ama hiç o kafada o iyiniyette biri değil eminim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…