Bence sonrasında da cevap vereceğim sandı hep. Ve şaşırdı sanırım. Hiç cevap vermiyeceğim evet tek bir harf bile yazmayı hakedecek biri değilbence cevap vermeyebilirdiniz ama cevap vermeniz onu önemsediğiniz anlamına gelmez o mesajı almamaıştır aksine kin gütmeyip, nefret belirtisi göstermemek bana göre o kişinin o kadar da vazgeçilemez olmadığının bi mesajı. ona şaşırmış olabilir senden tepki bekliyordu bence, sonrasında cevap vermeyişiniz de cool olmuş artık hiç cevap vermeyin, geç görün mesajları dönmeyin.
İnsan niye böyle bir şey yapar peki? Ne kafayla yani? Kendi bir şey söylicem dediyse kendi söyler ben neden sorayım ne söyleyeceksin diye. Şimdi küçük duruma o düşmüş olmuyor mu?Çok net olarak amacını söyleyeyim hemen. Seninle bi şey konuşacağını söyleyip yarım bırakmış. Yani bilerek seni merakta bırakmış sen kafanda kur diye. Acaba beni mi özledi? acaba benimle barışmak mı istiyor?
diye düşünmen için. Sen böyle düşünüp merakına yenik düşüp
Ne anlatacaktın diye mesaj atsaydın istediği oltaya gelmiş olacaktın. Bunu yapmamakla iyi etmişsin. Geçmiş geçmiştir. Böyle canı istediğinde giden, istediğinde geri dönen birine layık görme kendini. Tekrar mesaj atarsa şu an görüştüğüm biri var konuşmamız doğru olmaz de ve cevap vermeden engelle. Ya da bence hiç cevap verme. Rehberinde ekli olmasın seni görmesin whatsapptan falan. Engelle böylelikle seni huzursuz edemez. Kafan rahat olur
Bir de gece yazması acaba ilk mesajına cevap verdiğim için bu hakkı kendinde mi görmüş bana çok saygısızca geldi. Belki konuştuğum biri var aylar geçmiş neticede
Aslında şu an çok kızgınım sadece. Zamanla geçecek bu da. Bu saygısız sadece zaman kaybıydıGece yazması tamamen kendi rahatlığından da olabilir,ilk mesajına cevap vermen onu cesaretlendirmiş de olabilir. Ama vermişsin ilk mesaja cevap bir kere. Artık umursamasan olmaz mı?
Neden yapar söyledim kafa karıştırmak eski sevgiliyi peşinden koşturmak, bir kaç kez dışarı çıkıp vakit geçirmek ,can sıkıntısı. Başka amacı yok. Cevap vermediğin için evet küçük duruma düşmüş oluyor.İnsan niye böyle bir şey yapar peki? Ne kafayla yani? Kendi bir şey söylicem dediyse kendi söyler ben neden sorayım ne söyleyeceksin diye. Şimdi küçük duruma o düşmüş olmuyor mu?
Kalsın böyle o zaman. Zaten benim karşıma sevgi dolu saygılı biri çıkacak ilerde. Yoluma bakıcamNeden yapar söyledim kafa karıştırmak eski sevgiliyi peşinden koşturmak, bir kaç kez dışarı çıkıp vakit geçirmek ,can sıkıntısı. Başka amacı yok. Cevap vermediğin için evet küçük duruma düşmüş oluyor.
BENce de çok doğru bir kararKalsın böyle o zaman. Zaten benim karşıma sevgi dolu saygılı biri çıkacak ilerde. Yoluma bakıcam
Son bir sorum daha var bu bana karşı mı böyle saygısızdır bir tek genel olarak mıBENce de çok doğru bir karar
Bence anladı artık kızdığımıüstelememekle en iyisini yapmışsın.Ha yine yazarsa ağzının payını vereceğinden hiç şüphem yok.
Bence genel olarak böyle . Üzerinden 9 ay geçmiş. Eski samimiyetiniz Yok. Biraz düşünceli ya da kibar olsa, - ki sizi üzmüş. Sizde hatrının olmadığını bilir. Canınızı sıktığı günleri bilir ve gece mesaj atacak samimiyeti bulmaz. İlk mesajı atmak için de. Bu resmen dalga geçmek. Ayrıca size karşı saygısız ama genel olarak iyiyse ne değişir ki? Bu ihtimal çok daha kötü bence.Son bir sorum daha var bu bana karşı mı böyle saygısızdır bir tek genel olarak mı
Ben de öyle düşünüyorum zaten kötü olan bu dalga geçilme hissiBence genel olarak böyle . Üzerinden 9 ay geçmiş. Eski samimiyetiniz Yok. Biraz düşünceli ya da kibar olsa, - ki sizi üzmüş. Sizde hatrının olmadığını bilir. Canınızı sıktığı günleri bilir ve gece mesaj atacak samimiyeti bulmaz. İlk mesajı atmak için de. Bu resmen dalga geçmek. Ayrıca size karşı saygısız ama genel olarak iyiyse ne değişir ki? Bu ihtimal çok daha kötü bence.
Öyle görünüyorKendini hatırlatmış, seni yan cepte tutmak istiyor .birgün boşta kalırsa lazım olursun diye ..
bence konusacaak kimseyi bulamamis sana yazmis senin konusacagini dusunmus bu ne rahatlik ya.konusmak isteyen zaten sen okur dediginde direk arardiKızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı
Aynen öyle ve ben bunların hiçbirini haketmedimbence konusacaak kimseyi bulamamis sana yazmis senin konusacagini dusunmus bu ne rahatlik ya.konusmak isteyen zaten sen okur dediginde direk arardi
Erkeklerin çoğu yapar bence bunu. O yüzden üzülmeyen değmez. Cevap vermeyerek siz gereken cevabı aslında vermişsiniz ve rezil olmuşBen de öyle düşünüyorum zaten kötü olan bu dalga geçilme hissi
Öyle aslında ben seni zamanında kırdım haksızlık ettim özür dilerim bundan sonra mutlu olursun inşallah falan der diye düşündüm ama hiç o kafada o iyiniyette biri değil eminim artıkEngelle gitsin senin sıkıntılı olduğunu zaman yanında olmayıp terkeden bir ile daha neyi konusacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?