Hayir yani insan dogumdan sonra ilk kez kiytirik elalem dugunu icin mi esini cikarir disari bu da bir gerizekalilikBen onu doğumdan sonra 2 kere eglenmeyede yolladım bu ilk nefes alısi falan da değil yani
Resmen umursamiyorum seni dedi bana haraketleriyle benim kalkıp dans etmemi istemedi kendi iki kere kalktı sen benden rahatsiz oluyorsun o zaman? Neden beni götürdün o zaman mecburiyetinden demek ki .. hiç sıkıldım mi diye bile sormadı emri vaki yaptı bana herseyi dün
Var evet ama araba hep ondaHayir yani insan dogumdan sonra ilk kez kiytirik elalem dugunu icin mi esini cikarir disari bu da bir gerizekalilik
Canim arabaniz var mi? Eger varsa eve kapanmaniza gerek yok ki sana da yazik
Kiyamam sanaVar evet ama araba hep onda
Ve is kolik gelmiyor ki işten eve çoğu zaman yemek yiyemitoruz birlikte gezmek şurada dursun. Ve bu kadar şeye rağmen ben bu adamı neden idare ediyorum berbat bir evliiligim var
5 aylık. Benim ki de arabada çok rahat uyuyor arabada uyuyarak uyku düzeni oluşturdum.Kiyamam sana
Bebisiniz kac aylik? Benim de minik bebisim var ve sadece arabada gezerken sorunsuz uyuyor da ondan soruyorum kuzum,
Aaa nasil yaptin senden ogrenmem lazim, benimki de 3,5 aylik5 aylık. Benim ki de arabada çok rahat uyuyor arabada uyuyarak uyku düzeni oluşturdum.
Her akşam 9 da arabaya bindik her akşam dediğim 4 gün :)Aaa nasil yaptin senden ogrenmem lazim, benimki de 3,5 aylik
Kocani alip karsina konustun mu evliliginizden memnun olmadigini?
Yırtın lütfenAy yırtarım öyle kocayı.
Canim cok akillica ben de deneyeyim bunuHer akşam 9 da arabaya bindik her akşam dediğim 4 gün :)
9.30 a kadar dolaşmak yetiyordu
Uyuyunca eve getirip soyup yatağına yatiriyordum şimdi 9.30 10.00 dedin mi uyuyor maşallah bende bunu 4 aylık olacaktı oturttugumda
Ama sonra hiç bozmadim saat 9 oldumu misafir falan anlamam evin ışıkları Soner tv kapanır o çocuk uyuyana kadar.
Bi kere daha tartıştık gecenlerde bu kadar gerginlik yoktu
Ben mutlu değilim artık kendimi hizmetçi yaşamda amaacsiz görüyorum
Yalnız yemek yemek istemiyorum
Yalnız uyumak istemiyorum dedim susturdu hemen beni az kaldı böyle deme işimi kurana kadar bunlar falan dedi gecistirdi beni
Umursar da burnundan gelirseDüşman başına böyle bir eş.
Eve geldğinde burnundan fitil fitil getırırdım.
Ama havalar çok soğuk dikkat etCanim cok akillica ben de deneyeyim bunucok tesekkur ederim
Madem bekle biraz demis sen de bekle bakalim duzelecek mi? Ben de esime benzer sekilde memnuniyetsizliklerimi soyleyince o da bana bekle der ama sozunu tutar yani sartlsr duzelir mutlaka
Sen de bir bekle, baktin olmuyor yine al karsina konus sana verilen surenin sonuna geldik de
Senın burnundan gelmiş zaten . Sende onunkınden getır.Umursar da burnundan gelirse
Ya o takıyor mu ki takmayan insanin burnundan nasıl getireyim umursamadi beniSenın burnundan gelmiş zaten . Sende onunkınden getır.
Senı takmayan bırıle neden halan berabersın ?Ya o takıyor mu ki takmayan insanin burnundan nasıl getireyim umursamadi beni
Değilim işte gitmiyorum şimdi almıyorum da telefonunuSenı takmayan bırıle neden halan berabersın ?
Çok ağır olmuş ne yapmayı düşünüyorsun peki?@Seninderdindeyim
Çok aradı açtım bende demin neden acmiyorsun telefonları dedi
Duymadım dedim
Duymussundur neye kizdin dedi
Kızmadim dedim
Israr etti zaten yapacağını yaptın gittin eğlendin kafana göre takildin corbanida ictin şimdi soylenerek burnundan getirmeyeyim dedim
Açtı ağzını yumdu gözünü
Hep burnundan getiriyormusum hayatinda ben olduğum için bir şey den keyif alamiyormus ceza miymisim ben ona neymisim neyin tribine girip kendimi ne saniyormusum gelmen gerekiyor demiş ben daha neden uzatmisim gelmisim de ölmüşmuyum sadece onun sinirini bozmusum. Bıkmis benim onu yönetmeye calismamdan. . Ne diyorsun sen dedim gezen dolaşan eğlenen sensin ben susuyorum ve fircami yiyorum? Sen ne yaptığını biliyorsun dile getirmemi istedin lafı ağzıma tıkamak için kavga etmek için arama artık beni rahatsız oluyorum sesini dahi duyunca gelmeyecegim de burada kalicaz dedim kapattım telefonu
Attığı mesaj şu ^ bu 2 oldu Allahın cezası o telefonu eline alıp kendini bir Bk zannediyorsun. Hak ettin bunları . Böyle devam edersen daha çok hak edecegin var^
Hiçbir şey yazmadım
^kal bakalım kaç gün kalabileceksin^ yazdı arkasından ben cevap atmadim. .
Bilerek yapmış böylelikle anlamış oldumÇok ağır olmuş ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Kendine fazla güveniyor eşin, Çok üzüldüm keşke bu kadar uzamasaydı
Bilerek yapmış böylelikle anlamış oldum
Gitmeyecegim benim işime gelir tek korkum sıkıntı çıkartması burada evdekilere akşam arar söylenir yine bana biliyorum açmayınca annemi arayacak demin de aynı şey oldu.
Uf bilmiyorum ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?