Aylar sonra.... Yeni biriyle tanistim...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam beni bilenler bilir. Martta soz attim olayli sekilde. Nisanda bir chat sitesinde biriyle tanistim. Cok donanimli iyi biri tabii netten tanidigim kadariyla.
Biz uc ay telefondan gorustuk sadece sevgili gibi. Uc ayin sonunda uzak sehirlerde oldugumuz icin sehrime yeni geldi.
İlk gorusme vs her sey iyiydi ancak ilk gorusmede optu beni. Ben istemedigimi belli ettim ancak kirmak da istemedim. Yasi basi var olgun biri ergen muhabbeti degil yani.
Neyse eve birakirken dudaktan optu ertesi gun bulustuk bu sefer yine opustuk.
Size soracagim sizce bu normal mi ne tepki verirdiniz? Bizim muhabbetimiz sevgili gibi ama ilk gorusmede biraz tuhafima gitti acikcasi. Yoksa abartiyor muyum?
Ha bir de eski sevgilisinden cok bahsetti kiz evlenmis ama onun hala bahsetmesi de sacma bence. Neyse unutamadigini dusundum tepki vermedim siz ne yapardiniz?
Tskler...

Zorla öpüşmediniz ya . Sonuçta sende karşılık verdin .

Canınız öpüşmek istemiş , öpüşmüşsünüz . Demek ki normalmiş o an sizin için .

O değilde hiç görüşmeden 3 ay "sevgili gibi " konuşmak daha anormal bence .

Neyse ki telefondaki don juan , buluşunca kabağa dönüşmemişte elektrik alımı devam etmiş.

eski sevgilisinden bahsedenler bana zaten itici gelir. ne gereksiz muhabbet.

onun dışında ilk buluşmada öpüşmek .. bilemedim. hani karşılıklı zaten yakınlaşma olur ne biliym öyle hadi olur ama siz belli etmişiniz.

buraya konu açtığınıza göre içinize pek sinmemiş. siz bilirsiniz. hakkınızda hayırlısı

Seni yara bandı niyetine kullanmak istediği için bu kadar hızlı gitmiş olmasın? Keşke biraz mesafeli olsaydın ama olan olmuş.
Ayrilali uc yil olmus.
Asil benim sozlumle ayriligim henuz uc ay. Ama ben cok bahsetmedim sorarsa sadece. Niye soz attigimi fln anlattim.

İlk buluşmada öpüşmek pek normal değil bana göre. Eski sevgilisi evlenmiş içinde kalmış tipi erkekler tehlikeli tip erkeklerdendir. Zira erkeklerin yetersiz beyin kapasiteleri ve evli de olsa aldatmaya müsait bayanları düşününce ürküyorum. Ki benim başıma da geldi benim ex koca, kavuşamadığı lise aşkıyla 5 yıldır görüşüyormuş , sonra bir başkasını bulup 3 kişiyi birden idare etmiş ve ben sonradan bulduğunu yakalayınca diğeri de ortaya çıktı. Sonuç 1 ay içinde boşanma.

Cekingen davrandim evet ben de :)
Cok tskler samimi yorumunuz icin :)

Öpüşmek sevgi eylemidir ama sizi ne için öpmüş bilemem hemen art niyet aramak istemiyorum,zamanla tavırlarından,davranışlarından nasıl biri olduğunu çözersiniz,sıkmayın canınızı.

İlk buluşmada öpüşmekte garip bir şey yok sonuçta kocaman insanlarsınız ama sürekli exinden bahsetmesi garip. O konuya yoğunlaşıp gözlemleyin derim.

Sohbet sitesinde tanisma, 3 ay sadece telefonla gorusme ve ilk gorusmede opusme... Bana normal gelmedi.

Ayrıca, "iyi biri" demeye ne zaman, ne de mekan musaade eder. 3 aylik bir zaman diliminde ve de sadece telefonda mi bu kaniya vardiniz?

Bir seyler olmasi gerekenden hizli gelisiyor gibi. Dikkat edin lutfen.

İlişkiniz ilerlemez bence boşa zaman kaybı. Zaten ayrılalı daha 3 ay olmuş. Biraz kafanızı dinleyin. Uzak ilişki zordur bile bile kendinizi zora sokmayın. Yıpranırsınız.

Ben de hep kotu ihtimalleri dusunup canimi sikiyorum bakalim ne olucak.

İlişkiniz ilerlemez bence boşa zaman kaybı. Zaten ayrılalı daha 3 ay olmuş. Biraz kafanızı dinleyin. Uzak ilişki zordur bile bile kendinizi zora sokmayın. Yıpranırsınız.
Uc aydir ilerlettik ancak gorusebildik elektrik aldik niye ilerlemesin ki?

Tabiiki karar vermek icin henuz erken. Hep acik kapi birakiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…