- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ayrilali uc yil olmus.Seni yara bandı niyetine kullanmak istediği için bu kadar hızlı gitmiş olmasın? Keşke biraz mesafeli olsaydın ama olan olmuş.
Cekingen davrandim evet ben de :)Bence saçma ama eşim de ilk görüşmede öpmüştüben de istemediğimi belli etmiştim ama ters bir tepki de verememiştim..
Eskilerden konu açarsa bir daha "hoşuma gitmiyor benle sohbetlerinde eskilerden bahsetme " de..
Sevgili olarak sadece telefondan gorusuyorduk, uc ay sonra ancak karsilikli bulusabildik. Ve durum bu.valla 3 ay sevgili gibi konuştuysanız normal, ama ilk defa görüşüyor olsaydınız anormal olurdu
O 32 ben 24 yasindayim. Sizce 8 yas normal mi cok mu?İlk buluşmada öpüşmekte garip bir şey yok sonuçta kocaman insanlarsınız ama sürekli exinden bahsetmesi garip. O konuya yoğunlaşıp gözlemleyin derim.
Ben de hep kotu ihtimalleri dusunup canimi sikiyorum bakalim ne olucak.İlk buluşmada öpüşmek pek normal değil bana göre. Eski sevgilisi evlenmiş içinde kalmış tipi erkekler tehlikeli tip erkeklerdendir. Zira erkeklerin yetersiz beyin kapasiteleri ve evli de olsa aldatmaya müsait bayanları düşününce ürküyorum. Ki benim başıma da geldi benim ex koca, kavuşamadığı lise aşkıyla 5 yıldır görüşüyormuş , sonra bir başkasını bulup 3 kişiyi birden idare etmiş ve ben sonradan bulduğunu yakalayınca diğeri de ortaya çıktı. Sonuç 1 ay içinde boşanma.
Uc aydir ilerlettik ancak gorusebildik elektrik aldik niye ilerlemesin ki?İlişkiniz ilerlemez bence boşa zaman kaybı. Zaten ayrılalı daha 3 ay olmuş. Biraz kafanızı dinleyin. Uzak ilişki zordur bile bile kendinizi zora sokmayın. Yıpranırsınız.
Tabiiki karar vermek icin henuz erken. Hep acik kapi birakiyorum ben de.Sohbet sitesinde tanisma, 3 ay sadece telefonla gorusme ve ilk gorusmede opusme... Bana normal gelmedi.
Ayrıca, "iyi biri" demeye ne zaman, ne de mekan musaade eder. 3 aylik bir zaman diliminde ve de sadece telefonda mi bu kaniya vardiniz?
Bir seyler olmasi gerekenden hizli gelisiyor gibi. Dikkat edin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?