Aylar sonra.... Yeni biriyle tanistim...

Uzak durmalısınız. Bana niyeti hiç iyi gibi gelmedi. Güvenmeyiniz, sonrasında gerçekten büyük pişmanlık yaşarsınız. Ayrılıklardan sonra hele kısa süre sonra bu şekilde başlayan ilişkiler büyük hüsranla sonuçlanır. Niyeti hiç iyi değil bence karşınızdakinin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O 32 ben 24 yasindayim. Sizce 8 yas normal mi cok mu?
Tskler.

Bence normal. Adam 40'larında olsa neyse ama 32 yaş daha çocuk sayılır. Ayrıca erkekler geç olgunlaşır bilirsiniz. Ama şöyle de diyim eski eşim ilk sevgilisini hiç unutamamıştı ve biz boşandıktan sonra gördüm ki gidip ona benzeyen bir kızla evlenmiş. Yani takıntı olursa kötü inşallah takıntı yapmamıştır.

Bunu nerden anladiniz?
Sadece optu diye mi?
Aciklayabilir misiniz?

Sen 24 o 32 yasinda elinden tutup parkta yürumesini bekleme. Direkt söyluyorum beklentileri seninkilerden farklidir çünkü yaşanmışlıkları farklidir. Ilk bulusmadan öpüsme hic anormal degil bende kocamla ilk bulusmamizda öpüsmüstüm kocaman insanlarsiniz ergen degilsiniz artik. Fakat bundan sonraki hız önemli baska talepleri olabilir cizdiginiz profilden öyle bi izlenim edindim yaniliyor da olabilirim. Öpüsme kismina takilmayin deri ama cok yeni bir nisan bozmussunuz duygularinizdan emin olun. Elektrik sandiginiz sey bosluk olmasin!

Off onu bilmiyorum
Ciddi iliskim seni taniyana dek uc yildir olmadi dedi de dogru mu
Eski sevgiliyi takinti yapsam bnm yapmam lazim uc ay oldu ayrilali ben coktan unuttum.

Bunu nerden anladiniz?
Sadece optu diye mi?
Aciklayabilir misiniz?
Siz karşınızdakine güveniyorsunuz ve kim ne derse desin devam edeceksiniz sanırım bu şekilde sorguladığınıza göre. Ben fikrimi açıkladım. Dilerseniz dikkate alırsınız, dilerseniz almazsınız. Anlattıklarınıza göre değerlendirme yaptım ve bence dedim. Sizce sorun yoksa dikkate almayabilirsiniz. Sadece bana hiç normal gelmedi.

Estagfurullah niyetim kotu degildi objektif dusunemiyorum su an hoslantidan dolayi konuyu o yuzden actim ki eni konu paylasalim gorusleri diye o yuzden sordum nicin diye belki bnm hic takilmadigim bir konuya takilmissinizdir diye..
Kusura bakmayin.

Ah ya, insallah bu sene guzel haberlerinizi aliriz. Cani gonulden istiyorum bunu.

Ah ya, insallah bu sene guzel haberlerinizi aliriz. Cani gonulden istiyorum bunu.
Insallahh valla taktik degistik damatin ayakabisinin altina yazdi isimlerimizi
Rabim tum bekarlara yuva kurmayi nasip etsin de konuyla alakasiz oldu simdi siteden sut lanacaz
Konu sahibi opturme kendini

Hiç canlı kanlı görüp tanışmadığın biriyle sevgili olmayı normal, ilk görüşme de seni öpmüş olmasını mı anormal olarak buldun.
Okadar konuşmanın havasına girip şeetmiştir canım.

Valla mı kiz benide kaynina alacan mi coşabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…