- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ne gibi?Cıks güvenilir değil...
O 32 ben 24 yasindayim. Sizce 8 yas normal mi cok mu?
Tskler.
Bunu nerden anladiniz?Uzak durmalısınız. Bana niyeti hiç iyi gibi gelmedi. Güvenmeyiniz, sonrasında gerçekten büyük pişmanlık yaşarsınız. Ayrılıklardan sonra hele kısa süre sonra bu şekilde başlayan ilişkiler büyük hüsranla sonuçlanır. Niyeti hiç iyi değil bence karşınızdakinin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benimki nacizane bir düşünce. Tabiki yanılıyor olabirim. Size bol sanş.Uc aydir ilerlettik ancak gorusebildik elektrik aldik niye ilerlemesin ki?
Off onu bilmiyorumBence normal. Adam 40'larında olsa neyse ama 32 yaş daha çocuk sayılır. Ayrıca erkekler geç olgunlaşır bilirsiniz. Ama şöyle de diyim eski eşim ilk sevgilisini hiç unutamamıştı ve biz boşandıktan sonra gördüm ki gidip ona benzeyen bir kızla evlenmiş. Yani takıntı olursa kötü inşallah takıntı yapmamıştır.
Adam misafir gelmis kirmak istemedim.. E tabi hoslanti da yok degil ama ilk gorusme biraz tuhafima gitti.Ben olsam kizardim ne munasebet ilk gorusmede opmek hostt diyip itseydiniz
Ben olsam kizardim ne munasebet ilk gorusmede opmek hostt diyip itseydiniz
Siz karşınızdakine güveniyorsunuz ve kim ne derse desin devam edeceksiniz sanırım bu şekilde sorguladığınıza göre. Ben fikrimi açıkladım. Dilerseniz dikkate alırsınız, dilerseniz almazsınız. Anlattıklarınıza göre değerlendirme yaptım ve bence dedim. Sizce sorun yoksa dikkate almayabilirsiniz. Sadece bana hiç normal gelmedi.Bunu nerden anladiniz?
Sadece optu diye mi?
Aciklayabilir misiniz?
Kiz alakasi sekilde birikim topicinde milelt ev alyim diye dua ediyor bende evleneyim diyeDonusunboylemiolacakti nerede? Sizi pek goremiyorum artik.
Estagfurullah niyetim kotu degildi objektif dusunemiyorum su an hoslantidan dolayi konuyu o yuzden actim ki eni konu paylasalim gorusleri diye o yuzden sordum nicin diye belki bnm hic takilmadigim bir konuya takilmissinizdir diye..Siz karşınızdakine güveniyorsunuz ve kim ne derse desin devam edeceksiniz sanırım bu şekilde sorguladığınıza göre. Ben fikrimi açıkladım. Dilerseniz dikkate alırsınız, dilerseniz almazsınız. Anlattıklarınıza göre değerlendirme yaptım ve bence dedim. Sizce sorun yoksa dikkate almayabilirsiniz. Sadece bana hiç normal gelmedi.
Kiz alakasi sekilde birikim topicinde milelt ev alyim diye dua ediyor bende evleneyim diye
Evvelimin kuzeni evleniyor kina yakiyor simdi damatin ayyakabsinin altia isimlerimizi yazmis kesin evleniyoruz bu sene
Donusunboylemiolacakti dondunmu kiz kinadan kos koca buldum
Insallahh valla taktik degistik damatin ayakabisinin altina yazdi isimlerimiziAh ya, insallah bu sene guzel haberlerinizi aliriz. Cani gonulden istiyorum bunu.
Selam beni bilenler bilir. Martta soz attim olayli sekilde. Nisanda bir chat sitesinde biriyle tanistim. Cok donanimli iyi biri tabii netten tanidigim kadariyla.
Biz uc ay telefondan gorustuk sadece sevgili gibi. Uc ayin sonunda uzak sehirlerde oldugumuz icin sehrime yeni geldi.
İlk gorusme vs her sey iyiydi ancak ilk gorusmede optu beni. Ben istemedigimi belli ettim ancak kirmak da istemedim. Yasi basi var olgun biri ergen muhabbeti degil yani.
Neyse eve birakirken dudaktan optu ertesi gun bulustuk bu sefer yine opustuk.
Size soracagim sizce bu normal mi ne tepki verirdiniz? Bizim muhabbetimiz sevgili gibi ama ilk gorusmede biraz tuhafima gitti acikcasi. Yoksa abartiyor muyum?
Ha bir de eski sevgilisinden cok bahsetti kiz evlenmis ama onun hala bahsetmesi de sacma bence. Neyse unutamadigini dusundum tepki vermedim siz ne yapardiniz?
Tskler...
Altınları da anlattın mı? Belki bu çocuk alır istediklerini?Ayrilali uc yil olmus.
Asil benim sozlumle ayriligim henuz uc ay. Ama ben cok bahsetmedim sorarsa sadece. Niye soz attigimi fln anlattim.
Kiz alakasi sekilde birikim topicinde milelt ev alyim diye dua ediyor bende evleneyim diye
Evvelimin kuzeni evleniyor kina yakiyor simdi damatin ayyakabsinin altia isimlerimizi yazmis kesin evleniyoruz bu sene
Donusunboylemiolacakti dondunmu kiz kinadan kos koca buldum
Altin muhabbetine girmedim. Bel alti vurmaniza gerek yoktu. Ayrica bu konustugum kisi ile digerkini kiyaslayacak kadar umutsuz vaka degilim.Altınları da anlattın mı? Belki bu çocuk alır istediklerini?
Aman öp gitsin. Zaten başka şehirdeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?