Aylar sonra.... Yeni biriyle tanistim...

Insallahh valla taktik degistik damatin ayakabisinin altina yazdi isimlerimizi
Rabim tum bekarlara yuva kurmayi nasip etsin de konuyla alakasiz oldu simdi siteden sut lanacaz
Konu sahibi opturme kendini

Kusura bakmayin konu sahibi. Biraz alakasiz bir yazisma oldu bizimkisi. :)

Ya tabi ha diyince gorusemedigimiz icin uc ay uzadi boyle
O yuzden mi optu diyosunuz

Her şeyi geçtim de doğru anladıysam söz atar atmaz bu adamı bulup konuşmaya baslamissiniz. O daha ilginç geldi bana.
Tam yara bandı niyetine .

Estagfurullah niyetim kotu degildi objektif dusunemiyorum su an hoslantidan dolayi konuyu o yuzden actim ki eni konu paylasalim gorusleri diye o yuzden sordum nicin diye belki bnm hic takilmadigim bir konuya takilmissinizdir diye..
Kusura bakmayin.
Siz kusura bakmayın ben yanlış anlamış olabilirim fakat sadece dikkat etmeniz sizin için iyi olacaktır diye düşünüyorum. İyice tanıyın, onun sizi öpmesine izin vermeseydiniz nasıl bir tepki gösterirdi merak ediyorum. Yaşınız daha küçük, karşınızdakinin davranışı 'bence' pek hoş değil. Ayrıca eski sevgilisinden bahsediyor olması da hiç hoş değil. Bitmiş gitmiş, ayrıca kız evlenmiş, hâlâ bahsetmesi garip. Acele etmenize gerek yok, gerçekten sevebileceğiniz, güveneceğiniz niyeti düzgün kişi olduğuna inandığınız biri çıkacaktır elbet. Sadece tanımaya çalışın. Daha tanışalı çok kısa bir süre olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız.

Her şeyi geçtim de doğru anladıysam söz atar atmaz bu adamı bulup konuşmaya baslamissiniz. O daha ilginç geldi bana.
Tam yara bandı niyetine .
Tesaduf oldu bizimki.
Ama eskisini hicc hatirlamiyorum tamamiyle unuttum.... Onu ve gicik ailesinden kurtulduguma sukrediyorum bile.

YalnI konu sahibicim senin konu kadiblarin altin gunune dondu iki kisi sagda 3 kisi solda alakasiz konusur ya
Kiz bu arada netten tanistin ya ilk yuYuze gelince tanisma basa sardimi yokssa o kameradaki don juanmi cikti yani duygularinda deisme oldumu.
Valka niyeti bozdum bu senede evlenemesem netten aricam kismetimi
Bak benm.kuzen netten tanisti taa azerbaycandan bi kizla evlendi olur olur yani

İyi dilekleriniz icin tsk ederim :)
Evet tanimaya calisiyorum ben de... Flort diyebiliriz aslinda... Hayirlisi cok saolun..

Hızlı başlayan çabuk biter bunu unutma..

3 ay telefonla görüştüğün bir adama nasıl çabucak güvendin?
Bu şehre geldi,ilk buluşma da öptü seni,bu ne samimiyet.

Olmaz efendim,bu işte terslik var.
Önce küçük şeyler olur ,elini tutar ,sarılır ,yanağından öper..Hadi bir nebzee..
Ama senin ki daha ilk aşamada,bu ilişkiden ne beklediğini anlatmış ve seninde karşılık vermenle yürüyecek şimdi..
Çıtayı yükseltin bir sonraki görüşmede bakalım ne isteyecek senden..

Merakla bekliyorumm..

He he canim :))
Soyle ki o beni ilk gordugunde sen fotolarda gorundugunden ne kadar sekermissin dedi :)))
Ben de ilk gordugumde kalbim yerinden cikcak gibi oldu.. Acikcasi ikimiz de cok hoslandik... :))

Tesaduf oldu bizimki.
Ama eskisini hicc hatirlamiyorum tamamiyle unuttum.... Onu ve gicik ailesinden kurtulduguma sukrediyorum bile.
Hayırlı olsun o zaman
Umarim umduğunuz gibi olur mutluluğu yakalarsiniz. Ama ben de biraz aceleci buldum karşındaki kişiyi.
Belki de seni deniyor.

Ben guvendim demedim ki..
Hatta opusurken ben aliskin degilim boyle samimiyete filan dedim biraktik..
Guvensem buraya konu acmam ki canim zaten.

He he canim :))
Soyle ki o beni ilk gordugunde sen fotolarda gorundugunden ne kadar sekermissin dedi :)))
Ben de ilk gordugumde kalbim yerinden cikcak gibi oldu.. Acikcasi ikimiz de cok hoslandik... :))
Hadi hayirliai canim rabbim kaderinde olamayani kalbine koymasin.
Belki cok iyidir vilemeyiz ama bidaha boyle opeyim felan muhabeti olursa host geri bas de ben senin bildigin kizlardan degilim inanmazsan git bana sor de
Bide eaki kzi arkisni anltirsa hic merak etmiyorum senin kirli mazini de

Hayırlı olsun o zaman
Umarim umduğunuz gibi olur mutluluğu yakalarsiniz. Ama ben de biraz aceleci buldum karşındaki kişiyi.
Belki de seni deniyor.
Ben ilk gunden bu samimiyete aliskin degilim dedim biraktik sonra.. Deniyor gibi gelmedi ama bilemem...

Ben guvendim demedim ki..
Hatta opusurken ben aliskin degilim boyle samimiyete filan dedim biraktik..
Guvensem buraya konu acmam ki canim zaten.

Alışık değilsen ileriye gitmee..Bu adamla yürümeyip ayrılırsan bir iki ay sonra,oturup kendine çok kızarsın.
Erkekler zaten bu konuda hızlı,ayarı sen vereceksin.
Sana ilk buluşmada yakınlaşmak,seni öpmek bu kadar kolay olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…