- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.407
- 238
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Kayınvalideyle aynı şehirde yaşamak dert uzakta yaşamak daha dert hangisi iyi bilemedim
onların açmasını bekleyebilirsiniz ya da sanki bir arkadaşınızın başına böyle bir şey gelmiş gibi açabilirsiniz.Çok haklısınız bu olayı laf arasında anlatırken farkettim .konusu nasıl açılır ki .
Ben uzaktayım. Uzak olunca sadece çekirdek aileyle muhatap olunuyor. Teyzesi halası ve onların çocukları falan hayatınızda olmuyor. Ama bazen memlekette olsaydım deyip yazdıklarınızı da düşünmüyor değilim. İki ucu moklu değnek amaaanBen uzaktayım, yakında aynı şehre taşınacağım. Bence aynı şehir daha mantıklı, şöyle yani oğlunu, torunlarını mı özledi? onlar gider ben evimde otururum ya da haftada 2 gün yemeğe çağırırım akşam eşim bırakır evine. Uzakta olunca geldiğinde uzun süre kalıyor çünkü özlüyor o konuda ona da hak veriyorum. Uzak benim düşünceme göre daha sıkıntı
Sallanıp duruyor Düzce Bolu sakarya olasi marmara depremi de var ondan da mı korkmuyorlar ya ? Ben imkanım olsa uzaklasacağım bu bölgeden 2.3 deprem bile hissediliyor kafayı sıyırdık Gerçi Anteplilermiş evleri hasarlı olabilirBen bu durumu öncesinde bilemedim ailesi düzceye gelince biraz ben detaylı sorunca öğrendim .seviyorum sevgilimi ama evlilik çok başka ya .bizim yollarda huzurumuz kalmadı aynı şeyi yaşamak istemiyorum .
Yok yok onların normalleri böyleymiş ev hasarlı olduğundan değil .kızlarının evinde öyle kalamıyorlar tabi .Sallanıp duruyor Düzce Bolu sakarya olasi marmara depremi de var ondan da mı korkmuyorlar ya ? Ben imkanım olsa uzaklasacağım bu bölgeden 2.3 deprem bile hissediliyor kafayı sıyırdık Gerçi Anteplilermiş evleri hasarlı olabilir
Konuyu uzatmadim ne demek? Siz halının altına itince sorun ortadan kalkmıyor.Siz sustukça korktuğunuz başınıza gelecek Açık açık sorun,tavriniz net olsun."Ya bu deveyi gudersin,ya bu diyardan gidersin"Merhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
Yıllarca babamın ailesinden huzur kalmadığı için aile akraba konusunda hassasım travmalıyım .
sevgilimin ailesi Antep ye yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı düzceye gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ben de öyle laf arasında çok uzun süre değil mi ya dedim .Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .annesiyle tanışmıştım kötü biri değil ama ben bu şekilde kalmalara gelemem .sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım .
Aynı şehirde yaşamayalım diye çabalarken böylesi daha kötü oluyor galiba .(biz de sevgilimle istanbuldayız )
Bu durumda ne yapabilirim ilerde böyle olsun istemiyorum cidden . Bu konuları düşünmekte zorunda kalmaktan da nefret ediyorum çünkü çok çektik babamın ailesinden .
Bu da mantıklıymış aynı şehir olursa diye korktum daha kötüsü başıma gelecek galiba hssjjsBen uzaktayım, yakında aynı şehre taşınacağım. Bence aynı şehir daha mantıklı, şöyle yani oğlunu, torunlarını mı özledi? onlar gider ben evimde otururum ya da haftada 2 gün yemeğe çağırırım akşam eşim bırakır evine. Uzakta olunca geldiğinde uzun süre kalıyor çünkü özlüyor o konuda ona da hak veriyorum. Uzak benim düşünceme göre daha sıkıntı
Damat rahatsız olmasin gelin rahatsız olsa da olur tabii yeter ki kızlarının huzuru kacmasın.Yok yok onların normalleri böyleymiş ev hasarlı olduğundan değil .kızlarının evinde öyle kalamıyorlar tabi .
Yok hayır tepkimi biliyor zaten o bahsedince ben öyle çok kalmalara dayanamam ne kadar iyi olunca bile 1 haftadan fazla dayanamam dedim .o da arada gelirler falan diyerek konuyu uzatmak istemedi .o an ilk defa konusu açılmıştı o yüzden çok detaya girmedim .Konuyu uzatmadim ne demek? Siz halının altına itince sorun ortadan kalkmıyor.Siz sustukça korktuğunuz başınıza gelecek Açık açık sorun,tavriniz net olsun."Ya bu deveyi gudersin,ya bu diyardan gidersin"
Ayrılmak dünyanın sonu değil,ailede yaşadınız tecrübelisiniz bu siniklik niye, aşığım çekerim diyorsanız mutluluklar.......
Ben uzaktayım. Uzak olunca sadece çekirdek aileyle muhatap olunuyor. Teyzesi halası ve onların çocukları falan hayatınızda olmuyor. Ama bazen memlekette olsaydım deyip yazdıklarınızı da düşünmüyor değilim. İki ucu moklu değnek amaaan
Ben de çok sevmem misafiri bunu bastıra bastıra söyleyeyim o zaman dhdhjdBiraz aile dinamikleriyle de alakalı ya. Benim eşimin çekirdek ailesinde sadece annesi var. Teyze ve dayıyla da sürekli iletişim halindeler neredeyse her gün, dayıyı severim ama teyzeyle ve çocuklarıyla bir sorun yaşadım görüşmek istemiyorum, hepsi biliyor bunu, teyze dahil. Misafir sevmediğimi de biliyorlar, önünü almak için epeyce söyledim.
Zaten kayınvalidem yaşadığı yerde yalnız, kardeşleriyle arasında 2 saat mesafe var. Biraz rahat olurum o konuda muhtemelen. Kayın aile olunca söz konusu o iki uçlu değnek hep aynı
Bu da mantıklıymış aynı şehir olursa diye korktum daha kötüsü başıma gelecek galiba hssjjs
Ben de çok sevmem misafiri bunu bastıra bastıra söyleyeyim o zaman dhdhjd
Tanımaya başladımİste bunlar rahat insanlar.
Rahat sizde de kalır.
Eş ailesini iyi tanımak lazım.
Öyle sevdim aşık oldum şuan o kadar hikaye geliyor ki.
Gelen insana evladı da gelme demez.
O ailede olacak anlayış sonra sorgula dur.
Bence baştan söyleyin bakalım sevgilinize.
Şimdiden bu tarz olaylarla uğraşmak canımı sıkıyor keşke her şey peri masalı gibi olsaFaydası olur dkfkf
Biz biraz yüzgöz olduk yaşananlardan dolayı. Ben kayınvalideme “kız kardeşini sevmiyorum, menfaatçi” diyebiliyorum mesela. Bunu da görüşmem için zorlamasın diye söylüyorum, bir şey diyemiyor.
İmzayı atana kadar kocayı bile tanımamıyorsun, sen sınırlarını net çizip belirle, gerisi olayların akışına göre şekilleniyor zaten
Valla rahat gün görmemiş eş ailesi ile zor.Tanımaya başladımaynı durumu da ben yaşayacam iyice düşünmem gerek
Ben de çok sevmem misafiri bunu bastıra bastıra söyleyeyim o zaman dhdhjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?