Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

Cok zor durum.Insani hayattan sogutur.tek cozum cooook acikca,net bir sekilde karsina alip ciddiyetle konusmak.tek calisacak yontem budur.

---saclarinizi boyatip kestirin
---Tarzinizin biraz disinda giyinmeye baslayin
--- Adam eve gelince cocugu birakip yürüyüse cikin
--- yapabiliyorsaniz bir kursa baslayin, spor salonuna yazilin, arkadas/komsu vakit gecirin (biliyorum virus var ama uzun zamali planlama)
kisaca esinize Hazir cepte olmadiginizi, o olmadan da hayatin zevkini cikarabileceginizi gösterin (bunlari sadece gösteris olarak da yapmayin, esiniz olmadan da hayatinizi mutlu yasayabilirsiniz)

Cok zor durum.Insani hayattan sogutur.tek cozum cooook acikca,net bir sekilde karsina alip ciddiyetle konusmak.tek calisacak yontem budur.
ben Değil ama ciddi konuşma boyutunu eşim ilerletti. Krissi biz sorunları çözemiyoruz ailenle paylaşalım dedi. Ailemi çağırdı onlara dert yandı. Ailem ne dese beğenirsiniz? Benim bahsettiğim sorunların hepsini onlar da anlattı. Oğlum bak senin bizimle de sohbetin yok. Her zor anında biz yanına geliyoruz sen bizi çağırıyorsun ama kapalı kutusun. Bunların bizde farkındayız. Bence sen biraz kendine çeki düzen ver dedi. Direkt kız haklı demediler ama benimle aynı şeylerin onlar sa farkındaymış ki dile getirdiler. Çağırıp konuştuğuna da pişman oldu adam!

geçen hafta kuafördeydim Komşularımla görüşüyorum gidip geliyorum (düzenli evde olan virüsten yana aklımın kalmadığı insanlar olduğu için) ama sanırım biraz çocuğu bırakıp arkadaşlarıma vakit ayırma zamanım gelmiş. Bakımsız biri de değilim evim de çok temizdir çocuğuma da iyi bakarım. Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum.

Yani o zaman telefonda bazı bağımlılıkları var muhtemelen. Aile terapisti öneririm. En azından aranizdaki iletişimi yeniden yapilandirirsiniz
malesef konuşurken gidelim diyor ama iş ciddiye binince işten izin alamıyorum diyor. Ama nasıl oluyorsa ertesi gün için ben İstanbul’a gidiyorum babaların yanına bir kaç günlük deyip patrondan izin alıyor. Patrona soruyorum istediği zaman izin alabiliyor ben öyle biri değilim ki diyor. Akşam haber veriyor sabah İstanbul’a gidiyor diyor izin vermesem nasıl yapacak diyor. Adam da haklı. Anlayacağınız kaçıyor terapiden çünkü doktor bakışından bile anlayacak bundaki sorunları!

Kaç senelik evlisiniz ?
Bşyler monoton hale gelmiş sanki
5 senelik evliyiz. Ya görseniz cıvıl cıvıl biriyim gülmeden konuşamıyorum o kadar ki Güler yüzlü biriyim. Ama benim gözlerimin ferini söndürdü bu adam gerçekten bu bir kaç ayda. Hiç böyle biri değildim. Sıkıcı biri de değilim. Eğlenceliyim hep çok tatlısın çok komiksin acayip iyi saçmalıyoruz seninle filan derdi.

Evet bunu yapın bence ben biraz mahallede dolaşacağım Demeyinde arkadaşlarınızla çıkın
saat geç olduğu için gitmeyeceğimi bilir diye turlasam dedim yoksa düzenli olarak randevulaşıp arkadaşlarımla görüşeceğim. Benim gerçekten burnunu sürttürmeye ihtiyacım var.

Birden bire değişmesi tuhaf
5 sene de çok uzun bi zaman değil
Acaba çocuğu annene bırakıp romantik bi akşam yemeği mi hazırlasan ne sıkıntısı var öğrenirsin.

Sizi üzmek değil amacım ama birebir böyle bir evliliğe şahit oldum çok yakınımda. 10 sene dayandı ancak. Ve bitti. Çocuğunuz var mı?

Velisine şikayet edilen öğrenci gibi...Hiç hoş tavırlar değil ya

Bı an tereddüt ettim ben mi yazdım diye Alllah ımm resmen duygularımın, içimden geçenlerin, yaşadıklarımın aynısı.

Yawww ben yazi renklerine dikkat etmekten konuya odaklanamadim ki asgahah kusura bakmayin.
Yorumlarda bile degismis renkler.

Yemin ederim birebir aynıydı. Size verebileceğim tek tavsiye eşinizin bu ilgisizliğinin sizi daha kötü durumlara yönlendirmesine izin vermeyin, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Kafanızın karışacağını düşündüğünüz an boşanın. Size bahsettiğim evlilik 10 yıl ite kaka sırf evli kalmış olmak için devam etti ve en sonunda karşılıklı ihanetle bitti maalesef.

açık konuşayım şu an en ufak ilgiye açım...

Şu an toplumca bir depresyon içindeyiz
Pandemi ardından ekonomi, sürekli sorun, sürekli her şeye yetişme çabası
İnsan tükeniyor bazen, eşinizde yorulmuş olabilir mi ?
Aldatma yoksa, aranızda elle tutulur bir sorun yoksa aklıma başka bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…