Hiç aklım çalışmıyor ki böyle şeylere ne bileyimHayır okursa iyice uyanırlar hiç delil bulamaz.Büyük ihtimalle o mesajlar suçlama yapılacak kadar büyük şeyler çıkmayacak çünkü telefonun takip edildiğini biliyorlar
Nasıl bu kadar duygusuz tepki verebiliyor ya bu adam.şu an ben kendime yol çizdim mutluyum dedim ona. İyi tamam o zaman dedi :) bundan sonra bir süre de bunu deneyeceğim. Sen yoksun benim için gibi davranacağım. Bu da bir işe yaramazsa şayet o Zaman benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var kusura bakma git kendini bir kreşe yazdır artık çekemiyorum seni diyip davayı ben açacağım. Çok da kararlıyım. Şubat ayı nere temmuz nere ya!
Suvan kosullar tam netlesnedigi icin gitmiyordur ve bitirmiyor. Sizin bitirmenizi bekliyor. Ki ev ona kalsin istedigi gibi yasasin.yıldırma politikası gibi geliyor bana da. Benden dolayı bitsin diye uğraşıyor sanki ben artık böyle düşünüyorum ne yazık ki. Ama bitsin de dedim isteseydi kabul etmesi gerekirdi. Onun etmeme sebebini dr biliyorum. Arkasında dayanacağı kimsesi yok. Ailesi sahip çıkacak bir aile değil bana bunu da söyledi kaç defa. Sen ailene çok güveniyorsun diye. Neden güvenmeyeyim ben yanlış yapmıyorum ki ailem beni reddetsin. Bir evin bir çocuğuyum her zaman açık oldum aileme ve asla hatalarımı Bile inkar etmedim.
takip etmediğimi düşünüyor gibi davranıyor ama belki de tahmin ediyor bilemem ki.Hayır okursa iyice uyanırlar hiç delil bulamaz.Büyük ihtimalle o mesajlar suçlama yapılacak kadar büyük şeyler çıkmayacak çünkü telefonun takip edildiğini biliyorlar
evet olabilir beni gönderecek belki de. Ailesi var kendi başının çaresine baksın gibi görüyor olabilir. Kendi odama geçtim bugün de neden burada yatıyorsun diyen yok.Suvan kosullar tam netlesnedigi icin gitmiyordur ve bitirmiyor. Sizin bitirmenizi bekliyor. Ki ev ona kalsin istedigi gibi yasasin.
Cocuk varsa nafaka vermek zorunda. Tazminattan bahsetmistim ben nafakadan degil. Ihtiyacim yok benim deme. Hakkin ne ise al cocuk icin. Cocuk buyudukce ihtiyaci da buyuyor ve neden herseyi tek basina ustlenesin ki. Ha simdi saniyorsun ki o cocugunun ihtiyaclarini karsilar. Ben de oyle diyordum. Ayrilinca erkekler sanki cocuktan da ayrilmis gibi davranabiliyor. O yuzden hakkin ne ise iste.çocuk var her şartta verecek sanırım. Ya da vermesin ihtiyacım yok benim çok şükür.
çok uzaklaştı. Aklım almıyor.Nasıl bu kadar duygusuz tepki verebiliyor ya bu adam.
Ben bildiğini düşünüyorum.Şu başka hat işine E devletten bir bakmaya çalışın derim.takip etmediğimi düşünüyor gibi davranıyor ama belki de tahmin ediyor bilemem ki.
Bu Nasıl bir kalpsizliktir ya çocuğundan da utanmıyor.Allah size sabırlar versinevet olabilir beni gönderecek belki de. Ailesi var kendi başının çaresine baksın gibi görüyor olabilir. Kendi odama geçtim bugün de neden burada yatıyorsun diyen yok.
Demez cunku evliligi surdurmeye gonlu yok. Olsa idi umursardi, alttan alirdi. Sen su an onun istedigini yapiyorsun aslinda. Bitirmeyi kolaylastiriyorsun.evet olabilir beni gönderecek belki de. Ailesi var kendi başının çaresine baksın gibi görüyor olabilir. Kendi odama geçtim bugün de neden burada yatıyorsun diyen yok.
çocuğa düşkün gibi duruyor. Ama ne olduysa iki gün önce bizim resmimiz olan WhatsApp a kızıyla olan resmini koydu. Hiç aklına gelip de değiştirmemişti aylardır.Cocuk varsa nafaka vermek zorunda. Tazminattan bahsetmistim ben nafakadan degil. Ihtiyacim yok benim deme. Hakkin ne ise al cocuk icin. Cocuk buyudukce ihtiyaci da buyuyor ve neden herseyi tek basina ustlenesin ki. Ha simdi saniyorsun ki o cocugunun ihtiyaclarini karsilar. Ben de oyle diyordum. Ayrilinca erkekler sanki cocuktan da ayrilmis gibi davranabiliyor. O yuzden hakkin ne ise iste.
alışamıyorum da biliyor musun bu duruma... Aylardır aynı hala her gece aynı şeyi bekliyorum. Salağım ben. İstediğim birliktelik değil. Yeter uzattığın gel yatağımıza demesi. Dokunsun bana değil amacım. Onu aklıma getirmiyorum bile. İstediğim bir sarılsın düzelir be krissi desin uyuyalım.Bu Nasıl bir kalpsizliktir ya çocuğundan da utanmıyor.Allah size sabırlar versin
nasıl davranmam gerek o zaman şu an? Ne yapayımDemez cunku evliligi surdurmeye gonlu yok. Olsa idi umursardi, alttan alirdi. Sen su an onun istedigini yapiyorsun aslinda. Bitirmeyi kolaylastiriyorsun.
şifresi yok ki bende telefonda da kayıtlı değildir kendi giriyor her yerin şifresini. Ama sanmam olduğunu. Başka telefona ihtiyaç duymaz ki yapacağını yapıyor belli ki zatenBen bildiğini düşünüyorum.Şu başka hat işine E devletten bir bakmaya çalışın derim.
Bunkar ileride de cocugun sorumlulugunun alacaginin gostergesi degil ki. Benim eski es de ogluma cok duskundu. Onun da profilinde oglum vardi. Ama velayeti bile istenedi ozgurlugunu yasamak icin. Sadece nafaka oduyor diger hersey benim uzerimde.çocuğa düşkün gibi duruyor. Ama ne olduysa iki gün önce bizim resmimiz olan WhatsApp a kızıyla olan resmini koydu. Hiç aklına gelip de değiştirmemişti aylardır.
çok üzgünüm ama o farklı hevesler peşinde ama merak etmeyin o da üzülecek. 18 lik aklı havada kız onu hızlı terk edecek şimdi o kıza bunlar oyun gibi geliyordur,heyecanlı geliyordur.O kız heyecan bitipte eşinize tekmeyi vurduğunda boşu boşuna yuvasını dağıttığını anlayacakalışamıyorum da biliyor musun bu duruma... Aylardır aynı hala her gece aynı şeyi bekliyorum. Salağım ben. İstediğim birliktelik değil. Yeter uzattığın gel yatağımıza demesi. Dokunsun bana değil amacım. Onu aklıma getirmiyorum bile. İstediğim bir sarılsın düzelir be krissi desin uyuyalım.
Eger baska yatakta yatiyorsan yatak odandaki yatagini terk etme. Ayri yatmak istiyorsa o yatagini ayirsin. Bu evliligi yurutmek istemiyorsa o gitmeli. O yuzden sen gayet halinden memnun, arkadaslariyla gorusen, alisveris yapan, kendine bakan gibi davran. Normal hayatini yasa yani. Ona ozellikle yemek hazirlama. Mesela o geldiginde siz yedi iseniz yemek orada dursun gitsin ısıtsın yesin. Sen kendi hayatini yasa. Sanki o hayatinda yokmus gibi. Uzgun durma. Onun istedigi bu. Film izle, muzik dinle. Sasirt onu. Sensiz de yasayabiliyorum gibi. Onun ilgisine sevgisine muhtacmis imaji cizme. Bir afallasin. Bu arada bosanirken dilekcelerde neden bosanmak istediginiz yazilir. Ilgisizliginden yazarsan buna sahit gostermen ya da kanit gostermen gerekir. Umarim su yasadiklarina bir tanigin vardir.nasıl davranmam gerek o zaman şu an? Ne yapayım
İki tarafta anlaşmalı olsa dahi böyle şahide, kanıta ihtiyaç oluyor mu?Eger baska yatakta yatiyorsan yatak odandaki yatagini terk etme. Ayri yatmak istiyorsa o yatagini ayirsin. Bu evliligi yurutmek istemiyorsa o gitmeli. O yuzden sen gayet halinden memnun, arkadaslariyla gorusen, alisveris yapan, kendibe bakan gibi davran. Normal hayatini yasa yani. Ona ozellikle yemek hazirlama. Mesela o geldiginde siz yedi iseniz yemek orada dursun gitsin isitsin yesin. Sen kendi hayatini yasa. Sanki o hayatinda yokmus gibi. Uzgun durma. Onun istedigi bu. Film izle, muzik dinle. Sasirt onu. Sensiz de yasayabiliyorum gibi. Onun ilgisine sevgisine muhtacmis imaji cizme. Bir afallasin. Bu arada bosanirken dilekcelerde neden bosanmak istediginiz yazilir. Ilgisizliginden yazarsan buna sahit gostermen ya da kanit gostermen gerekir. Umarim su yasadiklarina bir tanigin vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?