- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Napayim? Ironi degil.1000 tl mutfak temizlik gideri,1000 tl kiuafet kozmetik 1000 tl diger ihtiyaclarElinizde kalan para ortada ve her ay bin tl kozmetiğe kıyafete mi vereceksiniz? Umarım ironidir.
Özelden yazıverOo super
Iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmis
Sana birsey danissam canisi
Ah sagol bebiskoÖzelden yazıver
Tatlim profiline giremiyorum kisitlamissinÖzelden yazıver
Kısamaz misiniz ? Isterseniz bir gidin 2. Ayda daha kısmaya başlarsınız. 3bin ile geçinirsiniz ama baya bir kemer sıkarak.Seviyorum malesef kiyafet alirim kisamam
Gecenin şakası mı bu? Şimdi siz kozmetigi ve kıyafeti kendinizi daha güzel hissetmek için almıyor musunuz? Ama esas güzellik önce içten beslenerek gelir. Diğerleri sonra gelir. Şaka bence bu ama çok da komik değil ironi diyelim benceNapayim? Ironi degil.1000 tl mutfak temizlik gideri,1000 tl kiuafet kozmetik 1000 tl diger ihtiyaclar
Aylik 1000tl ueter beslenmem icin. Yapmayin 4 kisilik ailelerin mutfak masrafi bu.ayrica koyden salca,tarhana,kuruuemis bunlar gelir zaten bumlara para vermemGecenin şakası mı bu? Şimdi siz kozmetigi ve kıyafeti kendinizi daha güzel hissetmek için almıyor musunuz? Ama esas güzellik önce içten beslenerek gelir. Diğerleri sonra gelir. Şaka bence bu ama çok da komik değil ironi diyelim bence
Severim giyinmeyi ben oradan kismam oglen disarida da yerim cok yemege para gitmez bende yani 48 kilo bi insanla 60 70 kilo bi insanin yedikleri ayni degildir zaten bunyenin ihtiyaci da farklidir.hanimlar yemek isini kendi bunyeleri uzeeinden degeelendiriyorlar.sanirim.bana meuve bile gelir koyden zatenArkadaşım gayette güzel geçiniyor ama nasıl. Öğle yemeklerini evde hazırlar. Ona vereceği parayla istediği bir restorana gider. Ucuz uçak bileti bulduğunda hiç kaçırmaz. Modayı çok takip etmez ama demode de değildir. Tarzı belli basic giyinir. Öncelikleri bellidir planlıdır.
Bu soledikleriniz çok ütopik İstanbul için.Geldiginizde anlicaksiniz.Bu işin 48 kilo olmakla n alakası var.Giyimden de koşmam diosunuz e n diyim yaşayın ve görün.Severim giyinmeyi ben oradan kismam oglen disarida da yerim cok yemege para gitmez bende yani 48 kilo bi insanla 60 70 kilo bi insanin yedikleri ayni degildir zaten bunyenin ihtiyaci da farklidir.hanimlar yemek isini kendi bunyeleri uzeeinden degeelendiriyorlar.sanirim.bana meuve bile gelir koyden zaten
Haklisiniz zor ama tek olacagim benim rutin masraflarim cikar ancak ekstta bi seyler icin de kenarda 3 5 binim olur zatenİstanbul'da zor.Sadece nefes alım derseniz ok ama giyim,eve alışveriş,yol parası daha bı sürü şey var.Bi de ev bu durup durup extra bı masrafı cikio.Bu ay bi ödeme yok dedik mesela biz birden 2 bin diş masrafı çıktı.Daha da devamı var bu dış masrafının.İyi düşünün derim.
Yo soyleyin bileyim hesabimin nesi hatali.1000 yeme icme ev gideri,1000 kiuafet kozmwtik kuafor vs,1000 de ekstra giderler ve yolBu soledikleriniz çok ütopik İstanbul için.Geldiginizde anlicaksiniz.Bu işin 48 kilo olmakla n alakası var.Giyimden de koşmam diosunuz e n diyim yaşayın ve görün.
Dediğim gibi yaşayıp göreceksiniz.Hayat matematik değil 2×2=4 olsun.Yo soyleyin bileyim hesabimin nesi hatali.1000 yeme icme ev gideri,1000 kiuafet kozmwtik kuafor vs,1000 de ekstra giderler ve yol
Isimde zati yol.masrafim.yok evime yakin.yani nesi olmaz ki.anlamadigimdan soruyorum
48 kilo insan 70 kilo birinden daha az bes8ne ihtiyac duyar zaten onu.kastettim
Yani elbette ekstra seyler olabilir ama ben planyayaim da gerisi takdiri ilahi.tek.yasamanin avantaji derdim tek kisilikDediğim gibi yaşayıp göreceksiniz.Hayat matematik değil 2×2=4 olsun.
Ayda bin liraya düzgün beslenemezsiniz bence. Yani hiç mi sosyal hayatınız yok, günde bir kere dışarıda yenen bir öğün minimum 30 lira tutar.Aylik 1000tl ueter beslenmem icin. Yapmayin 4 kisilik ailelerin mutfak masrafi bu.ayrica koyden salca,tarhana,kuruuemis bunlar gelir zaten bumlara para vermem
Benim alacagim.sebze meyve et
Disaridaki kahve vs kalan 1000 tl den.her gun disarida yemem gerek de yok isim ve evim 100 metre uokAyda bin liraya düzgün beslenemezsiniz bence. Yani hiç mi sosyal hayatınız yok, günde bir kere dışarıda yenen bir öğün minimum 30 lira tutar.
Arkadaşım 48 kilo, bünyeye göre hesap yapmışsınız ondan dolayı kendimden örnek veremedim, yine de daha fazla harcadığını biliyorum. Yemek masrafına dışarıda içeceğiniz kahve, oturacağınız pub falan dahil edilirse asla olmaz yani. Üstte yazmıştım benim de tam 3 bin lira bütçem var ve bana göre yeterli ama sizin matematiğiniz yanlış. Geçinirsiniz ama bir öğrenciden yani benden hallice geçinirsiniz. Bir mekâna oturunca 100 liradan aşağı gitmiyor, muhtemelen kıyafet-kozmetik işinden kısarsınız zamanla. Bahsettiğiniz para öyle 'alışveriştee yaparım, sosyal hayatta yaparımm, mutfak masrafım da aradan çıkar' parası değil. Günü kurtarır ama fazlası da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?