- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.745
- 798
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
-
herkes öyle.düğmeler kapanmıyor pantolonların.eşofman boşa mı aldım.lastikli her kiloya oluyorBen de öyleyim...önceden internetten eve kendime bakip bakip alırdım...son 1 yıldır bakmıyorum bile..sadece çocuğa alıyorum..kilo almıştım valla yeni kıyafetler almamak için diyete girdim
herkes öyle.düğmeler kapanmıyor pantolonların.eşofman boşa mı aldım.lastikli her kiloya oluyor
almam yenilerini bazılarını giymeye fırsatım dahi olmadı doğru dürüst etiketli bile duranları var.zayıflarım daha iyiozaman toplu kilo verelim..Bi dolap elbise var yenilerini almayalım nerden baksan iyi kar ederiz...
Aynen ayyy 10 tl vermeyeceğin seyler bile olmus 50almam yenilerini bazılarını giymeye fırsatım dahi olmadı doğru dürüst etiketli bile duranları var.zayıflarım daha iyi
lcw bile uçmuş fiyatlarda.diğerlerini düşünemiyorum.acil zayıflayalımmAynen ayyy 10 tl vermeyeceğin seyler bile olmus 50yok bi tişört bile almam daha valla
Kac kilosun bak ben yarışlara girdim yoksa tek başıma zayiflayamiyorumlcw bile uçmuş fiyatlarda.diğerlerini düşünemiyorum.acil zayıflayalımm
Merhaba bizde 6 yıllık evliyiz kiradayız çocuk yok .1 senedir eve tek maaş giriyor ,kredi kartlar full market alışverişi ,pazara her hafta çıkarsak 200 tl ki evde sadece 2 kişiyiz .eskiden 15 günde bir kuaföre giderdim o bitti ,artık bir kaç ayda bir.artık neden kısıcağını şaşırdı herkes 30 liralık peyniri bi anda 35 lira yapıyolar elektrik 200 den aşağı gelmiyor ,şu anda iki kişilik karı koca nın bile aylık masrafı minimum 4000 4500 tl dir çocuklu ailelerin Allah yardımcısı olsun .kimse yaşamıyor herkes çok mutsuz sadece hayatta kalmaya çalışıyor herkes ......Merhabalar. Kirada olanlar, kredi ya da başka yere aylik borcu olanlar nasil geçiriyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz acaba? Market giderleriniz ne kadar mesela ? Bu arada eşim tek çalışan ve kucuk cocugumuz var sadece bez masrafı var
1.57 boy 67 kiloyum 65 olmuştum geri aldım geçen hafta.acil zayıflamam lazımmKac kilosun bak ben yarışlara girdim yoksa tek başıma zayiflayamiyorum..sen de yapabilirsin
kuaför mü?o da ne demek?Merhaba bizde 6 yıllık evliyiz kiradayız çocuk yok .1 senedir eve tek maaş giriyor ,kredi kartlar full market alışverişi ,pazara her hafta çıkarsak 200 tl ki evde sadece 2 kişiyiz .eskiden 15 günde bir kuaföre giderdim o bitti ,artık bir kaç ayda bir.artık neden kısıcağını şaşırdı herkes 30 liralık peyniri bi anda 35 lira yapıyolar elektrik 200 den aşağı gelmiyor ,şu anda iki kişilik karı koca nın bile aylık masrafı minimum 4000 4500 tl dir çocuklu ailelerin Allah yardımcısı olsun .kimse yaşamıyor herkes çok mutsuz sadece hayatta kalmaya çalışıyor herkes ......
10 kilon var senin de benim de var bi o kadar1.57 boy 67 kiloyum 65 olmuştum geri aldım geçen hafta.acil zayıflamam lazımm
O diilde evde oturmaktan sürekli canım tatlı çikolata istiyor obur gibi yiyorum10 kilon var senin de benim de var bi o kadaralırken ii de vermek zor yaaaaa
aynen böyle gülünecek haldeyiz.sarı röfleli saçlarım vardı her ay dip boya yaptırırdım fön çektirirdim 15 de bir öğrenciyken bile.ama son 3 yıldır kuaförün yolunu unuttum kendim boyuyorum pandemi de kesiyorum bile.kırık alma makinem bile var.lazım değil kuaför ben kuaför olmuşummm
aynen.ne bulursak ağıza tıkıştırıyoruz.aslında fakirlikten bu da.çünkü villa kiralayamadık otele gidemedik.koş markete koş markete sonra da indir mideyeO diilde evde oturmaktan sürekli canım tatlı çikolata istiyor obur gibi yiyorum
Benim de..Ah iste kilolar olmasa..her şeyi yerim deO diilde evde oturmaktan sürekli canım tatlı çikolata istiyor obur gibi yiyorum
Sorma cnm bende 15 günde bir maniküre giderdim ,bacaklarım bile şu anda dayı gibi içimden almakta gelmiyoraynen böyle gülünecek haldeyiz.sarı röfleli saçlarım vardı her ay dip boya yaptırırdım fön çektirirdim 15 de bir öğrenciyken bile.ama son 3 yıldır kuaförün yolunu unuttum kendim boyuyorum pandemi de kesiyorum bile.kırık alma makinem bile var.lazım değil kuaför ben kuaför olmuşummm
Ay valla doğru tek mutluluğumuz çikolataaynen.ne bulursak ağıza tıkıştırıyoruz.aslında fakirlikten bu da.çünkü villa kiralayamadık otele gidemedik.koş markete koş markete sonra da indir mideye
Saldık hepimiz ya 1 yıldır doğru düzgün kıyafet makyaj giyinemiyoruz,insanın içinden de gelmiyor şimdi bayramdada evlerde tıkılıyızEpilasyona başlamıştım 2 kez gittim pandemi oldu...biraktim arayıp duruyorlar ozaman iyiydim simdi param yok gelemem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?