aylık gelir sizce ne kadar olmalı?

konu sahibinin ne amaçla sorduğu sizi ilgilendirmiyorsa , konuya yazılan yorumlar da ilgilendirmemesi lazım değil mi

siz ortaya konuşuyorsunuz şu şekilde davrananlar banlanmalı diyorsunuz sorun yok

ama biz sizden alıntı yapınca saldırdık mı oluyoruz ne kadar da tuhaf

vaoov çok önemli bi bilgiymiş.internetten aratarak iş yapanlardan değilimdir sağolun.
ee mankenlik yapmayayım mı okuyayım mı diye bi soru sorduğunu göremedim ben konu sahibinin?

"Bence ban yemeli" Cümlesini kurarsanız burada ortalık öyle bir karışırki sizin yüzünüzden bir çok kişi ban yer!

Bunu yöneticilere bildirirsiniz onlarda gerekeni yapar size kalmadı kimsenin ban yiyip yememesi bu konuda siz fikir yürütemezsiniz..

Avukatı sanmıştım ben sizi ama.:26::26::26:

Ama işinize çok çalışmamış bir haliniz var

Bana saldırma sebebiniz mankenliğin meslek olmadığını söylememdi,onunda doğrusunu öğrendiniz artık,hala neyi uzatıyorsunuz anlamadım.

Hanımlar,
bu kadar yeter, tartışma, polemik, konu dışı yasak, yasaklara uymayanlar ceza alacaklar, cezalarınızla ilgili şikayetlerinizi Kazen bey'e yaparsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…